Sakarya///54

canım valla ben burada olmayı çok istiyorumda dediğim gibi işlerin çokluğu engelliyor..neyse baya hafiflettim işlerimi... evet sizleri evime davet etmek istiyorum ..dediğim gibi çarşamba günü günüm var..sonrada birkaç gün buralardan kaçacağız kızlar tatil istiyorlar..bende çok yoruldum... sonra fındığa başlamadan sizleri almak istiyorum..inşallah sizler içinde uyarda gelirsiniz..roşum pisim ve bendenizim gelememişti..inşallah bu sefer onlar içinde uygun olur..neyse bakarız hep beraber karar veririz..bu arada benim bebişler gitti geldiğinde göremiyeceksin..beyazım eğer myhopenin bebeğine giderken banada haber verirseniz sevinirim canım..uygun olursam gelmeği çok istiyorum...

bendeniz canım inşallah rabbim kalbine göre versin....hakkında hayırlısı diyeyim...

yelizfalan canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.

hoşgeldin cnm,her daim beklerizkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ay ablacım estağfurullah puan ni demek yaf,biz senin gibin olmak içiin ooo kaç fırın ekmek yimemiz lasım,
yeşilgözlü ablamla,gümüşüm uzun süredir pek sık girmiyolar,
bugün accaip yoruldum,bütün yorgan, battaniye ne vaasa yıkadım,yetmedi gece saat 10 dan sonrada halılarımı yıkadım,bittim, yorgunluktan uyuyamıyom ablacım yaa

kıyamam sana.opuyorumnanaktan.aynen canım bizde aynen benimde battaniyeler kaldı yıkanacak..sıra gelmedi onlara..of yavaş yavaş yap sende..:mymekatomatiğe bağlama kendini..canını yoldamı buldun..hem de rahatsızsın...

valla ablam bende hayla hepsini birden nasıl yaptım inanamıyom,bi hırs yapmışım inş.belim ,boynum tutulmasın da gerisini yavaş yavaş halledecem hayırlısıylan,hee beyazım nee bakınıyon bi ses verivee

valla ablam bende hayla hepsini birden nasıl yaptım inanamıyom,bi hırs yapmışım inş.belim ,boynum tutulmasın da gerisini yavaş yavaş halledecem hayırlısıylan,hee beyazım nee bakınıyon bi ses verivee

inan akıllı işimi deli işimi bilmem oturma odamın kanepelerin çıkardım dışarda bi güzel yıkadım..yapacam dersen iş hiç bitmiyor... kafayı yedirir insana...laelaelaelaelae

ooof of temizlik demeyin bana 1 haftadır iki küçük kilimi yıkayacam gözüm almıyokafamçokkarıştı

inan akıllı işimi deli işimi bilmem oturma odamın kanepelerin çıkardım dışarda bi güzel yıkadım..yapacam dersen iş hiç bitmiyor... kafayı yedirir insana...laelaelaelaelae

:1shok::1shok:aynen böle oldum ,
kanapeleri yıkama fikri süper,accaip temis bi fikir,ama tahta kısımları çürümez mi ablamCADIARZU

valla beyazcım,bende halıları aylardır gözümde büyütüp duruyodum,2 saatte bitirdim,durup kuracağına yap kafan rahat etsin,yoruldum ama değdi,en çok halılara takıktım ,yaptım bitti ooh çok şükür,gerisini de yaparım inş.

:1shok::1shok:aynen böle oldum ,
kanapeleri yıkama fikri süper,accaip temis bi fikir,ama tahta kısımları çürümez mi ablamCADIARZU

aman çürürse çürüsün..bendeki oluş sende olsaydı sende yıkardın.çukulata kola çay..ne varsa üstünde..bende gözümü yumdum yıkadım... :sinifsinif:

ooof of temizlik demeyin bana 1 haftadır iki küçük kilimi yıkayacam gözüm almıyo

gelirken getir 2 fırça atarız..ben alıştım bu ara halı kilim kanepe ne varsa yıkamaya...kaydirigubbakcemile3

benim uykulaar geldii,kaçırmadan gidip yatiim mirmirmirmirsize de allah rahatlık versin,
opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…