Sakarya///54

slm kızlar anca yazma fırsatı buluyorum kusura bakmayın bugün pek koşuşturmalı geçti bende üzüldüm sabahtan dedim kendi kendime demedinki topikte sınava girecem hanımlar dua etsinler bana ama baktımki hepiniz hatırlamış ve iyi dileklerde bulunmuşsunuz çok tşk ederim sınavım çok iyiydi yada çok kötüydü diyemem umarım geçerim ama bakalım haftaya belli olacak fisfisfis

insallah gusel sonuclar alırsın beyazım ben kıslara soledım sınawın oldugunu rahat ol
dualarımzı da ettık:Saruboceq:
bızde oglusum ıle aksam ustu carsıya cıktık gamyoncuiremsu
ona okul esofmanı banada bıraz makyaj malzemesı aldık -tatlicadiarzu-

ordan pıncıra gittik köpisleri sewdik:1hug:
sona beraber cıktık balık yemeye gittikcokacimcoook
sonada pıncır oglusum ile beni ewe bıraktı Şeniz:1rolleyes::asigim:

sakaryam gunaydınnnnnnnnnn
ooom kimse gelmemis
hafta sonu hepiciniz gezmelere mi gittiniz yoksamopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar nerelerdesiniz yahuu bugün pcleri beylere kaptırdınız galiba hadi çabuk gelin işleri halledipte iki muhabbet edelim olmadı girin kocalarınızın kollarına buraya gelin burda muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3

çok tşk ederim güzelim beni hatırladığın dualarını eksik etmediğin içinŞenizne güzelyaa oğlun sen pıncır gezebiliyosunuz hep böyle huzurlu olabilirsiniz inş.

günaydınn günaydınnn güzel hatınlar
dün bayağı iyi gezdim.gündüz arkidişlerimle akşamda kocişle özdileğe gittik.kaydirigubbakcemilebiraz bişeeler aldık geldik.
bugünde dışarıda hava çok güzel.ama kocişim çalışıyo kısım gitar kursunda.ben kaldım evde tek başıma
hepinize güzel pazarlar...opuyorumnanaktan

tekrar hayırlı pazarlar millet oglusumla kahwaltımızı ettık o ders calısıo
bende ortalık topluyom hawa ck guzel ogleden sona cıkarım gezmeye bende bi daaa bole hawaları nerde bulcaz dime
beyazım ne demk tabıkıde dua edıcez bız dost dıılmıyız
guzel dileklerin icin saol kusum inss bu defa uzulmem:sinifsinif:
pisicik sende kafanı dinle hazır ewde kimse yok iken
haydecim girmiyo
tubis nası oldu merak etttim yha
hadi hepicinizi operemopuyorumnanaktan

tünaydın yafrular,
hepinizi teek tek öperim,Şeniz
tubişime geçmş olsun demeyi unutmuşum,kızdım kendimee:mymeka:
acil şifalar dilerim:Saruboceq:
şimci benim kocişim kekliği düz ovada avlamış,getirmş yarinezemuszemus:asigim: hemide 2 dane kırmızı gagalı keklik :kedi:
akşamada karamana kardeşcezime gidiiciiz,
bi an önce yimeğimi hasırlamam lasım,
görüşmek üzere fıstıklarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ohh gezin anasını pazarlıyayımkaydirigubbakcemile3bizde burda pinekleyelim lahmacunlar pideler pek haşır neşirizkafamçokkarıştı

beyz durum neyim yapiiniz mi gı cig kofteyi porsiyonu ne kadar
dyrumu nekadar
burdan olmaz dersen ozelden yaz bi zahmettt:1hug:

5 lira canım göndertiim paket hemencik-tatlicadiarzu-

nan cig koftecokacimcoook
deyince nickini bile yanlıs yazmısım naniknanik
yok gondertme aksamustu dısarı cıkacam gelirim almaya yada geliriz pınıcrla gamyoncuiremsu:asigim:
dürüm sormustum amma taklayamı geldi cnm:1rolleyes:

çiğ köfte dürüm dimi canım tamam işte porsiyonu 3.5 lira lavaşla malzemeli falan dürüm olunca 5 lira ok beklerimkaydirigubbakcemile

dur simcik kawga moduna girdik
smsle birbirimizi yiyoscokacimcoook
birazdan ne olar bilemicem cnm

yha beyazım bugun bizim bulusma gunumuz
ama amcasından dolayı isleri war kaydirigubbakcemileok
isi bitince gorusucez onada okCADIARZU

ama isin kotusu daha amcası meydanda yk araba pazarında imis gamyoncuiremsu
onu bekliyo sona bulusucaz ee ben kacta cıkıpta kacta doncem ewe hawa bole kapandım ewe zaten sınırlendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…