Sakarya///54

Oyy oy ne tatlı bir bebek böyle. delikafaduldenAllah bağışlasın myhopem.:1hug:
Allahım nazarlardan saklasın. Dünya tatlısı bir oğlun oldu ne güzel.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.:ecrin_bebek:

Kayınpederinin bu şekilde yaklaşmasına çok sevindim beyazım.
İnşallah yarın oğlunla beraber olursun. Beklediğin haber bir an önce gelir dilerim.

maş.suphanallah ,amanda nasıl yakışıklı bişemiş yaf,yanlız ben onu yirim,rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin

ne tuhaf bi adammmış karısına hayrı yok,ailesinedemi yok,şaştım valla beyazcım,allahım gönlüne göre versin inş.
çalıkuşumda sana yardımcı olmaya çalışıyo birlikte gidersiniz belkim,olamaz mı ki?

pazar günü oi stanbula sanırım gidemicekmiş canım ya yalnız gidecem ya uyarsa kardeşimle..

İnşallah doğru demiştir.Aralarında film çevirmiyorlardır.Yoksa inanamıyorum bir insan hadi sana söylemiyo babasından nasıl saklar.Allahım sen ıslah et..Çok sinirlendim.klava:

Ahh beyazım sen ne olursa olsun oraya git.Gününü bilmiyorsan hem cumartesi hem pazar git..İnadına orda ol inadına mutlu ol
:teselli:

haklısın canım, yok pazar olacağını biliyorum sünnetin ama saatini öğrene bilsem kardeşim ona göre gelebilecek benimle olmazsa zaten pazar sabahı erkenden kendim gidecem ben, az önce eltimlede konuştum oda kaynımdan öğrenip bişeyler heber vermeye çalışıcak oda sanmıyorum ondan habersiz olduğunu senin yüzüne duramamıştır diyor ama bilmiyorum artık...

Nasıl bir sünnettirki kimsenin haberi yok..Nasıl bir baba bu yaa oğlunu hiçmi düşünmüyor..Oğlun için çok önemli bir gün bu.Nasıl kimseden habersiz yapar.Çocuğun boynunu bükük bırakır
lmaz:

sanırım bi kestireyim çıksın aradan diyor ooh belediyede nasılsa bedava yapıyor alırım gider kestiririm gelirim diyor herhalde allahından bulsun canım ne diyeyim

sanırım bi kestireyim çıksın aradan diyor ooh belediyede nasılsa bedava yapıyor alırım gider kestiririm gelirim diyor herhalde allahından bulsun canım ne diyeyim

Aminnn.. CADIARZU

Sen git mutlu gözük daha çok sinir olsun :)):lepi:

Aslında sende akrabalarınla git daha uyuz olsun
şakkıdı

annem pazar günü köye gidiyo,teyzemmin çok yakın arkadaşının oğlunun sünneti varmışşşş,kardeşiminde bi arkadaşına sözü varmışşşş ama o gelmeye çalışacak
teyzemde arkadaşlarınla gitsen olmazmı diyooo:roflol:bu sinirdenklava:

hani bir söz vardır insan zor anında anlar dostunu düşamanını diye şimdi ben eliyorum çok güzel...

CADIARZUCADIARZUCADIARZU

hani bir söz vardır insan zor anında anlar dostunu düşamanını diye şimdi ben eliyorum çok güzel...

ne yapacaksın ozaman başının çaresine bakacaksın sen kendine yetersin be güzelim.Alacan kızını gidecen

öyle canım ben yalnızlığımı kabullendim zaten bu hayatta bana ben yeterim çok şükür ne korkucam bi verilecek canım var onuda alsalar kaç yazar....

işler değişti kızlar beyfendiyle konuştum pazar günü yaptırmıcam günü belli değil dedi seni çağıracam dedi artık ne derece doğru söylüyor bilmiyorum beklicez artık..

günaydınnnnn
beyaz o zaman sen yinede bi git gezmiş olursun emin olamıcana göre bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…