Sakarya///54

tünaydın hanımlaar,
sonunda bunaltıcı sıcaklar bastırdı,evde durulmuyo,dışarı çıkılmıyo,
çook huzursuzum bea:çok üzgünüm:

gerçekten öyle roşum resmen camdan sıcak rüzgar esiyoo insanın tenini yakıyoo yaa ama ben yinde yazı seviyorumyerimseniben

ewttttt ck sıcak hareket edemıom yha balkona bıle cıkamıom cakıldım resmen ufonun karsısında :bbo:

selamm sakaryammmmopuyorumnanaktan
kısmetsizimm kriz varmı yokmu bilmem ama krizi bahane eden çokkk malesef bundan eminimm Allah işverenlere insaf tüm işsizlerimize de en kısa sürede hayırlı bir iş nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
roşumm ne güzel açılış yapmışsınn içim gitti bu sene bana yasak maleseff artık duşla idare edecez ama oda denizin yerini tutmazkiii neyse mazeretim güzel en azından dimiii:1hug:
beyazımm inşallah bu sefer istediğin gibi bir işin olmuştur canımm buluşmaya gelemiyorum nedenini yazdım topiğeeeea.s.
haydeç ablam kolay gelsinn bu sıcaklarda dikkat et kendinee:1hug:
çalıkuşumm sen yazınca bende köyümü özledim şimdi ama gidemem kiiii evde oturulmuyo bilee hamam yanında halt etmişş pişiyorumm resmennnnnkafamçokkarıştı
panterimm sen nasılsın canımmmm:1hug:
dün nts normal çıktı doppler için yarın adarada gidecem şimdilik sonuç yok yani teşhis perşembeye kaldııııııı
yeşilgözlü ablam gümüşüm bendenizim canom dilarem aylam nasılsınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııŞenizŞeniz

Merhaba hanımlar, hepimiz sıcaklardan şikayetçiyiz sanırım.
İki gündür o kadar bunaldım ki... Yaz tatilinde eskisi gibi
giremiyorum nete. Malum çocuklar evde ve onlarla ilgilenmem
gerekiyor. Kızım bir haftadır karete kursuna yazılmak istiyordu.
Bu gün eşim gidip görüşmüş, hoca da getirin boyuna falan
bakalım demiş. Uça uça gitti... Abisi hiç istmedesede sırf
kardeşi yanlız kalmasın diye o da gitti. Her ikiside yazılmışlar.
Kıyafetlerini almışlar. Öyle şirin oldu ki.. Minnacık bir kız, bembeyaz
samuraylar gibi baktıkça hoşuma gitti.:1hug: Oysa ben onun başka bir kursa
gitmesini düşünürdüm. ama demek ki çocuklar kendi istediklerini
yapınca daha mutlu oluyorlarmış bugün kızımın gözlerinde bunu gördüm.opuyorumnanaktan
Neyse benden bu kadar bakalım perşembe ilk çalışmaları heyecanla
gidip izleyeceğim onları...:lepi:

gerçekten öyle roşum resmen camdan sıcak rüzgar esiyoo insanın tenini yakıyoo yaa ama ben yinde yazı seviyorumyerimseniben

beyazım yazı bende severim o ayrı,ama bu kadar bunaltıcı sıcağa bünyem dayanmıyo,
yazı heep denizde geçirsem süper olurdu:sinifsinif:

myhope erımemek ıcın urasıorum bunun dısında ck ıı tsk ederım jnm sen nasılsın bu arada gec yazdım uzanıorum sıcak dıe bı bakmısım ben uyumusum kestırıp yıne kalkıorum

aah panterim dayanamıyoz ama formül yok yanıp ,yağları eritecez...
bu sıcakta uyuyabilmişin büyük başarı valla,ben onuda yapamıyom:sinifsinif:

kısa surelı yapıom jnm bıde ayıptır solemesı ayıptır yogurtlu yedım oglende agırlık yaptı sanırım:kedi:

ii yapmışın uyuyabildiysen ne mutlu,başka bişe yapılmıyo zati,her yerler açık evin içi toz doldu,ama ben yanmaktan temizlik yapamıyom,canımı en çok o sıkıyo.

ii yapmışın uyuyabildiysen ne mutlu,başka bişe yapılmıyo zati,her yerler açık evin içi toz doldu,ama ben yanmaktan temizlik yapamıyom,canımı en çok o sıkıyo.

bende dun yaptım jnm dıp kose belkıde onun yorgunlugu bugun cıkıo ctesı akraba gunu war sulale bızde ondan fullll temızlık pımpırıklıyım hepten beter oldum yha:bbo:su gunu bı atlatsam baska bıse ıstemıem jnm

iii akşamlar hatınn kişiler .....
gerçekten çoksıcak..ama biz bugün bi kaçamakdaha yaptık..bu sefer doya doya girdik suya..kuzene destek partisi gibi oldu ..
roşum ya dediğin gibi yazı hepsuda geçirsek ne kkaa güsel olardı...
myhopem cenımbenim..inşalah hayırlısıylalacan alpereni kucağınaaa:1hug:

anacım allah kolaylık versin sıcakta gerçekten zor oluyor.iş yapmakta,mama hazırlamakta...

off off birde bana soorun o sıcağı klimasız bir işyerinde çalışıyorum.Kot vücuduma yapıştı walla.Öğlende ymekte ayran vardı.Uyuklayarak çalıştım.

iyiakşamalr kızlar ohh be akşam olduda biraz serinlik geldi ne güzel esiyo şimdisüprizzzzz
çalıkuşum hadi hayırlı olsun bakalım bende aslında çok istiyorum karete kursu bizimkiler için bende bi adada araştırayım bakalım şevval daha küçük ama enesinde buna bayılacağına eminim:lepi:

günaydın ,,hanımlar,,yine çok sıcak bir güne merhaba dedik-- ben yine çok yoğunum.. kızmla birlikte hafta içi,kursa gidiyoruz.. beyazcım işe başladınmı nasıl gidiyor,,herkese selam,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…