Sakarya///54

bana kimse cevap vermiyecek galiba

tatlım neden cevap vermiyelim seninle bu konuyu konuşmuştum ben o yüzden yazmadım sanırım sen akyazıya gelegektin toyatada işçi alımları biraz güç oluyor diye biliyorum ama senin yaptığın işi bilmediğim için bişey diyemicem canım hayırlısı olsun diyorum:1hug:

]seda kızzz Ne işin var buralarda tatlicadiarzu

Bak dert ediyodun nasıl biyer die Bilgi edinirsin burdan.

Ben biliyim Pamukovayı :icecream:

Son düzenleme:
kızlar tarihi belirledik artık değiştirme yapmayalım uzun bir zamanda olacağı için lütfen gelebilecek olanlar kendilerini ayarlayıp isimlerini yazsınlar

hadi bakalım parmakları görelim :1hug:

güncelleyelim kızlar hani nerde parmaklar buluşma olmuş tüh.... benim haberim olsaydı ben de gelirdim diyenler...... hani parmaklar bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan nasıl başarıcaz

gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinde buluşma haberlerinde açalım konuyu duruma göre

yeşilgözlü
esmerim54
oburşirin
psasetuba
haydeç
ameli
........ hadi bakalım:mymeka:

Son düzenleme:
ben de gelmek istiyorum, ama o hafta sonu eşim burada olmazsa geleceğim. Şehir dışında çalışıyor da.

hacıoğlu şu çarkın sonundaki yer di mi?

ben de gelmek istiyorum, ama o hafta sonu eşim burada olmazsa geleceğim. Şehir dışında çalışıyor da.

hacıoğlu şu çarkın sonundaki yer di mi?

inşallah gelirsin . evet ama en sondaki değil oda oraya yakın sen simitzayı diyorsun sanırım hemen onun yanında

beni de say haydeç Allah nasip ederse ordayım:teytey:

saydım bile:teytey::dance:

ben buluşma haberlerine konuyu açıyorum lütfen gelecek olan arkadaşlar oraya yazsınlar hadi bakalım:1hug:

Yine buluşma var ama ben yine gelemeyeceğim:1no2:
Malesef ayın 27 sine kadar oğlum yaz okuluna gidecek, o biter bitmez İstanbula ablamı
ziyarete gideceğim bu şartlar altında malesef ki ben yine katılamayacağım
buluşmaya. Ne yapalım sağlık olsun resimlerinizi heyecanla bekleyeceğim.....

mesajlaşman kapalı sana nasıl ulaşacağımı bilemedim umarım okursun burayı gelmek istediğini yazmışsın buluşma haberlerine bir bak istersen geleceksen isim ekleyelim

evet insallah nasipse bende gelcem benide ekle.msjlasmam kapalı nsl acilir onuda bilmiyom.bu arada bulusma yeri hacioglu dediniz orasini ben bilmiyom.bildigim çarkın sonunda var.:teytey:

evet insallah nasipse bende gelcem benide ekle.msjlasmam kapalı nsl acilir onuda bilmiyom.bu arada bulusma yeri hacioglu dediniz orasini ben bilmiyom.bildigim çarkın sonunda var.:teytey:

canım mesaj açman için istersen modlardan yardım alabilirsin sağolsun ilgileniyorlar

evet çarkın sonuna geldiğinde simitza var onun yanı oluyor fark edersin zaten sevgiler:teytey:

Son düzenleme:
Tamam hanimlar elimden geleni yapip gelmeye calisacagim.5 temmuz benim icin biraz gec olabilir.Ama yinede gelmeyi deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…