Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar ben sizlere doyamıyorum yaa:smiley-cool: dün bana yetmedi bugün bendenizim kapısını çaldım yineyerimseniben yarında büyük ihtimalle canomlayım ee salı içinde birinizi düşünecem artık:lepi::smiley-cool:

bendenizim msneme yine giremiyorum:1no2:sanırım yine canomun ellerinden öpecekfisfisfis:1rolleyes:

Arkadaşlar resimleriniz nerde. Ben de Sakaryalıyım da, acaba içinizden tanıdığım birileri var mı diye merak ediyorum:)

gunaydınnnn hanımlar haftanız guzel olsun dılıorum sımcık kalkıyorummmm temızlık yapcemm sona oglusumu babasına gondercemmm mafoldumben:gitme:

günaydın hatunlar,
malum haftanın ilk günü işler çook,
hafta sonu bol bol gezdik,eltim gibi çayımı içiim ,sona işlere dalış yapçem ,
hepimize kolay geleopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar nası geçti görüşme ben şehirdışındaydım gelip sizinle tanışmak nasip olmadı roşum aynen bende temizliğe başladım ama içimde kaçma isteği var vallahihoyyyt

Teşekkürler canım, mesajı yazdıktan sonra gördüm resimleri. Valla öyle içten yazıyorsunuz ki ben sizi biraz küçük sandım açıkçası:) Yeşil gözlü arkadaşı sanki bir yerden tanıyor gibiyim, nerelerde oturuyorsunuz?

gunaydınnnn hanımlar haftanız guzel olsun dılıorum sımcık kalkıyorummmm temızlık yapcemm sona oglusumu babasına gondercemmm mafoldumben:gitme:

ahhh canım ahhh aynen bende benimkileri bu sabah gönderdim, oğlum yine gitmek istemedi kızım tabii özlemiş uça uça gitti mafoldumbenşimdiden özledim bende hele bide bu hafta sonu oğlumun sünnet işi var ne yapacam bilmiyorum:çok üzgünüm:

tatlım bizim ruhumuz çocuk..kaydirigubbakcemile2ben kendi adıma söliim merkezdeyim..sen ne tarafta oturuyosun?

bu ara herkeze selamlar hanımlar çok moralim bozuk cok canım sıkkın:sinifsinif:
beyazım canım neyin var şekerim..derdini sölemeyen derman derman bulamazmış..:1hug:

ahhh canım yaa hiç sormaa beyfendi oğlanı hafta sonu sünnet ettireceğini söyledi belediyenin toplu sünnetlerinde oğlumun sünnetini hiç öyle planlamamıştım bir buna canım sıkılıyo diğeride bi anne olarak orda olmak en büyük hakkım ama beyfendi gelme diyo zamanını söylemiyo bide öyle ters bi yerdeki yalnız gitmem çok zor ama bi şekilde gidecem mutlaka ama tedirginim işte ee hadi gittim diyelim sünnetten sonra banada getirmiyo çocuğu orda kalacak onu öyle orda nasıl bırakacağımı düşünüyorum iyileşme döneminde yanında olamıyacağım bunları düşünüyorum içim sıkılıyo üzülüyorum sırf benim canımı yakmak için oğlumuda üzüyo ne kadar vijdansız bi insanla evlenmişim ben diyorum yaa çocukçağız annesi verken öksüz gibi olacak ogün bi insan bunu evladına sırf kendi egolarını tatmin etmek için nasıl yapar enlamıyorum:çok üzgünüm:

Herkese merhabalar arkadaşlar,
Yine yorucu bir anternmandan eve döndük. İşmi yaparım, dinlenirmiyim bilmiyorum.
O kadar yoğun geçiyor ki zaman yetişemiyorum bazen pekçok şeye.
Beyazım o kadar üzme canını o şöle bu hafta sonu olacak. Bende gideceğim.
Çocuklar karete elbiseleri ile gözteri yapacaklar. Belki beraber gideriz.
allah büyük canım sıkma kendini, çocuğunun böyle bir zamanda yanında
olmayı istemen en doğal hakkın. Babası ile çözüm bulamazsan olmazsa,
araya başkalarını koyup konuşsan. İnşallah bir çıkar yolu bulunur.

merhaba hanımlar,,şimdi kurstan eldim,,yemek yiyorum,,dışarsı çok sıcak..beyazcım ,,elbet bir orta yol bulunur canım,,

Selam herkesee

Beyazım toprağım sıkma canını yukarda Allah var.Herşeyi görüyor.İnşallah bir yolunu bulup gideceksin oğlunun sünnetine...

Benimde canım sıkkın hemde çokkk..

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şimdi uyuyorr Allaha şükür şimdilik bir problem yok benim ufak tefek ağrılarım dışındaa oda normal zaten oğlum cuma sabah 9:10 da doğdu 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam ederrr hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunları iyi akşamlarrrrrrrŞenizŞeniz

maalesef hayat beyazım :umursamaz:iyiler ,kötüler bi arada yaşamak zorundayız,dünya kötülerin diyoruz ama son gülen hep iiler oluyor,allahın izniyle geçecek bugünlerinde zor ama başımızda olana sabır etmek zorundayız,allah kolaylık versin cümlemize.opuyorumnanaktan
Selam herkesee

Beyazım toprağım sıkma canını yukarda Allah var.Herşeyi görüyor.İnşallah bir yolunu bulup gideceksin oğlunun sünnetine...

Benimde canım sıkkın hemde çokkk..
sana noldu bebişim de bakem aplanazemuszemusopuyorumnanaktan

çok geçmişler olsun,gözün aydın olsun cnm,allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin,bende sizi öperimŞeniz

Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın

haklısınız canlarım bir iki gündür bu var aklımda bugün hele hepten yoğunlaştım bu soruna hafta sonuna kadar bi yol bulmam lazım bakalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
herkeslere iyigeceler:gitme:

bu arada hepinize ii gecelee,
bugün pek bi yoğundum ve çok yorgunum ,:sinifsinif:
temizlikten sora 2 tepsi boşnak böreği açmışım en hakikisinden,cokacimcoook
annemler ,kardeşlerim bendeydi ,çoluk çocuk kafalar ütülendi,laelaelaelaelaeaz önce geçirdim,
daa bulaşıklaa vaa,birazdan onları halledecem ,hadin baa kolay gelsin deyinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…