tünaydın kıslar,
sıcaktan yerimden kıpırdayamıyom yaa,
kıslar bana bi akıl verin ,benim saçlarım çok düz ve ince telli, kıştan beri hep aynı marka boyaya boyadım,boyadığımda saçlarım daa bi gürleşiyodu ve temiz olduğunda dökülmüyodu,
bu kez farklı bi marka boya aldım,öyle cansızlaştıki ,temiz olduğu halde sabah uyandığımda yastığım saç dolu, akar gibi dökülüyo,ne yapmam lazıım,eltim badem yağı sür dedi ,onu denicem ,ama belki sizlerinde bildiği bişe vardır diye bi danışayım dedim,bana fikir verirseniz çook sevinirim...
saoalsın bendenizim ,yumurta sarısı ve sarımsak olduğu için,kokusunu tahmin edebiliyorum,
besleyici bi tarif heralde, sen denediysen sonucunu da bi deyivee cnm...
Ben denedim.İşe yarıyor. Sarımsağını çok bol koyma bence.sonra kokusundan arınamazsın.Az koyunca yıkanınca gidiyor koku
slm hatunlar ustunden ew toparlıyım gelıom rosumcum benımde bı onerım kendım tarafımdan test edıp onaylanmıstıropuyorumnanaktan
fisfisfisalkisalkisalkis
geldım jnm hemen yazayım dusa gırjem ter ıcındeyım benımde bı ara sacım ck yıpranmıstı we ck dokuluo normalde ck parlaktır matlatmıstı aktarda yag karısımı satılıo su ısbankasının yanında bı aktar war yha ben ordan aldım ıcınde bepanten ampul we bıde centerebentın koydum bı kapak bı o kadarda zeytınyag 2 gunde bı sacına uygulosun we saclar kendıne gelıo bu arada aktar bıde bana ısırgan ozlu sampuan wermıstı ondanda memnun kaldım karısım yagına sımdı netten bakıp yazjam tatlım
heh buldum mecıtefendı naturel sac bakım yagı bıtanem kkda da war bı oku ıstersen ben kullandım sıddetlı tawsıye ederım
bepanten ampul,centerebentin,zeytinyağı karıştırıp saça sürülecek,bide ısırgan özlü şampuan kullan diyon bu biirr
mecit efendi naturel saç bakım yağını şiddetle tavsiye ediyon bu ikiii
bu karışımların ikisini birden mi kullancam onu anlamadımCADIARZU
tmm panterim bu kez anladım,
inş bu sıcakta çarşıya çıkabilirsem ,malzemeyi toparlayıp bi denicem,
çok tşk ederim,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?