slm kıslar bı bendenız bıde calıkusu ablam sormus benı baska kımse benı merak etmemıs sanırsam oysakı ben gecen hafta yazmıstım arkadasım geldı bı sure gıremıcem dıe nse yarından ıtıbaren bende burda mesaıme baskıorum hepınıze ıı geceler.....
iyi akşamlar kıslar,
bugünlerde pek bi keyifsizim ben,
sağolsun ergenimin sayesinde tadım kaçık,
sbs puanı beklediimizin çok altında,
telimin sim kartını kaybetti üstüne,
eşim biras rahatsız daa anlatmayım yaa,
sizlerde nillycimde eğlenmişiniz ne güzel
bu hafta hep sizi ağırladı kızceğiz,
hadin sora görüşürüz...
hmm olur jnm tabıkıde jwp werırım ne dmek fisfisfis
günaydın arkadaşlar,
pantercim bi kaç gün giremiceni söledin ya bebişim onçin sormadık,hoşgeldin bu arada
beyazcım burda soramıcan ne olabilii aceba
bendenizim sen neler yapıyosun canısı,
çalıkuşumuzda bebişle uğraşıyodur bu sıralarda,
bi gün myhope gidelim toplaşıp,bendeniz gelebilirse c.tesi yapsak mı,
gelemicekse hafta içi gideriz,
eltim sence bizim ergenlee akıllanırlar mı dersin,hiç sanmam ben,
hadin görüşürük sora
günaydın kızlar nasılsınız ben misafirden hastalıktan düğünlerden zaman bulamıyorum busene neoldu bilmem herkese slm
tabii ablacım ,myhope bana çok yakın o yüzden fazla uzatmak istemiorum,bi gün eltimle bi kahve içimlik uğrarız dedik ,bakalım kısmet, daha sora sizlerle beraber oturmaya da giderizkaydirigubbakcemile5slm arkadaşım hoşgeldin..aynı şekilde bende fazla gelemiyorum topiğe..düğün cenaze malum bahçe işlerim...
arkadaşlar myhope nin bebeği için lütfen acele etmeyin ayarlama yapalım hep beraber gitmeğe çalışalım..acele etmeseniz..birde kaç kişi olacaksak eğer toplu halde hediyesini alsak ne dersiniz...bende çok istiyorum gelmeyi... sadece bir öneri...beyazım ayarlamaları yaparsın artık...Şeniz temmuz ayını çıkarsanız çok memnun olurum...
tabii ablacım ,myhope bana çok yakın o yüzden fazla uzatmak istemiorum,bi gün eltimle bi kahve içimlik uğrarız dedik ,bakalım kısmet, daha sora sizlerle beraber oturmaya da giderizkaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaaaaaa kızlar nerelerdesiniz biz nilyye gittik bi güzel eğlendik:dance: döndük sizler yoksunuz ortalıktafisfisfis sizler nerelerdesiniz bakalım roşum hiç uğramaz oldun canım:1no2: kısmetsizim bi ce diyip kaçma gülümlmaz: bendenizde olmasa bana kimse laf yetiştirecek zatişakkıdı meleğim siz ne yaptınız yağmur yağdı ama sonradan hava çok güzeldi gezdinizmi eşinlekaydirigubbakcemile haydeç ablam bugünde gelmemişfisfisfis yeşilgözlümden zaten ses yok iyileşmiştir umarım en son hastaydı:çok üzgünüm: myhopem ve alperinimiz nasıl acaba hadi toplanında ne zaman bebiş görmeye gidecez ona bi karar verelimkaydirigubbakcemile
slm arkadaşım hoşgeldin..aynı şekilde bende fazla gelemiyorum topiğe..düğün cenaze malum bahçe işlerim...
arkadaşlar myhope nin bebeği için lütfen acele etmeyin ayarlama yapalım hep beraber gitmeğe çalışalım..acele etmeseniz..birde kaç kişi olacaksak eğer toplu halde hediyesini alsak ne dersiniz...bende çok istiyorum gelmeyi... sadece bir öneri...beyazım ayarlamaları yaparsın artık...Şeniz temmuz ayını çıkarsanız çok memnun olurum...
tabii ablacım ,myhope bana çok yakın o yüzden fazla uzatmak istemiorum,bi gün eltimle bi kahve içimlik uğrarız dedik ,bakalım kısmet, daha sora sizlerle beraber oturmaya da giderizkaydirigubbakcemile5
Bu sefer değişik bişey yapıyorum işe geliyorum eve gidiyorum uyuyorum kalkıyorum işe gidiyorum kafamçokkarıştı
Bana göre plan yapmayın arkadaşlar ben yazın haftasonları için pek emin olmamıyorum
Kimseler uğramaz oldu buralara...:umursamaz:
Bende gidecem :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?