Sakarya///54

unutmadan yarın oğlum sünnet olacak ve ben yanında olacağım ve oldukça heyecanlıyım ama hiç sevmediğim yüzünü görmek istemediğim insanlarlada bi gün geçireceğim için gerginim dua edin allah yardımcım olsun bana sabır versin :Saruboceq:

hiç sorma tamda bakkala gitmiştim dedim beni bekliyomuş 3 gündür güzel yağmur yağıyo fındıkçıların gözü aydınyerimseniben

Bu hafta kefkene gitmiyecem.Ama bildiğim kadarıyla 60-70-80 civarlarında geceliği

ay kızlar ben acaip korkuyorum bu yağıştan,durmucak gibi geliyo,canomun dediği gibi sankim gök delindi,
hayırlısıyla yağıp bitsin inş.

bendenizcim bu hafta kefkene gidilmez heralde,deniz çok değişmş komşumuz dün geldi,
yağşlar bitsin hava iyice açsın öle gidin beyazım boşa gitmş olmayın hee

ıı walla jnm leylegı yakalamaya calısıom hafta sonuna kaddar yıne yokum ara ara gırcemm kk yaopuyorumnanaktan

sakin ol beyazım,kimsenin yüzüne bakma,heyecan yaptığını bellide etme,sen onların inadına güçlü görün emivereliniortak

iii geceler hatın kişiler....kaydirigubbakcemile2..
oh oh topicte muhabbet almış yürümüş...
haydeç aplm yeşilgöslü aplam hoş gelmişler..düğünler gesmeler olsunda gesin....haydeç ablam cenaze demişin hayırdır..başınız sağolsun deyim bide..
yeşil göslüaplam sen iyi olda arada uğra...opuyorumnanaktan
melekcimsanada geçmişler olsun bu arada..
beyasım hade hayırlı olsun..allah damatlığınıda göstersin..sen kimseyi kafna takma boşver..önemli olan oğlunun yanında olman..gerisini sallaaa....kaydirigubbakcemile5..
canomcun oh bayan byan gesiceğiniz he..kaydirigubbakcemile
bendeniz kıs sende kaybolma sakın..sona kim günaydın diceeek bise.....
panter kıs bakalım hangimiz yakalıcaz leyleğiiiiiiii
roşumcum allah büyük gün gelir bizimkilerde akılanırlar inşllahlaelaelaelaelae
bana gelince dişimi çktirdim bugün...anca ağrım sıımazaldı..:sinifsinif:.nefret ediyorum dişağrısından..hepsini çektirip takmadiş yaptırcam:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…