Sakarya///54

neden istemeyelimki. kalabalık ve güzel bir buluşma olur üstelik inan eşinin çekinmesine gerek yok. biz 3 sefer buluştuk ve çok memnunuz

vayyyyyyy gercektenmi ne gusel ya nerdeymişim ben daha önce ama ben bu hafta malasef doluyum ama siz bulusun ben yeri ve zamanı bilyim ugrarım kesin tanışırız yani tesekkür ederim.........a.s.

aaaaa pardon ya 28-29 du dimi mutlaka ayarlamaya calışıcam .................

buluşma olduktan sonra buluşma haberlerine ekledik 1 hafta kadar orda duruyor sonradan siliyoruz canım şu an göremezsin

peki cnm anladım ama meraktanda catladım elinde varsa özelden bana yolarmısın peki ?:uhm:a.s.

fotolar bende değil canım.ama buluşma haberlerine bakıp ordaki yorumları okuyabilirsin istersen

buluşma 28 haziran yerde hacıoğlu saat 1 uygunsa parmakları görelim arkadaşlar benneyaptımki

ben heryere uyar aksi bir durum olmazsa arkadaşım şu demir baş arkadaşların kapısınımı çalacan bunlardan ses çıkmıyor ben hiç göremiyorum gümüş boncuğun blgsayar bozuk diye biliyorum nil cano nirdesiniz

buluşma 28 haziran yerde hacıoğlu saat 1 uygunsa parmakları görelim arkadaşlar benneyaptımki

demek ki ben gelemiyorum.Çünkü ben o saatte bi sınavdan çıkıp diğerine girmeyi bekliyo olucam.Size iyi eğlenceler arkadaşlar...

demek ki ben gelemiyorum.Çünkü ben o saatte bi sınavdan çıkıp diğerine girmeyi bekliyo olucam.Size iyi eğlenceler arkadaşlar...

canım ya sorun olmaz bizde 1 hafta daha erteleriz 5 temmuz yaparız tam karar verilmediki birbirimize sorarak halledecez a.s.

gümüş boncuğu telden arıcam diğerlerine mail atarım ulaşırız yani

selam arkadaşlar ben sakaryaya gelin gelicemde sakarya nasıl biyer iş imkanı sosyal yapısı biraz anlatırmısınız mesala sakaryanın neresi iyidir eşi toyatoda çalışan varmı oraya girme şartları neler

nişanlım makine müh bende açıköğretim işletme 3 sınıfta okuyorum nasıl iş bulma şansımız varmı

kızlar tarihi belirledik artık değiştirme yapmayalım uzun bir zamanda olacağı için lütfen gelebilecek olanlar kendilerini ayarlayıp isimlerini yazsın

hadi bakalım parmakları görelim :1hug:

Son düzenleme:
Benim parmağım havadasırnaşık şey gün uygun saat uygun hacıoğlu benim tahmin ettiğim yerse yer de çok uygun bana yakın ama uzak olsa da sorun değil.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…