Sakarya///54

günaydın sakaryalı güzeller,
haydeç ablam seni gördüğüme çok sevindim,bahçe işi, elişi maş.ablam ya allah kolaylık versin,
bende bu sıcakta temizlik olmaz deyip daa temizliğimi bilem yapamadım,
bendenizim üzülme yaf,günün kalanı güzel geçsin bidanem,
kısmetsiz eltim sabaha kaa uyuyamamışım hee,
malum kocişim sabahları uyutmii, yine erkenden ayaktayım,
kayfaltımı yaptım şimdi çay içiim gel saada veriiim,
pantercim sende ben gibin gece uyumadın, gündüz yine uyumamışın maş.
hade az gelin de laflayak yafrulaa

rosum gunaydın nası oldu basın merak ettım hawalar bole olunja uyuyamıorum guselım yha

gece 1.30 ta yattım sabah 6.20 de kalktım..Keşke siz gibi evde olsaydımda uyusaydım.Uyuyamıyosanızda yatak keyfi yapın yahuusengözlerimebaksanab

gece 4 te yattım sabah 8 de kalktım yatak dııll ama kahwe keyfı yapıommm ohhhh mıss

selam kızlar hepicinize günaydınlar bu gün erken damlayayım dedim, bu günde sohbeti kaçırmayayım dün pek bi kıskandım sizleri sonradan her birinize laf yetiştirdim ama neye yarar:umursamaz:
haydeç ablacım aradada olsa seni görmek güzel çok özlettin kendini yakında bi buluşma olabilir bizleri o gün bari yalnız bırakma olurmu:sinifsinif:
bendenizim nedemek buluşmaya gelemicem hem ben düzenlicem hem benim doğum günüm gibi bi zamanda olacak sen beni o gün yalnızmı bırakacaksınlmaz:
roşunm başının geçmiş olduğuna sevindim benimde bir ara 3 4 gün ağrıdı valla insan deli oluyor benimki stres ve sıkıntıdandı belliki seninde öyle olabilir canım her şeyi çok kafaya takmamak gerek ama takıyoruz işte takılmıcak gibi şeyler yaşamıyoruz ki dimi:gitme:
pantercim:gitme: sen nasılsın bu gün kahve keyfi heee oohhh miss afiyet şeker olsun:içelim:
eeee nerdesiniz sakaryanın her biri birbirinden güzel hatunları sengözlerimebaksanabhadi gelin toplaşınkaydirigubbakcemile

Erkencisiniz bugün ne güzelll

Sağlık taraması vardı kan verdim..Zor işler yahuu...Heleki akciğer filmi ve idrar testini söylemiyorum çok kötüüüü...

Beyazım buluşmaya gelmeye çalışırım ama çok küçük bir ihtimal gelebilirim.Elimde olmayan sebeplerden

dur bakalım daha konuyu açmadık hele bi açalım ozaman yazarsın kararını tamammı tatlım:umursamaz:

bendenizcim içimden geldi öpçem zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…