şimdi kayın pederi aradım konuştum onun bile haberi yokmuş 60 yaşında adam yalan söylicek değil herhalde sünnet kyafetini dün aldı getirdide öyle haberim oldu diyor bıktım ben bu evlatlardan allah ıslah eylesin diyor annesisin tabi gelcen diyor ama olaydan benimde haberim yok dedi dayanamadım ağladım telefonda ağlama dedi ben öğrenirsem haber veririm sana dedi umarım doğru dedi:çok üzgünüm:
şimdi kayın pederi aradım konuştum onun bile haberi yokmuş 60 yaşında adam yalan söylicek değil herhalde sünnet kyafetini dün aldı getirdide öyle haberim oldu diyor bıktım ben bu evlatlardan allah ıslah eylesin diyor annesisin tabi gelcen diyor ama olaydan benimde haberim yok dedi dayanamadım ağladım telefonda ağlama dedi ben öğrenirsem haber veririm sana dedi umarım doğru dedi:çok üzgünüm:
ne tuhaf bi adammmış karısına hayrı yok,ailesinedemi yok,şaştım valla beyazcım,allahım gönlüne göre versin inş.
çalıkuşumda sana yardımcı olmaya çalışıyo birlikte gidersiniz belkim,olamaz mı ki?
İnşallah doğru demiştir.Aralarında film çevirmiyorlardır.Yoksa inanamıyorum bir insan hadi sana söylemiyo babasından nasıl saklar.Allahım sen ıslah et..Çok sinirlendim.klava:
Ahh beyazım sen ne olursa olsun oraya git.Gününü bilmiyorsan hem cumartesi hem pazar git..İnadına orda ol inadına mutlu ol:teselli:
haklısın canım, yok pazar olacağını biliyorum sünnetin ama saatini öğrene bilsem kardeşim ona göre gelebilecek benimle olmazsa zaten pazar sabahı erkenden kendim gidecem ben, az önce eltimlede konuştum oda kaynımdan öğrenip bişeyler heber vermeye çalışıcak oda sanmıyorum ondan habersiz olduğunu senin yüzüne duramamıştır diyor ama bilmiyorum artık...
sanırım bi kestireyim çıksın aradan diyor ooh belediyede nasılsa bedava yapıyor alırım gider kestiririm gelirim diyor herhalde allahından bulsun canım ne diyeyim
ahhhh bulsam benle gelecek bi akraba:1no2::çok üzgünüm:
annem pazar günü köye gidiyo,teyzemmin çok yakın arkadaşının oğlunun sünneti varmışşşş,kardeşiminde bi arkadaşına sözü varmışşşş ama o gelmeye çalışacak
teyzemde arkadaşlarınla gitsen olmazmı diyooo:roflol:bu sinirdenklava:
hani bir söz vardır insan zor anında anlar dostunu düşamanını diye şimdi ben eliyorum çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?