Sakarya///54

merhabalar hanımlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun hepinize sevgiler dualarda buluşalım canlarım:1hug:

Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Hepimizin kandili mübarek olsun. Bu gece dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim....:1hug:

hayırlı geceler,sakaryamın saygıdeğer hanımları,kandiliniz mübarek ,dualarınız kabul olsun...
rabbim daha nice kandiller görmenizi nasip etsin...

Son düzenleme:
gunaydın hanımlar sızınle paylasmak ıstıorum ewwelkı gece kopegımle top oynarken (alman kurdu bu arada 3 yasında)top yerıne kolumu tuttu bende hemen sabunla yıkadım onemsemedım dun sabah bı kalktım kolum mozmor olmus agrı war bıde dıs oldugu bellı heemn acıle gıttım dewlet hastanesıne bana 3 tane ası yaptılar kuduz tetanoz we tetanoz serumu kuduzu bacaktan dıgerlerını koldan wurdular kolumdan olduklarım bıraz canım yaktı dr yarım saat musaade altında tuttu ewe gıdınce uzan uyu dedı ewe geldım uyudum bır uyandım sol kolumda dayanılmaz bı acı geceyı zor ettım ogluma yarım saatte bır agrı kesıcı ıle owdurdum agrı kesıcı falan ıctım o agrı ıle uyumusum bu sabah kalktm ck sukur o guclu agrım kalmamıs hafıften bı sızlamakalmıs off yha yarında gun war bugun temızlık yapmam gerek nası olacak bılmıom yanı kıslar paylasmak ıstedım sızınle hepımıze hayırlı cumalar...

Çok geçmiş olsun canım..

günaydın günaydın....
kıslar ne güsel bugün hava serinledi azcık.
panretcimçok geçmiş olsun tatlım..inşallah yarına kadar daha iyi olursun..
my hopem canım nasılsın..bisorun yok değil mi tatlım......
hey kıslarr nerelerdesin yafu.ses verin bakem.......

çok geçmş olsun cnm yaa,inş.çabuk iileşirsin...
bizde bahçede köpek bakıyoruz,oğlum için korkuyorum çünkü kucağına alıyo ,ağzına elini bile sokuyo,
ne kadar aşılıda olsalar,en korktuğum şey,ben çok yaklaşmayı sevmiyorum,
en nihayetinde hayvan ne yaptığını bilemez,sende dikkat ol bi daa emi cnm...

bu arada günaaydın demee unuttum yaf,
gününüz aydın,cumanız mübarek olsun,
eltim hava serinledi,çok şükür, şimdi de sularımız kesik ,
herkestemi kesildi acep,bi deyin ...

bende hayırlı cumalar dimeyi unutmuşum..hepinize hayırlı cumalarrrrrr
eltim eltim bizde de sular kesik.....:sinifsinif:

bende hayırlı cumalar dimeyi unutmuşum..hepinize hayırlı cumalarrrrrr
eltim eltim bizde de sular kesik.....:sinifsinif:

aay çok kötü fena tüm şehirde kesildiyse çabuk gelmez eyvah,
hazır hava serinlemişken biras temizlik yapacaktım ben yaa:sinifsinif:
sular gelmezse ben saa gelemem eltim bugün:sinifsinif:

günaydın hatun kişiler
hava serinledi biraz çok şükür
bende de kesikti sular şimdii geldi az akıyo ama:)
pantercim geçmiş olsunn

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
panterim geçmiş olsun canımmm
kısmetsizim dün raporları doktora gösterdim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür doktorum yapılacak bişi yok senin oğlan minyon olacak doğduktan sonra gelişecek inşallah dedii
roşumm bende de sular yok bide 1 haftadır bir işim yüzünden havanın serinlemesini bekliyorum haberlerde demişti bugün için yağışlı diye ama ne yağış var nede suu yine kaldı işim galibaaaa:gitme:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun sakaryamın güzel hatunlarıııııııa.s.

myhopem hadi gözünaydın bi sorun çıkmamış,
doğsunda sen yiğenimizi büyütürsün hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…