neden istemeyelimki. kalabalık ve güzel bir buluşma olur üstelik inan eşinin çekinmesine gerek yok. biz 3 sefer buluştuk ve çok memnunuz
aaaaa pardon ya 28-29 du dimi mutlaka ayarlamaya calışıcam .................
inşallah bekleriz. geçen buluşmanın fotolarıda vardı üstelik. sanırım görmedin baya da kalabalıktık:dance:
buluşma olduktan sonra buluşma haberlerine ekledik 1 hafta kadar orda duruyor sonradan siliyoruz canım şu an göremezsincnm sana zahmet fotolar nerde bi bakam soylese merak ettim kacıncı sayfa a.s.
buluşma olduktan sonra buluşma haberlerine ekledik 1 hafta kadar orda duruyor sonradan siliyoruz canım şu an göremezsin
fotolar bende değil canım.ama buluşma haberlerine bakıp ordaki yorumları okuyabilirsin istersen
peki cnm saol ..............
buluşma 28 haziran yerde hacıoğlu saat 1 uygunsa parmakları görelim arkadaşlar benneyaptımki
demek ki ben gelemiyorum.Çünkü ben o saatte bi sınavdan çıkıp diğerine girmeyi bekliyo olucam.Size iyi eğlenceler arkadaşlar...
ben heryere uyar aksi bir durum olmazsa arkadaşım şu demir baş arkadaşların kapısınımı çalacan bunlardan ses çıkmıyor ben hiç göremiyorum gümüş boncuğun blgsayar bozuk diye biliyorum nil cano nirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?