Sakarya///54

haydeç ablacım hoşgelmişin,kolay gelssin ,en hamarat sensin bu topicte valla,
çok öpiim seni ii geceler

canım hoşbuldum...yok canım nerde hamaratlık yapılması gerekenleri yapıyorum..bu hafta çarşamba günüm var geçsin..büyük bi yükün altından kalkacağım...bende cicim çok öpüyorum seni...ramazan gelmeden bi toplansak ne iii olacak..bakalım bişeyler düşünüyorumda.sizler içinde uygun olursa...Şeniz

günaydın günaydın kıslaaaaarrrrrrr
bugün kardeşim gidyo..1ay yok..
myhopem canım benim ben kurban olimmm oğluşumuza..hem seni hem onu öpüyorum.
hade kend ünüze iyi bakınnn

günaaydıın güzeller,
haftsonunuz güzel geçsin,
ben temisliğe giriyorum,bana kolay gelsin deyinde çabuk bitireyim ...

günaydıınnnn sakaryalı dostlar...zemuszemus

pisim güle güle gitsin, güle güle gelsin canım....

roşum kolay gelsin canım..ne kadar kolay olacaksa..kaç gündür bende evi toparlamaya çalışıyorum..yıka pakla yerleştir yedir topla aman allahım ne bu kadınların çektiği eziyetlaelaelaelaelae

canocum sanada günaydın canım..Şeniz

haydeç ablam kolay gelsin çok yoruyosun ama sen kendini yaaaa

ne yapayım canım ya...3 çocuk 1 koca.. hatta 4 çocuk desek dahada uyar..fisfisfisnüfuz kalabalık ..mecbur yapıyorum..sanmaki içimden geliyor..kafamçokkarıştı.mecbur datlım mecbuuuur...

kızlar ya çok üzgünüm..ist.daki en büyük halam vefat etmiş.uzun zamanadır görmüyordum ama çok kötü oldum

başın sağolsun pisim,benimde amcamın oğlu bypas geçirdi ve yoğun bakımdayken tekrar kalpkrizi geçirdi pek umut yok gibi dua edin...

kızlar ya çok üzgünüm..ist.daki en büyük halam vefat etmiş.uzun zamanadır görmüyordum ama çok kötü oldum
başınız sağolsun eltim,allah rahmet eylesin:Saruboceq:
başın sağolsun pisim,benimde amcamın oğlu bypas geçirdi ve yoğun bakımdayken tekrar kalpkrizi geçirdi pek umut yok gibi dua edin...

çok geçmş olsun cnom,rabbim acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:

selamlar hanımlar bugün buralara geç uğradım ama çok güzel kaynaşmış bi sayfayla karşılaştım ne güzel yaa eski günlerdeki gibi sohbet edebilmek bişeyler paylaşabilmek ablacım keramet sende galiba bırakma bizi sık sık gel buralara toparla bizleri sanırım geçen yaz olduğu gibi sende toplamayı düşünüyosun valla o güzel bahçende çay içmek çok nefis bişey buna hayır diyemicem zaten gelmek istiyodum kendim tek olaralta olsa ama ayarlayamadım bi türlü kendimi bebişleri bile görmeye gelemedim ne seninkini ne myhopeninkini kızıyorum kendime:mymeka: şu annem gelsin köyden ilk işim myhopeme gitmek olcak seninde gönlünü bişekilde alırız umarımopuyorumnanaktanŞeniz

başın sağolsun canım rabbim taksiratını af etsin rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inş. sizlerede sabır diliyorum:teselli:

geçmiş olsun canım yaa allah acil şifalar versin ondan ümit kesilmez inş en yakın zamanda sağlığına kavuşur:teselli:

selam arkadaşlar..bende mecburi sakarya lı olarak dan aranızdayım beyaz toprak kardeşimin tevsiyesiyle...aslen kocaeliliyim yani orda doğdum büyüdüm ama 2 yıldır burdayız iş icabı...komşu ilden geldiğimiz için pek yadırgamadım sokak düzenleri bile aynı alkisalkisalkis ama pek fazla gezicek yer yok gibi..yada biz bilmiyoruz henüz..tavsiyesi olanlar varsa gezmek için yer önerebilirsiniz arkadaşlar...

hoşgeldin yelizcim seni burda gördüğüme sevindim zamanla alışır hatta bu şehirde yaşamaktan keyif alır hale gelirsin aslen buralı olmayan biri olarak söylüyorum bunları biz sık sık buluşmalar düzenleyip yüz yüzede görüşüyoruz senide aramızda hem burda hem o anlarda görmekten menuniyet duyarız emin ol:1hug:

Aslında Yılbaşına kadar başka bir iş bakmıyacaktım ama sanırım eskiden başvurduğum biryer aradı gidim bari dedimmmzemuszemus

Ama olmıyacak gibi istediğim ücret fazla geldi galibaa
kafamçokkarıştı

İş bırakmadım ablacım.Ama piyasayıda yoklamak iyi oluyor

Kısmetsizim başın saolsun..

Canom geçmiş olsun.Allahtan ümit kesilmez inşallah iyileşir

hoşgeldin bendenizim gözüm yollarda kaldı bende iş durumunu merak etmiştim msj çekecektim hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…