Sakarya///54

slm kıslar bı bendenız bıde calıkusu ablam sormus benı baska kımse benı merak etmemıs sanırsam oysakı ben gecen hafta yazmıstım arkadasım geldı bı sure gıremıcem dıe nse yarından ıtıbaren bende burda mesaıme baskıorum hepınıze ıı geceler.....

hoşgeldin pantercim yazdığın için zaten sormadık tatlım ama ben kendi adıma yollarını gözledim haberin olaŞeniz

hosbulduk jnm benım ben bu hafta gezmelerede katılamadım ama bundan sona acısını cıkartacamm ınsss

katı tabii canım bu ahfta ikikere buluştuk bi arkadaşın evinde gerçi kalabalık değildik ama sende olsaydın keyif alırdın biraz kurtlarımızı döktük birazcık fal baktık:kedi:güzeldi bidahakine senide bekleriz inş... buarada senin bi yazını okudum sana çok soracağım soru var haberin ola:ecrin_bebek:

hımm nedesem boş ama herşeyde bi hayır vardır be canım dediğin gibi belki sizn göndereceğiniz lisede daha başarılı olacak hayırlısı olsun:teselli:eşinede çok çok geçmiş olsun

iiii geceler kıslar......
oh ne güsel eğlenmişsiniz sevindim..fal he...kim baktı bakkem falınıza...beni aldatıyomusunuz yoksam...
ah roşumcum ah...bizim bu ergenler var ya..inşallah bundan sonra akıllanırlar..nediyim...bu arada t.abinin akşamda keyfi yoktu zati...geçmiş olsun canım..
valla bugünlerde benimde dişimtutma üsere...yarın gidip kurtulucam hayırlısıylan.....beyasım ce deyip kaçıyorus mecburen..yazın pc de sıra oluyo..kışın daha rahat..idare ediverin artık..

günaydın arkadaşlar,
pantercim bi kaç gün giremiceni söledin ya bebişim onçin sormadık,hoşgeldin bu arada
beyazcım burda soramıcan ne olabilii aceba
bendenizim sen neler yapıyosun canısı,
çalıkuşumuzda bebişle uğraşıyodur bu sıralarda,
bi gün myhope gidelim toplaşıp,bendeniz gelebilirse c.tesi yapsak mı,
gelemicekse hafta içi gideriz,
eltim sence bizim ergenlee akıllanırlar mı dersin,hiç sanmam ben,
hadin görüşürük sora

Bu sefer değişik bişey yapıyorum işe geliyorum eve gidiyorum uyuyorum kalkıyorum işe gidiyorum kafamçokkarıştı

Bana göre plan yapmayın arkadaşlar ben yazın haftasonları için pek emin olmamıyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben misafirden hastalıktan düğünlerden zaman bulamıyorum busene neoldu bilmem herkese slm

slm arkadaşım hoşgeldin..aynı şekilde bende fazla gelemiyorum topiğe..düğün cenaze malum bahçe işlerim...

arkadaşlar myhope nin bebeği için lütfen acele etmeyin ayarlama yapalım hep beraber gitmeğe çalışalım..acele etmeseniz..birde kaç kişi olacaksak eğer toplu halde hediyesini alsak ne dersiniz...bende çok istiyorum gelmeyi... sadece bir öneri...beyazım ayarlamaları yaparsın artık...Şeniz temmuz ayını çıkarsanız çok memnun olurum...

tabii ablacım ,myhope bana çok yakın o yüzden fazla uzatmak istemiorum,bi gün eltimle bi kahve içimlik uğrarız dedik ,bakalım kısmet, daha sora sizlerle beraber oturmaya da giderizkaydirigubbakcemile5

tabii ablacım ,myhope bana çok yakın o yüzden fazla uzatmak istemiorum,bi gün eltimle bi kahve içimlik uğrarız dedik ,bakalım kısmet, daha sora sizlerle beraber oturmaya da giderizkaydirigubbakcemile5

haklısın tabiki yakın olunca hiç gitmeden olmaz..ama hediye için ne düşünüyorsun..herkes 10 tl verse bebek altını alırız diye düşündüm ben..tabi herkes için uyarmı bilmem...CADIARZU

evet canım bız ılk hastaneye oglusumu goturduk alerjı oldu ısılık ldu o sırada cok fena yagmur bastırdı sansımıza hastanedeydık sonra ada centera gıttık dısarda gezmeye cesaret edemedık ogluma yazlık bıkac bısey aldık yemek falan yedık donduk sonra sızde gezmede eglenmıssınız ,herkezın keyıfı yerındedır umarımkaydirigubbakcemile3

herkez kendince bi hediye alsın bence ablacım önden gidenler olur sonradan gidenler olur sonra toplanıp beraberde gideriz karışıklık olmasın her kez kendince bişey alsa daha uygun olur diye düşündüm tabi diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum ben çoğunluğa uyarımbenneyaptımki

canım giderken banada bi alo derseniz bende gelsem çok sevinirim ilk gelenlerden olucam dedim kızcağıza ama hala gidemedim çok ayıp oldu valla:kedi:

Kimseler uğramaz oldu buralara...:umursamaz:

Bende gidecem
:gitme:

ben geldim şekerim ama biraz temizlik yaptım öyle geldim geç geldim o bakımdankaydirigubbakcemile
sen hafta sonları bize katılamazsan biz sana hafta sonları katılırız güzelimyerimsenibencanoyla şöyle bi küçük tatil yapmayı planlıyoruz bu arada bize katılmak isteyenler olursa seviniriz sizin orda bi ev geceliği kaça tutuluyo canım kefkende yani bu hafta sonu bunu bizim için öğrenebilirmisin acabafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…