Sakarya///54

tarihi söylerizde cano , boşverde olsaydı daha iyi olurdu acaba beyaz toprağa falan uydursak bu ay sonu hafta sonuna gelecek şekilde olabilir mesela ona göre ben gümüş boncuğada söylerim teli var bende:dance:

tamam arkadaşım cano boşverde cevap versin tarih hakkında günü belli olsun bitarih olursa herkesde fikrini söyler iyi geceler

GünaydınnnnnnnnnnŞeniz
Buluşma konuşmaları duyuyorummmsengözlerimebaksanab
Siz tarih belirleyin arkadaşlar ben uymaya çalışırım.:teytey:
Şimdilik bişey söyliyemiyecem (her zamanki gibi)tatlicadiarzu
Ama gelmeye çalışıcam..şakkıdı
Gerçi biz yaz sezonunu açtık.Haftasonları yazlığa gidiyoruz..Ama yinede gelmeye çalışıcam
:icecream:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım şunun adını koyun artık yaa ne zaman olacak bu buluşmaa.s.

merhaba sakaryalı hanımlar....

şimdi arkadaşlar 28 CUMARTESİ 29 PAZAR bu 2 gün arasında karar verelim ne dersiniz benim çin ikiside uygun :dance:

ya pazar eşim evde cumartesi olsa olmazmı

pazar isteyen arkadaşlar da vardı da o yüzden ben 2 tarih verdim benim için problem yokta işte bakalım durum değerlendirmesi yapar tam tarih veririz . bana kalsa cumartesi isticek herkes:1hug:

Valla hanimlar banada 28-29 ikiside uyar.Kesin kararlastirin ben ikisinede gelebilirim insallah.

merhaba sakaryalı hanımlar....

şimdi arkadaşlar 28 CUMARTESİ 29 PAZAR bu 2 gün arasında karar verelim ne dersiniz benim çin ikiside uygun :dance:

ooo hanımlar bu ne yaaa ben burda çatlıyacagım valla habıre buluşuyonuz kıskandım valla hadı bakalım bır an buluşunda o guzel yuzlerınızı bı daha göremmm
öpuldunuz sakaryanın guzel hatunlarııa.s.a.s.: :enbuyukkk:

Hanımlar merhaba nasılsınız.Döndüm bi bakayım dedim buluşma tarihi hemen hemen belli olmuş.Ama lütfen cumartesi olmasın o gün benim 5 saatlik bi sınavım var.Kızlar nolursunuz kpss'ye giricem ve o gün mümkün değil gelemem...Ki benim ne kadar çok istediğimi biliyosunuz.:çok üzgünüm: Başka herkese uyan bi gün ayarlayamaz ma.s.ıyız?

hoşgeldin oburum özlemişim burda olmanı:1hug:
pazarda gelemicek arkadaşlar var bakalım ne yapabiliriz daha 2 hafta var duruma bakarızCADIARZU

iyi akşamlar haydeçcim durumu organize etmek sana düşüyor ayarlamaları yap kimler gelecekse parmaklarını kaldırsın senle ben cumartesiyede pazarada uyarız

kıslar yaw bende gelmek isterim ama esim ne tepki verir bilmiyorum bide siz istermisiniz?..........

kıslar yaw bende gelmek isterim ama esim ne tepki verir bilmiyorum bide siz istermisiniz?..........

neden istemeyelimki. kalabalık ve güzel bir buluşma olur üstelik inan eşinin çekinmesine gerek yok. biz 3 sefer buluştuk ve çok memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…