Sakarya///54

Anladım canım. dilerim doğru söylüyordur. İnşallah tereddütlerin boşa çıkar.:1hug:

günaydın hanımlar
çalıkuşum iyi yolculuklar
nily dün ağırladı biz ağır ve bi o kadar şişko misafirleri:)
sağolsun
kısmetsizim geçmiş olsun pisicimmm
roşum yanma bidaha o kadarrr yazık sana yaaaa

günaydın hanımlar,
çalıkuşum hayırlı yolculuklar cnm,hayırlısıyla kurtulsun gelininiz inş.
canom sorma ya valla yazık bana,ömrümde böle yanmadım,dışarı nasıl çıkacam diye düşünüyom,
gölge bi yerlere oturalım istedik,yanımızdakinlee istemedi,
şemsiye altında otursakta yandık işte,
çok yanıyom bugün,keyfim kaçık yani,eltimde rahatsızmış bi tel etçem şimdi,
hadin görüşürük öpiim hepinizi...

günaydın kıslaaaarrrr
bugün daha iyiyim herkeşlere teşşeküür ederim..eltimcim sağolasın..sanada çok geçmiş olsun..güneş yanığı çok acır..bepanten kremçok iyi gelir..acısını alır..
çalıkuşum hayırlı yolculuklar oolsun..gelininiz hayırlısı ile kurtulsun..
kahvaltnız üsel geçmiş kıslar ..inş.başka zaman beraber olarız..
şimcik ben şölle bi gesineyim...görüşürüz..

canım allah bağışlasın...maşallah pekde yakışıklıymış oğluşumuz.....Şeniz

selam arkadaslar bende sakarya beskoprudenım benıde aranıza alırmısınız bıde tabı 8 aylık oglusumla

hosbuldum tskler cnm buralardayım artık boyle bı topıgın oldugunun farkında degıldım bugun ogrendım

yaz ve hafta sonu olduğu için herkez biyerlerde çok hareketli olduğu dönemlerde olur bizim topiğin kimseler yok sanma sakın, bende buranın bekçisi:1ninca:kaydirigubbakcemile3

Tahmın ettım zaten bende kısaca kendımı tanıtayım 22 yasındayım ısmım demet aslen ızmırlıyım 2 senelık evlıyım

melekcim hoşgeldin canım...her aim bekleriz.bizler burdayızzzzyerimsenibenher nekadar bekçiler arada değişsede..

Tahmın ettım zaten bende kısaca kendımı tanıtayım 22 yasındayım ısmım demet aslen ızmırlıyım 2 senelık evlıyım

memnun oldum tatlım çalıkuşu diye bir arkadaşımız var hemşerin olur bir kaç gün yok buralarda gelince kaynaşırsınız bende istanbulluyum ama burayı çok seviyorumopuyorumnanaktan

a.s.Hb tesekur ederım bende tanıstıgıma memnun oldum HEMSERIMLEDE GELINCE TANISIRIM ARTIK ZATEN BU AY SONUNDA IZMIRE GIDICEM

Ben geldiimmmm:lepi:

Önce geçmişi okudum beyazım toprağım çok sevindim oğlunun bugün sünnet olmamasına.İnşallah istediğin gibi olur..:Saruboceq:

Kısmetsizim geçmiş olsun..:teselli:

Roşum kumcağızda çok baktım etrafıma görürüm belki diye seni ama göremedimm

Melekçim sende aramıza hoşgeldinnnŞeniz

Kahvaltıda güzel geçmiş ohh ne güzellzemuszemus

Neysem hadi ben kaçimmm
:kedi:

canım hoşgeldin aramıza...

slm canlar.... nasılsınız.... kahvaltı güzel geçmiş ..aranızda olmayı çok istedim ama nasip diyelim... çalıkuşum hayırlı haberlerini bekliyoruz...roşum kısmetsizim çok geçmiş olsun iki elti ne oldunuz böyle... yeşilgözlüm sen nerelerdesin arkadaşım... bendeniz cano inşallah sizlerde iyisinizdir..myhop bebişin çok tatlı maşşallah.... beyazım üzülme canım sıkma canını... burdan anca bu kadar sohbet edebiliyorum...gümüşüm sende iyisindir inşallah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…