Sakarya///54

nden canım ben bısey mı kacırdım (elımden geldıgınce anlasılır yazmaya calıstım ama)ınss anlarsın kusum :1hug:

:roflol:anlaşılır yazmışsın evet. dün beyazımla ve bendenizle konuştuk.
Onlarada söyledim benim adıma iletirseniz sevinirim düzgün bir tükçeyle
yazarsa iyi olur demiştim.kaydirigubbakcemile5 sen birşey kaçırmadaın ben kaçırdım canım.
buluşmayı...

olsun kusum senın ıcın ozel bı gun ayarlarız ınss(benım pcnın dılı turkce dııl canım ondan bole alıstım sımdı duzgun yazmak ıcın zorlanıyorum:kedi:)

kıslar geldim şimci..cebren ve hileile pcyi ele geçirdim.kötükedihüso
.gidiyorum resimleri eklemeyeeee
bu güsel gün için hepiciğinize teşekkürlerrr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar geldim şimci..cebren ve hileile pcyi ele geçirdim.kötükedihüso
.gidiyorum resimleri eklemeyeeee
bu güsel gün için hepiciğinize teşekkürlerrr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ekle eklede banada oretmenlık yaparsın canım hade ıı geceler ben yatmaya gıderrropuyorumnanaktan

canlar süpersiniz valla..fotolardan belli çok güzel bir gün geçirdiğiniz..opuyorumnanaktan

panter_f canım seni de tanımak güzel.. Şeniz

Hepimize iyi geceler bende ayrılıyorum.
Buluşma bitti ama sakın topiği boş bırakmayın arkadaşlar.
Eski günleri çok özledik hepimiz ama bunu tekrar sağlamak
yine bizim elimizde değilmi...yerimseniben

gunaydınnn hanımlar cok gusel yagmur yagıyoooo
toprak mıss gıbım kokmuss resımlere baktım sımdı de guzeldı hersey be ıı kı gelmısım ııkı sızı tanımısım Şeniz

haydec we calısıkusu tsk ederım guzellerımm hos sozlerınız ıcınkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar hatunlar,
erkenden sünnet cemiyetlerini dolaştık,
sora bi çarşı edelim dedik,yorulmuşum ,dinlendim,işte şimdi de burdayım,
haydeç ablacım ve çalıkuşum bi dahaki buluşmada sizlerde olmalısınız artık fotoğraflarda dimii:sinifsinif:

Son düzenleme:
Beyaz bendeydi bugün çok eğlendik..arada sizlerde gelin emiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…