Sakarya///54

kıslar bugün saçımı bal köpüğüne boyatmayı düşünüyorum nasıl olur acıba bileniniz varmı deyin bakem

jnm benım burdayımda sacım yaplıo ondan sadece okuom hangı sorudu pardon gozunden de bıse kacmıo yafff

yaa lmaz:
saçımın rengini bal köpüğü düşünüyorum ,nasıl duruyo gördünmü daa önce,bi spikerde gördüm çok hoş geldi,ama yakından kimsede görmedim,riske gircem anlıcann,
sanada sıhhatler olsun deyim saçın ,için...

jnm benım ten rengını we su ankı rengını bılmıom kı mesela ben esmerımmmmm sadece sıyah sacı yakıstırıom kendıme bal kopugu rengı ck hos bı renk ama hataları cok gosterır sacında yıpranma falan war mı jnm

kadın dediğin etli butlu olur canım ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısıkaydirigubbakcemile3
eeee bişey biliyoda demişler dimeee:jeyyar:

ben sana anlatiim canım güzel roşumuzu mavi gözlü beyaz tenli bal dudaklı bi afet işte gerisi sen düşünopuyorumnanaktan

tesettürlü olduğum için saçım fazla yıpranık değil,çok ince telli,kendi saç rengim çok açık kumral,sarışınım anlıcaan,2 buçuk ay önce çikolata kahveye boyamıştım,aktı tabii baya açıldı,bal köpüğünü çok istiyorum,gözümü karartıp bi boyatsam, açınca ne görürüm diye düşünüyorum.

kadın dediğin etli butlu olur canım ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısıkaydirigubbakcemile3
eeee bişey biliyoda demişler dimeee:jeyyar:

sus kıs çok ayıpzemuszemus

karart bebısım yakısır beyaz tenlı ımıssın yaptırmazsan hep aklında kalır benje

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…