Sakarya///54

günaydın arkadaşım gözün aydın canların hep birlikte olacaksınız negüzel ben bugün hep yazmak isdiyorum kaç gündür uzak kaldım tamda zamanında benim yazılarımla dolarsa sayfa gülmeyin çok özledim sizleri

Son düzenleme:

arkadaşım tek değilsin bende varım bende benimde pc açılmadı tamda zamanını buldu benimkide çok mutlu oldu giremiyorum diye öptüm canım

günaydın arkadaşlar....benden erkenci yok galiba
günaydınnnnn yani tünaydınnnn ablam nasılsınnnnna.s.
ablam ne mutlu sana hem annen hem kardeşin ohhhh sonrada siz gideceksiniz denefin yanına değil mi benim kızkardeşim de ankarada evli bu ayın 20sinde gelecek inşallah bir terslik olmazsa çok özledim onu insan sevdiklerinin hep yanında olmasını istiyor değil miii:1hug:
biz de seni özledik ablacımmmmma.s.

günaydın vay anam vay ben pcye gündüz giremiyoum diye üzülüyorum ama buralara 3gündür benden başka uğrayan yok hayırlı cumalar herkese

günaydın güzel sakaryamın güzel kızlarııııııııa.s.
hayırlı cumalar hepinizeeeeeee

amanın sakaryam nerelere gitmişCADIARZU .kızlar nerdesiniz yeşilgözlüm sen nerdesin sen sakarya mızı hep kurtarırdın 2. sayfadan:1shok: duyun sesimi kızlar sakarya yı boş bırakmayalım.şakkıdı

günaydın a.s.memleketimin güzel hanımları....herşey gönlünüzce olsun...hepsinizi öpüyorum :1hug:

haydeç ablam sakaryadan düzceye kucak dolusu sevgilerimizi de götürrrrrra.s.a.s.a.s.
hepinize selam olsun sakaryalalı güzel hanımlarrrrrrrr:1hug:

slm lar bayanlar hayirli gunler herkese bende sakaryada oturuyorum yazilari okudum bayadir da okuyorum hos ve guzel yeni arkadaslar tanimak bende araniza katilmak istiyorum cali kusu nbr gulum

haydeç ablam sakaryadan düzceye kucak dolusu sevgilerimizi de götürrrrrra.s.a.s.a.s.
hepinize selam olsun sakaryalalı güzel hanımlarrrrrrrr:1hug:

selamın başım üstüne canım yarın düzceye gidiyoruz bakalım bizim buluşmamız gibi olacakmı .sevgiler:dance:

iyi akşamlar sakaryalı arkadaşlarım
ben düzcedeyim
buluşmamız gerçekleşti kızlar.

bakalım fotoları beğenecekmisiniz :lepi:

günaydın hanımlar nasılsınız haydeçcim baktıkresimlere zorlada olsa girmeye çalıştım çok harika çıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…