selamlar hanımlar bugün buralara geç uğradım ama çok güzel kaynaşmış bi sayfayla karşılaştım ne güzel yaa eski günlerdeki gibi sohbet edebilmek bişeyler paylaşabilmek ablacım keramet sende galiba bırakma bizi sık sık gel buralara toparla bizleri sanırım geçen yaz olduğu gibi sende toplamayı düşünüyosun valla o güzel bahçende çay içmek çok nefis bişey buna hayır diyemicem zaten gelmek istiyodum kendim tek olaralta olsa ama ayarlayamadım bi türlü kendimi bebişleri bile görmeye gelemedim ne seninkini ne myhopeninkini kızıyorum kendime:mymeka: şu annem gelsin köyden ilk işim myhopeme gitmek olcak seninde gönlünü bişekilde alırız umarımopuyorumnanaktanŞeniz
selam arkadaşlar..bende mecburi sakarya lı olarak dan aranızdayım beyaz toprak kardeşimin tevsiyesiyle...aslen kocaeliliyim yani orda doğdum büyüdüm ama 2 yıldır burdayız iş icabı...komşu ilden geldiğimiz için pek yadırgamadım sokak düzenleri bile aynı alkisalkisalkis ama pek fazla gezicek yer yok gibi..yada biz bilmiyoruz henüz..tavsiyesi olanlar varsa gezmek için yer önerebilirsiniz arkadaşlar...
haydeç ablacım ii geceleropuyorumnanaktan
ay ablacım estağfurullah puan ni demek yaf,biz senin gibin olmak içiin ooo kaç fırın ekmek yimemiz lasım,
yeşilgözlü ablamla,gümüşüm uzun süredir pek sık girmiyolar,
bugün accaip yoruldum,bütün yorgan, battaniye ne vaasa yıkadım,yetmedi gece saat 10 dan sonrada halılarımı yıkadım,bittim, yorgunluktan uyuyamıyom ablacım yaa
beyazım cicim ses ver..bugün coştum benzemuszemus
valla ablam bende hayla hepsini birden nasıl yaptım inanamıyom,bi hırs yapmışım inş.belim ,boynum tutulmasın da gerisini yavaş yavaş halledecem hayırlısıylan,hee beyazım nee bakınıyon bi ses verivee
inan akıllı işimi deli işimi bilmem oturma odamın kanepelerin çıkardım dışarda bi güzel yıkadım..yapacam dersen iş hiç bitmiyor... kafayı yedirir insana...laelaelaelaelae
:1shok::1shok:aynen böle oldum ,
kanapeleri yıkama fikri süper,accaip temis bi fikir,ama tahta kısımları çürümez mi ablamCADIARZU
aman çürürse çürüsün..bendeki oluş sende olsaydı sende yıkardın.çukulata kola çay..ne varsa üstünde..bende gözümü yumdum yıkadım... :sinifsinif:
peki sonuç nasıl tertemiz ötesi olmuştur heralde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?