Sakarya///54

tşkler ,kararımı kesinleştirdim sizin gazınızla ,şimdi akşam yemeğimi hazırlayım ,
boyatınca nasıl olduğunu sölerim sizlerede..

ben 7 yıldır sıyah kullanıom hemıde hınt kınası bılsemmm yolunmucak saclar gıdıp deıstırcemmm ama nafıle elımde kalır saclar arada bı hewesım gecsın dıe kırmızı balyaj attırıom bende:kedi:

esmer olduğun için yakışıyodur sana.
kolay gelsın jnm menude ne war fıkır alsak?? bılırkısıden:kedi:

barbunya pilaki,patates oturtma,yoğurt çorbası,makarna ,cokacimcoookcanınız isterse yapın napiim ,panterim sormuş,kıramadımkaydirigubbakcemile3

esmer olduğun için yakışıyodur sana.

barbunya pilaki,patates oturtma,yoğurt çorbası,makarna ,cokacimcoookcanınız isterse yapın napiim ,panterim sormuş,kıramadımkaydirigubbakcemile3

cokacimcoookayy ellerıne saglık walla mıdemde kazınmaya baslamıstı ellerıne saglık afıyet olsun yogurtt corbasına yatılıga mısafırlıge gıderım yemınle yha agzının kenarlarındanakansuyusılenuyesmılıcokacimcoook

cokacimcoookpılakı we makarnanın da talıplısı cıkar bırazdancokacimcoook

hint kınasımı:1shok:değiştirmekmi valla işin çok zor annemde sağolsun uzun zamandır hint kınasının kahverengini kullandı birden heveslendi bi sarı yapam diye amma velakin ne mümkün sonuç hüsran şimdi kızılımtırak bi saçla dolaşıyo 4 5 sefer uğraştık ama malesef yola girmiyo ama biz yılmadık denemelere devam:lepi:

ayyy bende barbunya plakiye bayılırımcokacimcoookbenide alın geçerken
patates oturtması nasıl olii kıı şunun tarifini ver bi bakem bi araşutarafagitti:uhm:

bılıom tatlım kırmızı balyaj bıle zor tutuoooo daha baska rengı hayal bıle edemıom zaten annecıne de kolay gelsın ınss en kısa zamanda sarı saclarına kawusur jnm

patates oturtması nasıl olii kıı şunun tarifini ver bi bakem bi araşutarafagitti:uhm:

Patatesi haşlıyosun sonra rendeliyosun.Tepsi veya tavayı hafif yaplayıp patatesi döküyosun içine.Üzerineede yumurta kırıyosun istersen fırıda istersrn aygazda pişiyiyosunnn...

İşte bu kadar...

Patatesi haşlıyosun sonra rendeliyosun.Tepsi veya tavayı hafif yaplayıp patatesi döküyosun içine.Üzerineede yumurta kırıyosun istersen fırıda istersrn aygazda pişiyiyosunnn...

İşte bu kadar...

hımm lezzetli bişeye benziyo ama yumurta bende işi bozuyo işte olsun ben plakiyle doyururm karnımı-tatlicadiarzu-

oh oh maşallah sohbet güzelmiş..
iki gündür bidenk gelemedik..:sinifsinif:
eltim eltim kıs gene mutfaktaın anacım..bende gircem birasdannn....,bugünde ben seningibyim sersepelek dolaşıyorumm.sabah komşum amliyat oldu.kızıda yenidoğum yaptığı içün ben yanındaydım.bişy yapsanada hastane ortamı sersem ediyo insanı...
kıs eltimcim boya bakkem nasıl olcek saçın...

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
bugün kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn

kesinleşmeden moralini bozma cnm,inş.önemli bi sorun yoktur,rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin,dualarımız sizinle ,ii geceler cnm...

Son düzenleme:

hemen moralini bozma be canım iyi düşün her şey iyi gitsin inş hadi bakalım burçdaşım güzel oğlun gelsin hayırlısı ile dünyaya:Saruboceq:

beyazcım bendenizim tarif etmiş ama ben daa farklı yapıyom,
patatesleri haşlayıp rendeliyorum,sona incecik soğan doğruyorum, azcık sarımsak bunları yağda kavuruyorum,az bişe salça,kır.biber,ka.biber ve naneyi çevirip patatesleri atıyorum karıştırarak kavuruyorum,yumurtaları bazen karıştırarak,bazen bütün olarak pişiriyorum ooh miis ,afiyyet olsuun...

eltişcim ne o kıs yemektyiz prog. dönmüşüz...alkisalkisalkis
patates oturtma hiç duymadım bilmeyrummdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…