Sakarya///54

Günaydınnnnn

Sabah sabah sinirlerimi zıplattı şu müdür bozuntusu...Böyle başlayan günden ne beklenirki artık
klava:

günaydın kıslar ,çok uykususum ,
birasdan tekrar yatçem,
bendenizim pozitif düşün bi danem,müdür bozuntusunu sallaa

günaydın kıslarrr
bugün kafam bi dünya.....hepiiğnize güsel günlerrrr
beneniim gel öpemde moralimn düzelsin azcık..Şeniz

sanırsam beyaz şu saatlerde ordadır,allah kolaylık versin inş.
bu arada ,yerimsenibenselam kızlar hepinize

iyi akşamlar kızlar ben geldimdelikafadulden
ayyy deli olcam ben yaa ne günah işledimde allahım bu dengesizi bana musallat etti :mymeka:
sabah tam arabaya biniyorum aradı kendide konuşmuyo oğlana konuşturuyo, anne ben biraz hasta oldum babam vaz geçti beni sünnet ettirmekten seneye ettirecekmiş ayy bi tepemin tası attı sormayın ver dedim çabuk babanıkötükedihüsobiraz telde söylendim ama yetmedi geliyorum şevvali bırakacam çocuk seni istiyor dedim,gittim bi güzel fırçamı çektim ooh rahatladımsositosositodedim oyunmu oynuyosun kimsenin haberi yok evinde yaşadığın bu çocuğa bakan babanın bile koca adam oldun çocuk gibi salakça davranıyosun akıllan artık dedim adam gibi babanla annenle konuş doğru dürüst plan program yapın adam akıllı şu çocuğa sünnet yapın dedim bide kafasına taş patlatacaktım ama dua etsin bulamadımşakkıdı

işte böyle ekşınlı bi gün geçirdim ben sizlerin günü nasıldı bakalımşutarafagitti
bendenizim seninkide azbuçuk ekşınlıymış galiba ne oldu badanem:teselli:
canom canım benim bana destek olmak için aramış sağolsun arkadaşım benim beeeŞeniz
kısmetsizim geçmiş olsun tatlım neyse çektirmişin kurtulmuşun çok şükür:teselli:
bu arada yarın istanbula gidiyorum anasını satayım gezecem halam aradı gel seni tekirdağa götüreyim dedi bakalım belki ordanda oraya geçerim bi deniz görür ayacıklarımhihoyyyt

kısmetsizimle roşum canlarım sizin için geyik topiçine bile kapak attım ama yakalayamadım sizi:çok üzgünüm:iki lafın belini kıralım dedik azcuk ama olmadı hadi yiygeceler öpüldünüzŞeniz

beyazım topraam,kk dua listesindeydik duaya katılmaa gittik cnmcım,
bu gece geyiğe kısa süre katıldık,sen daa önce görmelidin,
senin bu beyfendü bayyaa bi sopalık hee,herkesimi oynayıyo,bi kez daa kararının en iyisi olduğunu kanıtladı sanada kendinede,sünnet gibi çocuğun hayatını etkileyecek bi olay böle tiye alınır mı,seni düşünmüyosa çocuğunu düşünsün yaa,allah ona akıl,sana ve çocuklarınada sabır versin,
bende seni öpiim,ii uykular...

günaydın kızlar bugün dünde dediğim gibi istanbula gidiyorum bir hafta kadar yokum özleyin beni:ecrin_bebek:

günaydın sakaryam,
cumanız mübarek ,dualarınız kabul olsun,
beazım hayırlısıyla git gel arkadaşım,
sen de bizi özlicen dimii

günaydın hatınlar.......
hayırlı cumalar hepiciğinize.
beyasım eltim açıklamış zatii..neyse hayırlısı ile git hayırlısı ile gel..
dün çarşıda nily ile karşılaştık canım benim ya..sizleri çok seviyorum..

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:
beyazımm diyecek söz bulamıyorum Allah birini ıslah etsinn sanada gönlündekini nasip etsin inşallahhh güle güle git gel canımmmm:1hug:
nasılsınız sakaryamın güzel hatunlarııııı hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

günaydın sakaryam hatunları,opuyorumnanaktan
kimselee kalmamış topicte yaf ,
in cin top koşturiii:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…