merhabalar canım:1hug:hoşgeldin aramızaa.s.
tarihi söylerizde cano , boşverde olsaydı daha iyi olurdu acaba beyaz toprağa falan uydursak bu ay sonu hafta sonuna gelecek şekilde olabilir mesela ona göre ben gümüş boncuğada söylerim teli var bende:dance:
günaydınnnn:))))))
nasılsınız hanımlar:)
merhaba sakaryalı hanımlar....
şimdi arkadaşlar 28 CUMARTESİ 29 PAZAR bu 2 gün arasında karar verelim ne dersiniz benim çin ikiside uygun :dance:
ya pazar eşim evde cumartesi olsa olmazmı
şimdi arkadaşlar 28 CUMARTESİ 29 PAZAR bu 2 gün arasında karar verelim ne dersiniz benim çin ikiside uygun :dance:
bende gelmek isterim.olurmu?
hoşgeldin oburum özlemişim burda olmanı:1hug:Hanımlar merhaba nasılsınız.Döndüm bi bakayım dedim buluşma tarihi hemen hemen belli olmuş.Ama lütfen cumartesi olmasın o gün benim 5 saatlik bi sınavım var.Kızlar nolursunuz kpss'ye giricem ve o gün mümkün değil gelemem...Ki benim ne kadar çok istediğimi biliyosunuz.:çok üzgünüm: Başka herkese uyan bi gün ayarlayamaz ma.s.ıyız?
iyi akşamlar haydeçcim durumu organize etmek sana düşüyor ayarlamaları yap kimler gelecekse parmaklarını kaldırsın senle ben cumartesiyede pazarada uyarız
kıslar yaw bende gelmek isterim ama esim ne tepki verir bilmiyorum bide siz istermisiniz?..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?