Sakarya///54

günaydın skaryamın hatın kişileri...
herkeşlere iyi pazarlar diliyorum..

ayy ne gusel sıftahı yaptın yane ohhhhhhh mıss yha bana kım bılır ne zman kısmet olacak nerde ıdınız canıkom??

kuşum kumcağız tarafına gittik..ama su çivi gibiydi valla...doğru dürüst siftah yapamadık ....kaydirigubbakcemile3

selam hanımlar bugün pazar yarın inş iş başı yapıcaz ondan önce bi temizlik yapayım dedim kolaylıkalr dileyiverin bakem bana öpüldünüzŞeniz
gününüz dünden güzel geçsina.s.

slm hatunlar benımde temızlık gunum sole bı toparladım ctesı akraba gunu hafta ıcı buyuk temılık yapıcm hawada cokkkkkkkkkkkkkkkkk sıcak hepımıze alla kolaylıklar wersın:Saruboceq:

merhabalar ben sakaryalı değilim fakat sapancaya gitmek istiyorum sizden yardım istiyorum bayanlar sapancada ne yapılır nerede kalınır :sm_confused:acaba bir fikri olan varmı.a.s.

günaydın günaydınnnnnn
bedenizim canım uğrmamışsın bu gün....
hey kıslarrrr topiiğimiz 2.sayfanın sonunda yerlerdeeeeeeeeeeee
ilgililere duyurulur.
hepinize güzel haftalar...

günaydın güzel hatunlaaa.s.
sizlere bi slm edip kaçiim denize gideyom,bu yılın açılışını şööle bi yapiim
su maynağı olaraktan çook ösledim beakaydirigubbakcemile5
hade bakem heppinizin günü güzel geçsin ,Şeniz

Nabersiniz kızlarrrrr

Bugün pek keyfim yok.Gün içindede yoğundum.Uğrayamadım.Daha doğrusu yazamadım.

Roşum denize gitmişin.Bugünde çok sıcaktı ne kadar güzel olmuştur heee

Beyazım toprağımın bugün ilk iş günüydü.Nasıldı acep
:uhm:

iiii geceler hatın kişiler...
vall güzel bi gün geçirdim ama akşamüstü aldığım haberle moralim bozuldu.kuzenimi işten çıkarmışlar..of ya çok canım sıkıldı..mafoldumben

iyi gecelee,yafrular,
harika bi gün geçirdim accaip yüzdüm,valla su biraz soğuktu ama,içinde çok durunca alışılıyo kaydirigubbakcemile3zorla çıkartıldımkaydirigubbakcemile,meğersem bugün sakaryam kavrulmuş,komşularım öle dedi,
aah eltim ah,ne denir bilmemki geçmş olsun ,ama kuzenin daa çok genç,başka iş için şansı yüksek,hayırlı bi işi olur inş.üzülme...

Birde kriz bitiyor diyorlar külliyen yalan.allah yardımcınız olsun

valla doğrusun canım.teğet geçiyo dediler ama valla kriz bizim üstümüzden geçtii:çok üzgünüm:

eltimcim oh iyi yapmışınız valla..gerçekten çok sıcaktı burası..
bu arada saol tatlım ..valla genç diyoruz ama tam düzenini oturtuydu..evlenip barklanmak istiyodu..ne diyim kısmet:çok üzgünüm:

iyi akşamlar dostlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...ben sık sık gelemiyorum ama kalbim sizlerle...ramazana kadar yoğunum canlar...hadin hepiciğinizi öpüyorum...Şeniz

oh ne güzel arkadaşım plan çizilmiş bizleri hemencik unutdun sen buraları ihmal etmezdin neden böyle oldu herkese iyi geceler

oh ne güzel arkadaşım plan çizilmiş bizleri hemencik unutdun sen buraları ihmal etmezdin neden böyle oldu herkese iyi geceler

canımsınŞeniz ben sizleri unuturmuyum..şu işlerimi toparlayayım sizleri davet edicem..:dance:geçen sene ne güzeldi bak armutlar olsun ramazandan önce bi buluşma düşünüyorum..bakalım nasipse..hihoyyyt

iyigeceler hanımlar bugün güzel olduğu kadar sıkıcı bi gündü sıcaktan daral geldi valla
roşum ohh ne güzel suyun keyfini çıkarmışsın nereye gittiniz bakem söyle bizde oralara gidek bacım müsait yer bulmak zor biliyosun umarım fazla yanmamışındır beyaz ten yanınca pancar gibi olur beyaaakafamçokkarıştı
bendenizim canım dediğim gibi güzel bi gündü nasıl geçtiğini anlamdım ama sıcak çok bunalttı bu arada yaz kursu için öğrenci alımlarımız 25 hazirana kadar devam edecek hanımlar heberiniz olsun sizden yada çevrenizden böyle bi düşünceye sahip olan olursa özelden tel ve adres verebilirim 7 14 yaş arası kızlarımız için......

İyi geceler Sakaryamın güzel hanımları;
Haydeç ablam gelmiş hoşgelmiş. Seni anlıyorum ablacığım
yaz gelince bahçe işlerinden eve girmeye fırsat olmuyor kaldı ki net....
Bizde harika bir hafta sonu geçirdik. Köye kayınvalidemlerin yanına
gittik. Diyet fazlasıyla güme gitti. İçimde bir pişmanlık var ama olsun...
Bahçeler şenlenmiş, herşey o kadar güzel di ki.. Üstelik köyümüz
yayla gibi çok serin hiç dönmek istemedik. Malesef eşimin işi, oğlumun
dersanesi derken gece geri geldik. Burası da çok bunlatıcı, çok sıcak.
Oysa köyde hele akşamları hırkalar giymiştik. Kısmetsizim kuzenine
çok üzüldüm. Neden hala kriz adı altında insanları işlerinde rahatça
çıkarıyorlar ki...Birde kriz bitti, teğet geçti bilmem ne der dururlar.
Oysa işin aslı hiç öyle değil.... Allah yardımcısı olsun canım.
İnşallah hem roşumun eşi, hem kuzenin hayırlı bir iş bulurlar.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…