selam kıslarrrrrrrrrr
bugün erkenciyim..sabah sabah çarşı işlerimi hallettim.şimdi bi bardak çay içicem..
hepiciğinizi öpüyorum.
nescum önce hoşgeldin...resimlere bu adresten ulaşabilirsin cnımm
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...er/293433-sakaryada-dogum-gunu-bulusmasi.html
gunaydınnnn hanımlar haftanız guzel olsun dılıorum sımcık kalkıyorummmm temızlık yapcemm sona oglusumu babasına gondercemmm mafoldumben:gitme:
tatlım bizim ruhumuz çocuk..kaydirigubbakcemile2ben kendi adıma söliim merkezdeyim..sen ne tarafta oturuyosun?Teşekkürler canım, mesajı yazdıktan sonra gördüm resimleri. Valla öyle içten yazıyorsunuz ki ben sizi biraz küçük sandım açıkçası:) Yeşil gözlü arkadaşı sanki bir yerden tanıyor gibiyim, nerelerde oturuyorsunuz?
beyazım canım neyin var şekerim..derdini sölemeyen derman derman bulamazmış..:1hug:bu ara herkeze selamlar hanımlar çok moralim bozuk cok canım sıkkın:sinifsinif:
maalesef hayat beyazım :umursamaz:iyiler ,kötüler bi arada yaşamak zorundayız,dünya kötülerin diyoruz ama son gülen hep iiler oluyor,allahın izniyle geçecek bugünlerinde zor ama başımızda olana sabır etmek zorundayız,allah kolaylık versin cümlemize.opuyorumnanaktanahhh canım yaa hiç sormaa beyfendi oğlanı hafta sonu sünnet ettireceğini söyledi belediyenin toplu sünnetlerinde oğlumun sünnetini hiç öyle planlamamıştım bir buna canım sıkılıyo diğeride bi anne olarak orda olmak en büyük hakkım ama beyfendi gelme diyo zamanını söylemiyo bide öyle ters bi yerdeki yalnız gitmem çok zor ama bi şekilde gidecem mutlaka ama tedirginim işte ee hadi gittim diyelim sünnetten sonra banada getirmiyo çocuğu orda kalacak onu öyle orda nasıl bırakacağımı düşünüyorum iyileşme döneminde yanında olamıyacağım bunları düşünüyorum içim sıkılıyo üzülüyorum sırf benim canımı yakmak için oğlumuda üzüyo ne kadar vijdansız bi insanla evlenmişim ben diyorum yaa çocukçağız annesi verken öksüz gibi olacak ogün bi insan bunu evladına sırf kendi egolarını tatmin etmek için nasıl yapar enlamıyorum:çok üzgünüm:
sana noldu bebişim de bakem aplanazemuszemusopuyorumnanaktanSelam herkesee
Beyazım toprağım sıkma canını yukarda Allah var.Herşeyi görüyor.İnşallah bir yolunu bulup gideceksin oğlunun sünnetine...
Benimde canım sıkkın hemde çokkk..
selam sakaryammmopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şimdi uyuyorr Allaha şükür şimdilik bir problem yok benim ufak tefek ağrılarım dışındaa oda normal zaten oğlum cuma sabah 9:10 da doğdu 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam ederrr hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunları iyi akşamlarrrrrrrŞenizŞeniz
selam sakaryammmopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şimdi uyuyorr Allaha şükür şimdilik bir problem yok benim ufak tefek ağrılarım dışındaa oda normal zaten oğlum cuma sabah 9:10 da doğdu 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam ederrr hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunları iyi akşamlarrrrrrrŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?