Sakarya///54

bende dağıtmak isteyom ama ,yanlıs kalamıyom beyazım nası olcek:sinifsinif:

bi gün isyan bayrağını çekipturkbayragi evdekileri postalaman gerekiyo sanırım canım ama bunu nasıl ve neşekilde yaparsın onu bilemicemkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3onlaa toplaşıp beni atabilirlee,
ben onları nası postalarım bi fikrim yokCADIARZU

kadının fendi erkeği yendi demişler eminim sen bulursun bi yol yeterki isteyerimsenibennassı gaz veriyom ama:lepi:

kaydirigubbakcemile3şimdide pc yi isteyo cnm kocişim,ben kaçar beyazım,görüşürükopuyorumnanaktan

GünaydınnnnnnnnnnnnnnŞeniz

Bugün kiraz detoksuna başladık şirketteki arkadaşlarla 3 gün nasıl geçecek bilemiyorummm. -tatlicadiarzu-

Myhope bebişinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim.İnşallah hep böyle olacaksınız.
:ecrin_bebek:

günaaaydıın sakaryam,
dün gece uyuyamadım,çok uykum var,
melül melül size bakem dedim,
gününüz güzel geçsin muck

ayyy benim midem bulandı canım bugün zor yedim bidaha kiraz görmek istemicem sanırımkafamçokkarıştı
bu arada herkezlere merhabalarşutarafagitti

boşnak böremiiiiii:sinifsinif:

açım aççççcokacimcoook

ama daha 2 gün kiraz yiyecem sadeceeemafoldumben
kiraz yiyon ya ne açlığı

iii geceler hatunlar.....
dün akşam kardeşciğim bende kaldı..bugünde kocişim tatildi.harala gürelegeçti..anca bana sıra geldi..size bakkem dedimm..
beyazcım allah yardımcın olsun..çokzor bi durum...ama sen bi yolunu bulursun canım..çoğunu yanlız bırakma..
kuşum ne gösterisi kıs...senin çocukların mı yapıcak..ben mi karıştırdım.
bendeniz kıs hade bakalım nassıl gitcek detoks..
my hopem evegeldinizmi canım..hadi hayrlı olsun.allah sağlıkla büyütmeyi nasipetsin....
hepiciğinizi öpüyorummmmm

iyi akşamlar hanımlar..myhope ,canım güle güle büyüt bebeğini,,hayırlı uğurlu olsun inşallh,,bizim yarın kurs bitiyor,,ordaki arkadaşlarada alıştık,,ayrılması zor olcak,,perşmbe pasta börek yapıp ,,kutlucaz ..neyse arkadaşlar öpüyorum..,,

Beyaz derki AMİNNN.... (Birlikteyizde):Saruboceq:

Walla şu detoks bitermi bilmem açım açççç
cokacimcoook

kismeler yok ben yine uyuyamıyorum mirmirmirmir
iyi uykulaa hepinize:sinifsinif:

günaydın hanımlar bugün açılışı ben yaptım:lepi:
gece bendenizdeydim, çok sağolsun güzel bir ev sahibesi kendisi tavsiye edilirşakkıdı
gece geç yattık tabii kiraz diyetinden dolayı bi baktık bütün geceki muhabbetimiz şu çok lezzetli olur bunu burda çok güzel yapıyorlar anam yemek yemek bide baktık yemekteyizi izliyoruzkafamçokkarıştıen iyisi yatalım dedik bu işin sonu kötü sabah kalktık tabii yine kirazlarımıza sarıldıkalkisalkisalkisben eve o işe ben şincik biraz daha kestirecem malum akşam yabancı yer yadırgaması 4 gibiydi uyuduğumda oda sanırım şuan arabada kestiriyo:jeyyar: birazdan günaydın der ayılabilirsekaydirigubbakcemile3
hadi kızlar ben kaçtım kızımda gelecek bugün gelmeden biraz uykunun tadını çıkarayım:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…