Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz yahuu gelen giden olmuyor topice,:umursamaz: dün gümüş ziyaretime geldi bugün cano çok mutlu oldum valla ooh ne güzel hiç yalnız kalmıyorum roşum ve kısmetsizim sizleride davet ettim ama sesiniz çıkmadı başka bi zaman beklerim artıkbuyrunnnnnnnnn
az önce bendenizle görüştüm oda istanbula gitmiş kafa dinlemeye şimdi yolda geliyo hepinize selamları varyerimseniben

geçmiş olsun güzelim:teselli:
çok güzeldi neden gelemediniz iki eltide rahatsızmışsınız iyi ederdik biz sizi:jeyyar:

saoalsın cnımcım,iyi etmen çok zor gibi, akşam oldu hayla tadım yok:çok üzgünüm:

iyi akşamlar hatınlarr
yaf eltim geçmiş olsun canım benimm..nazara mı geldik kıss..,
beyasım saağolasın aama bise bişeelere oluyo bu ara.:bbo:.hele bi iyileşelim daha çok beraber olurus..:teselli:

Ben geldimmm:lepi:

Beni merak etmişsiniz.Haber veremedim sizlere ani bir kararla izin aldım ve İstanbula gittim.Bugün geldim.opuyorumnanaktan

Yarın iş görüşmesine gidecem.Hendek organize sanayiye giden arabalar nereden kalkıyor biliyormusunuz
CADIARZU

hoşgeldin tatlım hala arabalarımı soruyon sen kafamçokkarıştısabah nasıl gitcen acabakaydirigubbakcemile3

gününüz aydın,cumanız mübarek olsun kıslaar,
bendenizim hoşgelmişin ,yine gitmişin güle güle giit gel yafrum,
nerde bu topic sakinleri yaa

tünaydınlar hanımlarhihoyyyt
valla roşcuum ben hep burdayım kendimide yırtıyom nerdesiniz diye ama malesef cevap veren yok beni sallayan yokbenneyaptımki

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun hanımlar acizane benide unutmayın dualarda buluşalım inş.:Saruboceq:

Hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlar.
Beyazım ne güzel sıkça buluşuyorsunuz arkadaşlarla.
Kıskandım sizi gerçekten. Keşke merkezde olsaydım...
Bendenizim çok iyi yapmışsın arada kaçamak tatil lazım bence.
Güzel eltilerimiz nazaramı geldi? Geçmiş olsun, dilerim biran
önce toparlarsınız arkadaşlar. Bendenizcim iş değişikliği var galiba
planında. Biz Hendek organize sanayiye yakın sayılırız belki buralarda
çalışırsan görüşürüz değilmi? Ben gelemiyorum buluşmalara siz gelirsiniz
Hendeğe olmazmı?yerimseniben
Ben ancak yorgunluğumu attım diyebilirim. Bebeğimiz için yazdığınız
güzel dileklere çok teşekkür ederim hepinize. Şimdiden özledim yiğenimi
bakalım nasıl durucam görmeden...İlk k:1hug:ucağıma ben aldım çok güzel
bir duygu Allahım her isteyene nasip etsin dilerim.
Herkese selamlar, görüşmek üzere..

slm canlar... hepinizin cuması mubarek olsun...ben anca temizliğe kalktım..bu sıcaklardada hiç çekilmiyor...çalıkuşum bebişiniz olmuş gözünüz aydın rabbim hayırlı ömürler versin...roşum pisim çok geçmiş olsun .... yeşilgözlüm sanada geçmiş olsun arkadaşım..beyazım oh valla ne güzel gezmeler ..sefanı sür canım..gümüşüm afiyet olsun beyaza gitmişsin...bendeniz hayırlısı olsun canım ..işi bıraktınmı...cano sen nasılsın...

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn sakaryamın güzel hatunlarıı nasılsınızz oğlum uyuyorken kaçamak giriş yaptım umarım hepiniz iyisinizdirr hepinizi öpüyoruzzŞenizŞeniz

haydeç ablam ve myhopem hoşgelmişsiniz sizleri burda görmek inanın çok güzelopuyorumnanaktan
myhopem canım benim ufaklık nasıl herşey yolundadır umarım sanada gelemdik canım kendi adıma sana karşı çok mahcupum inş en yakınzamanda gelicem bitanem ufaklığı öp benim içinŞeniz
hanımlar bir derdim var topiğine bi konu açtım yorumlarınızı bekliyorum biraz karışık bi durum olduğu için burda yazmadım bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim cidden kafam çok karışıkkafamçokkarıştı

hoşbulduk beyazımm oğluşum çok iyii az önce uyandı mamasını yedi yatağında uzanıyo şimdii bir günü diğerine uymuyo ama şimdilik hiçbir sorun yok inşallah böyle devam ederr

canım hoşgeldin sefalar getirdin..şimdi bu kadarına razı ol..biraz büyürse sen görcen bakalım pc ye oturabiliyormusun... canım bende çok istiyorum sizi ziyaret etmeyi..inşallah olur....Şeniz

beyazım canım bende sizlerle olmayı çok istiyorum..malum köy yerinde olunca iş güç hiç bitmiyor canım..bak şimdi ramazanda geliyor yufkalar makarnalar... iş beni bekliyor..alkisalkisalkis

haydeç ablacım hoşgelmişin,kolay gelssin ,en hamarat sensin bu topicte valla,
çok öpiim seni ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…