eltişcim ne o kıs yemektyiz prog. dönmüşüz...alkisalkisalkis
patates oturtma hiç duymadım bilmeyrummdelikafaduldendelikafadulden
beyazcım bendenizim tarif etmiş ama ben daa farklı yapıyom,
patatesleri haşlayıp rendeliyorum,sona incecik soğan doğruyorum, azcık sarımsak bunları yağda kavuruyorum,az bişe salça,kır.biber,ka.biber ve naneyi çevirip patatesleri atıyorum karıştırarak kavuruyorum,yumurtaları bazen karıştırarak,bazen bütün olarak pişiriyorum ooh miis ,afiyyet olsuun...
Patatese bayılırım ama içine soğan girince yanına bile yanaşmam.Malum ben pişmiş soğan yemiyorum.-tatlicadiarzu-
:1shok:CADIARZUpişmş soğan bütün yemeklerin tadını artıran bişe nasıl yani,lmaz:yok şikerim sen gel benim yemeklerimden yede ağzının tadı yerine gelsinzemuszemus
beyazcım bendenizim tarif etmiş ama ben daa farklı yapıyom,
patatesleri haşlayıp rendeliyorum,sona incecik soğan doğruyorum, azcık sarımsak bunları yağda kavuruyorum,az bişe salça,kır.biber,ka.biber ve naneyi çevirip patatesleri atıyorum karıştırarak kavuruyorum,yumurtaları bazen karıştırarak,bazen bütün olarak pişiriyorum ooh miis ,afiyyet olsuun...
inşallah canımm şu ptesiyi bi atlatsam rahatlayacam inşallahhhh:sm_confused:kesinleşmeden moralini bozma cnm,inş.önemli bi sorun yoktur,rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin,dualarımız sizinle ,ii geceler cnm...
sağol canımmm inşallah gelecek teyzesii de biraz korkutuyo iştee yeterki sağlıklı olsunda ben herşeye razıyımmmhemen moralini bozma be canım iyi düşün her şey iyi gitsin inş hadi bakalım burçdaşım güzel oğlun gelsin hayırlısı ile dünyaya:Saruboceq:
inşalla canımmm Rabbim o günleri göstersin hayırlısıylaaa:1hug:myhoprem canım moraii bozma..inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.:teselli:.bizde bebek mevlüne gelcez:ecrin_bebek:
günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün erken kalktım cuma kuranı bugün bende iş yapmalıyım herkesi öpüyorum hayırlı günler
Patatese bayılırım ama içine soğan girince yanına bile yanaşmam.Malum ben pişmiş soğan yemiyorum.-tatlicadiarzu-
Maşallah arkadaşlar sohbetiniz çok hoşmuş, ben denk gelemedim..
Kilolarımla yine mücadele etmeye başladım ama aklım fikrim hep
yemeklerde ... Dün artık dikkat etmeliyim dedim bugün kalkıp
hiç üşenmeden hünkar beğendi yaptım.. zemuszemusNasıl olacak bu iş bilmiyorum.lmaz:
Ama artık kıyafetlerime sığamadığımı görmek moralimi bozuyor.
Yarında köye gideceğiz, kayınvalidem harika şeyler yapar offf...
Pazar akşamından itibaren dikkat ederim inşallah.:kedi:
Sizler nasılsınız? 2 gün yokum sonra görüşürüz.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?