bana kimse cevap vermiyecek galiba
ben buraya yazmamıştımki bu konuyu
kızlar tarihi belirledik artık değiştirme yapmayalım uzun bir zamanda olacağı için lütfen gelebilecek olanlar kendilerini ayarlayıp isimlerini yazsınlar
hadi bakalım parmakları görelim :1hug:
ben de gelmek istiyorum, ama o hafta sonu eşim burada olmazsa geleceğim. Şehir dışında çalışıyor da.
hacıoğlu şu çarkın sonundaki yer di mi?
beni de say haydeç Allah nasip ederse ordayım:teytey:güncelleyelim kızlar hani nerde parmaklar buluşma olmuş tüh.... benim haberim olsaydı ben de gelirdim diyenler...... hani parmaklar bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan nasıl başarıcaz
gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinde buluşma haberlerinde açalım konuyu duruma göre
yeşilgözlü
esmerim54
oburşirin
haydeç
........ hadi bakalım:mymeka:
güncelleyelim kızlar hani nerde parmaklar buluşma olmuş tüh.... benim haberim olsaydı ben de gelirdim diyenler...... hani parmaklar bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan nasıl başarıcaz
gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinde buluşma haberlerinde açalım konuyu duruma göre
yeşilgözlü
esmerim54
oburşirin
psasetuba
haydeç
ameli
........ hadi bakalım:mymeka:
bende gelmek isterim.olurmu?
mesajlaşman kapalı sana nasıl ulaşacağımı bilemedim umarım okursun burayı gelmek istediğini yazmışsın buluşma haberlerine bir bak istersen geleceksen isim ekleyelim
evet insallah nasipse bende gelcem benide ekle.msjlasmam kapalı nsl acilir onuda bilmiyom.bu arada bulusma yeri hacioglu dediniz orasini ben bilmiyom.bildigim çarkın sonunda var.:teytey:
Tamam hanimlar elimden geleni yapip gelmeye calisacagim.5 temmuz benim icin biraz gec olabilir.Ama yinede gelmeyi deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?