günydın mı diyim tünaydın mı diyimmmmmmmmm
haydeç aplam ne güsel seni görmek yaf.....
detokscular diyi verin nasıl gidiyor..
bende de dün akşam kardeşimi yolcu ettim..1hafta yok:sinifsinif:
ya sorma boşlukta hissetim kendimi..aslında okuduğu zaman sürekli şehirdışındaydı.ozaman kendimizi avutuyomuşuz.şimdi çok zor geldi..:sinifsinif:Beyazın dün bitti detoksu benimde bugün son aç milaç geçiyor iştee..cokacimcoook
Sende ben gibi yalnızmı kalıyosun :a015:
tünaydın güzeller,yerimseniben
accaip sıcak yaf,canocum bu sıcakta denize atlatır cumburlop deye,
hafta sonu atlıcam kısmetsekaydirigubbakcemilehihoyyyt
eltim buununu çekme ,allah kavuştursun kardeşcezine,nire gittiki
bendenizcim hade detoksunuz hayırlı olsun,arınmışınızdır kaliteli kalitelizemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende gidecem haftasonu denize zemuszemus
Nereye gidecen gıı:jeyyar:
kumcığıza gitçem ,sen de oraya dimee:jeyyar:
kumcığıza gitçem ,sen de oraya dimee:jeyyar:
ahhhh ah yokki şöyle bi arkadaşımız gel bizim yazlığımız var yada gel bildiğimiz özel bi mekan var gel beraber gidelim:dilcikar:--tatlicadiarzu-
kiii bizim gibi kimsesizlerde denizi görsün en azından ayağını soksundelikafadulden
aah beyazım ah ,zamanında yazı yaz gibi geçiridik ne gezerdik biliyon mu ,eşim gezmee çok sever ,akdenizde, egede gitmediim yer kalmadı,şimdi oralara gitmek hayal gibi bişe
maalesef artıkın buralarda takılıyoz,cebeci,kumcağız vs.
bide kalcak bi yerimizde yok oralarda,arada günü birlik gidip geliyoz, ama yetiyo yaa,
denizi tadıyom en azından,gidemeyen de vaa,şükür bu günümüze dimee
bu arada kahvaltıya gelemiciim ben,sülale boyu denize gideciiz c.tesi
bu arada cumartesi nillye kahvaltıya geliyosunuz dimee kızlar tek başıma gitmeyeyim bide:1shok:
selamlar selamlarr kızlar ben geldim ama nasıl geldim sürüne sürünekafamçokkarıştı
detoks bitti çok şükür ama bende bittim:1ninca:dün özel halim nüksetmesine rağmen tartı bana 2 kilo verdiğimi söylüyor kızlar:lepi:ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum halsizlik baş dönmesi ve mide bulantım var:çok üzgünüm:çok özlediğim kahvaltıyı bile zoraki yaptım annem kızdı kilo vercem diye öldürecen kendini rengin mengin kalmamış dedidelikafadulden
ama azimliyim ölmek var dönmek yok bu pazartesi bu tartı bana 58 i gösterecek yoksa ben onun kafasını kıracam:mymeka:
neyse, canocum seninki nasıl gidiyo gerçi birazdan görcem seni alırım ifadeni canlı canlı okula kayıt olmaya gidiyom kızlar bu yaşta orta okul öğrencisi olucaamkaydirigubbakcemile3
bendenizim bu yorgunluğun sebebi bi önceki akşam benim seni uyutmamam olabilirmi:kedi:nasıl gidiyo bu rada tartın sana ne söylüyo:uhm:
kısmetsizim allah kavuştursun canım
roşum valla oohh ne güzel yazı yaz gibi sen geçiriyon deniz sefası falan şakkıdı
şincik ben kaçtım hazılanayım birazdan canomla buluşacaz öptüm hepiciniziŞeniz
aah beyazım ah ,zamanında yazı yaz gibi geçiridik ne gezerdik biliyon mu ,eşim gezmee çok sever ,akdenizde, egede gitmediim yer kalmadı,şimdi oralara gitmek hayal gibi bişe
maalesef artıkın buralarda takılıyoz,cebeci,kumcağız vs.
bide kalcak bi yerimizde yok oralarda,arada günü birlik gidip geliyoz, ama yetiyo yaa,
denizi tadıyom en azından,gidemeyen de vaa,şükür bu günümüze dimee
bu arada kahvaltıya gelemiciim ben,sülale boyu denize gideciiz c.tesi
yok:dilcikar:Yokmu:1shok:
Ben gelemiyecem kalibaa:1ninca:
2 kilo çok iyyiiiii
Benimde tartı bu sabah 57 yi gösterdi..Şimdilik 2 kilo gibi gözüküyor. Bakalım yarın ne olacak..
hee, hangi havuz
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?