haydeç ablacım hoşgelmişin,kolay gelssin ,en hamarat sensin bu topicte valla,
çok öpiim seni ii geceler
haydeç ablam kolay gelsin çok yoruyosun ama sen kendini yaaaa
kızlar ya çok üzgünüm..ist.daki en büyük halam vefat etmiş.uzun zamanadır görmüyordum ama çok kötü oldum
başınız sağolsun eltim,allah rahmet eylesin:Saruboceq:kızlar ya çok üzgünüm..ist.daki en büyük halam vefat etmiş.uzun zamanadır görmüyordum ama çok kötü oldum
başın sağolsun pisim,benimde amcamın oğlu bypas geçirdi ve yoğun bakımdayken tekrar kalpkrizi geçirdi pek umut yok gibi dua edin...
başın sağolsun pisim,benimde amcamın oğlu bypas geçirdi ve yoğun bakımdayken tekrar kalpkrizi geçirdi pek umut yok gibi dua edin...
kızlar ya çok üzgünüm..ist.daki en büyük halam vefat etmiş.uzun zamanadır görmüyordum ama çok kötü oldum
Hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlar.
Beyazım ne güzel sıkça buluşuyorsunuz arkadaşlarla.
Kıskandım sizi gerçekten. Keşke merkezde olsaydım...
Bendenizim çok iyi yapmışsın arada kaçamak tatil lazım bence.
Güzel eltilerimiz nazaramı geldi? Geçmiş olsun, dilerim biran
önce toparlarsınız arkadaşlar. Bendenizcim iş değişikliği var galiba
planında. Biz Hendek organize sanayiye yakın sayılırız belki buralarda
çalışırsan görüşürüz değilmi? Ben gelemiyorum buluşmalara siz gelirsiniz
Hendeğe olmazmı?yerimseniben
Ben ancak yorgunluğumu attım diyebilirim. Bebeğimiz için yazdığınız
güzel dileklere çok teşekkür ederim hepinize. Şimdiden özledim yiğenimi
bakalım nasıl durucam görmeden...İlk k:1hug:ucağıma ben aldım çok güzel
bir duygu Allahım her isteyene nasip etsin dilerim.
Herkese selamlar, görüşmek üzere..
slm canlar... hepinizin cuması mubarek olsun...ben anca temizliğe kalktım..bu sıcaklardada hiç çekilmiyor...çalıkuşum bebişiniz olmuş gözünüz aydın rabbim hayırlı ömürler versin...roşum pisim çok geçmiş olsun .... yeşilgözlüm sanada geçmiş olsun arkadaşım..beyazım oh valla ne güzel gezmeler ..sefanı sür canım..gümüşüm afiyet olsun beyaza gitmişsin...bendeniz hayırlısı olsun canım ..işi bıraktınmı...cano sen nasılsın...
hoşgeldin bendenizim gözüm yollarda kaldı bende iş durumunu merak etmiştim msj çekecektim hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?