Sakarya///54

kıslar iyi akşamlar ola..
beyazcım bugün yanına uğrıyacaktım.aama benim kısce yürümeye üşendi.mirmirmirmir.başka sefer inşallah..
panter kıs kızdırdılar mı seni..fur gösünün üstüne.:mymeka:.(banada bak yangına körükle gidiyorum)yok canım arada olur öle vakkalar.takma yerimseniben..

bi yakalasam yolacam sacını başını daa daha isi bitmedi:roflol:kötükedihüso:1rolleyes:

gunaydın sakaryammirmirmirmir
haftanız saglıklı bol kazanclı huzurlu we mutlu gecsın:1closedeyes:
hepicinizi operemopuyorumnanaktan

slm hanımlar hepinize güzel bi hafta diliyorum benim hafta uykusuz yorgun ve bir eşek şakasıyla başladılmaz:
akşam teyzemlerde arifyede idim dayım gelmiş tunustan muhabbet tabi geç yattımm ama sabahın 7 sinde uyanmak gibi bi niyetim yoktu onların fırın evin altında ekmek hamuru çalışmaya başlayınca bende otamatikman uyandım tabii neyse o sersemlikle işe geldim aşağıya indim herkeze selam sabah tam üstümü çıkarmaya odaya yöneldim mutfakta çalışan emine abla elif hiç üstünü çıkarma dedi hayırdır dedim kadir usta var bi kız vardı orda onu göstererek bu yeni elemanımız patronun akrabası o çalışacak artık senle çalışmıcakmışız falan filan yanii hatırlamıyorum dediklerini beynim uğulduyodu çünkü iyi ozaman dedim çantamı alayım çıkayım dedim bi kahkaha atmaya başladılar şaka şaka diye ama beynimden vurulmuş gibi oldum bu seferde şaka olduna inanamadım bu durumu daha önce yaşadığım için bir çok kez kendime gelmem bir saat aldı ağlıcaktım nerdeyse yaa:sinifsinif:
bu esnada gümüş geldi tükkana azcuk lafladık fabrikada işe girmiş ne güzel yaa ben niye bu kadar şanslı olmadımki anlamıyorum sigortası hemen başlamış maaş tabiki daha yüksek allah daim etsin bana da nasip etsin inş.

tünaydınlar güzeller,
hepinize ii haftalar olsunopuyorumnanaktan
beyazcım geçmş olsun diyelim yaa,
hayret bişe ,:mymeka:
gümüşçüme de hayırlı uğurlu olsun yeni işi ,
herşey kader kısmet beyazcımkaydirigubbakcemile5
nereye girmiş acep merak ettim ,bi deyiveesen,
burdan yada özeldenyerimseniben

beklerim canım her zaman

nakış fabrikasıymış canım ama ismini sormadım bilmicem nasıl olsa nerde olduğunu diye, öyle canım inş benide güzel günler bekliyodur:sinifsinif:
sen azcuk deyiversene bakayım bana sizin boşnak erkekleri nasıl olurlarCADIARZU

nakış mıı benim favorim o kııs,inş. beyazım, inş.hepimizi güzel günler bekliyodur :Saruboceq:,daa benim kociş iş bulamadı bea,
hıım boşnak erkeki olarak babamı,amcamları,dayımları ,dayı ve teyze oğullarını bilirim,
hanımlarını sevip değer verirler,içlerinde hiç kötü karakterli biri yok,düşünüorumda şimci,
eşlerine ,çocuklarına,yuvalarına sadık insanlardır,kaydirigubbakcemile5
bizde adet neyinde yok,ama adetlerine son derce bağlı boşnaklarda var,
hatta kimisi bu boşnak adetidir der,biz hiç bilmeyiz,kaydirigubbakcemile5
niye sorduunu de bakem bana ,sona gidiciim

yazamadım canım kusura bakma öğle saati yaa siparişler yoğun oluyokafamçokkarıştı valla var öyle bi boşnak delikanlısı görüşüyoruz bi müddettir de hayırlısı diyorum canım işte niyet ciddi gibi:1ninca:

slm hatunlar
beyazım gecmis olsun
gumusumede hayırlı olsun yeni ise
bende sabahtan carsıya cıktım geldim oglusum fotomak. düsürmüs onu tamire goturdum makine x oldu uzuldum ama yapacak bise yk abimin hediyesi idi bana
sona pıncırla kahwaltı ettik dondum ewe tam kapıdan girerken karsı komsu sesledi kahwe fal sohbet derken saati bu yaptım
adetim gecikti yha ck sinirliim karnım dawul gibi dolasıyom offf yha hepicinizi operem

kızlar bilgisayar kullanmayı iyi bilen ön muhasebe bilgisi olan bayan eleman arıyoruz tanıdığınız iş arayan varsa bana yönlendirin

iyi geceler kıslar....
beyazım ilk önce geçmiş oılsun.sonrada hayırlı olsun bakkemm
gümüşümede hayırlı olsun
bende bugün eski iş arkadaşlarımı görmeye gittim.bi taraftan tuhaf oldum,bi taraftan iyiki orda çalışmıyorum dedim..

SELAMLAR SAYGILAR HÖRMETLER EFENıM....

yüreğinemi indiriceklermiş senin aaa
döferim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…