Sakarya///54

myhoprem canım moraii bozma..inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.:teselli:.bizde bebek mevlüne gelcez:ecrin_bebek:

Maşallah arkadaşlar sohbetiniz çok hoşmuş, ben denk gelemedim..
Kilolarımla yine mücadele etmeye başladım ama aklım fikrim hep
yemeklerde ... Dün artık dikkat etmeliyim dedim bugün kalkıp
hiç üşenmeden hünkar beğendi yaptım.. zemuszemusNasıl olacak bu iş bilmiyorum.lmaz:
Ama artık kıyafetlerime sığamadığımı görmek moralimi bozuyor.
Yarında köye gideceğiz, kayınvalidem harika şeyler yapar offf...
Pazar akşamından itibaren dikkat ederim inşallah.:kedi:
Sizler nasılsınız? 2 gün yokum sonra görüşürüz.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:1hug:

Patatese bayılırım ama içine soğan girince yanına bile yanaşmam.Malum ben pişmiş soğan yemiyorum.-tatlicadiarzu-

GünaydınnnnnŞeniz

Erkenciler nerdesinizz..zemuszemus

Bugün cuma yuppiiiiii yarın tatil ohh yaaa
kaydirigubbakcemile5

Patatese bayılırım ama içine soğan girince yanına bile yanaşmam.Malum ben pişmiş soğan yemiyorum.-tatlicadiarzu-

:1shok:CADIARZUpişmş soğan bütün yemeklerin tadını artıran bişe nasıl yani,lmaz:yok şikerim sen gel benim yemeklerimden yede ağzının tadı yerine gelsinzemuszemus

günaydın güzeller,gününüz güzel geçsin,
cumanız mübarek ,dualarınız kabul olsun.
ecrincim hoşgelmişin,buluşmalarımız genelde merkezde oluyo cnm...

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün erken kalktım cuma kuranı bugün bende iş yapmalıyım herkesi öpüyorum hayırlı günler

:1shok:CADIARZUpişmş soğan bütün yemeklerin tadını artıran bişe nasıl yani,lmaz:yok şikerim sen gel benim yemeklerimden yede ağzının tadı yerine gelsinzemuszemus

yemeklerin içinde soğan olsada görmemeliyim rendelenmesi lazım ve bol bol kullanılmamalı yemem için. Ama patates oturtma gibi yemeklerde asla soğan olmamalı yoksa miğdem kalkar.O yüzden heryerde yemek yiyemem ben

benim eşimde yemeğin içinde soğanı görmeyi sevmez,bende 15 yıldır nasıl alıştıycam incecik doğrarım,görünmesi imkansız yani,
yakınlarım benim doğradıım soğanları görünce makineden çıktı bunlar diye takılırlarkaydirigubbakcemile3
ne yapam erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer,tecrübeyle sabittir...

ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum vallacokacimcoook

kesinleşmeden moralini bozma cnm,inş.önemli bi sorun yoktur,rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin,dualarımız sizinle ,ii geceler cnm...
inşallah canımm şu ptesiyi bi atlatsam rahatlayacam inşallahhhh:sm_confused:
hemen moralini bozma be canım iyi düşün her şey iyi gitsin inş hadi bakalım burçdaşım güzel oğlun gelsin hayırlısı ile dünyaya:Saruboceq:
sağol canımmm inşallah gelecek teyzesii de biraz korkutuyo iştee yeterki sağlıklı olsunda ben herşeye razıyımmm
myhoprem canım moraii bozma..inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.:teselli:.bizde bebek mevlüne gelcez:ecrin_bebek:
inşalla canımmm Rabbim o günleri göstersin hayırlısıylaaa:1hug:
günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün erken kalktım cuma kuranı bugün bende iş yapmalıyım herkesi öpüyorum hayırlı günler

Allah kabul etsin ablammm kolay gelsinnnna.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun sakaryamın güzel hatunlarıııııııopuyorumnanaktan

neyse efem cuma cuma mahabbeti sulamayayım-tatlicadiarzu-
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun hanımlar rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin gönlündeki hayırlı muratları hasıl etsin inş feraha çıkalım:Saruboceq:

hiç sorma canım yaa bende bi kilo almışım moralim bozuldu biraz daha vereyim derken kilo almak can sıkıcı yaz gelince millet kilo veriri ben alırım kızartemyadı falan bayılıyorum malesef yazında en bol giden şey:kedi:hünkar beyendide pek güzel olur heede sen yaptıysan tatdından yenmez eminim amaaan ne yapalım can boğazdan gelir dimeeecokacimcoookooohh ne güzel mis gibide köy havası çekecen içine iyi gelir değişiklik sana gelince görüşürüz öptüm güzel hafta sonlarıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…