Sakarya///54

yettim pisicim ıs konusunda uzulmedım patron benden daha ck uzuldu
dedıgım gıbı tarıhlerı soledım sızın fıkırlerınızı beklıyorum
hepıcınıze ıı haftalar operem

anamm benem nie haberim yk:s
akrep hekızcen yandın sen pisicim kaydirigubbakcemile2

kızlar bu msjıklava: kızçem oyun yapmış kendine,
edit ettim

Son düzenleme:
tünaydın kıslar,
panterim hayırlısı olsun gülüm,
inş.gönlüne göre bi iş bulursun,
herkeste bi borç telaşı var,allah herkeslere ödeme kolaylığı versin,:Saruboceq:
buluşma topicine tarihle ilgili bildiimi yazdım ,kendinize göre düzeltesiniz hee,
bugün işim çok,
kızım çarşıya çıkmak istiyo,okul açılırken aldıımız pantalonu dar geliyo,:1shok:
kilomu aldı yıkanıncamı çekti anlamadımakannehir
yeni başlayan hafta hepimize güzellikler getirsin,
yeni iş imkanları ve bol para getirsin aamiin:Saruboceq:

slm hanımlar bugün direksiyon dersine gittim ayy bayılıyorum araba kullanmaya hala sınav sonuçları açıklanmadı sinir oluyorum çatlayacam meraktan bide bizim şevval hanım serviste istifra etmiş annemde yedek göndermemiş yedek kıyafet getirtim ona sonra okula gittim üstünü değiştirdim koşuşturmayla geçti anlıcanız anca girebildim sizlerde gelmiş uğramışsınız ne güzel
haydeç ablacım çok çok kolay gelsin inş işlerini hallederde buluşmaya katılırsın
roşcum sanada kolay gelsin canım senin bu ev işleride heeç bitmiii arada gezmeyide beceriyon helal olsun sana güzelim vallaopuyorumnanaktan
kısmetsiz hala uğramadın buralara gözlerim yollardakaldı:sinifsinif:
artıkın panterimin doğumgününde hepicinizi beklerim bide ben gelemiyomuşumakannehir

selam sakaryamın güzel hatunlarııııııııopuyorumnanaktan
oğluşumu ancak uyuttum bir bakayım bizimkiler ne yapıyor dedimmm ee tarih hala belirsizzz gerçi ben gelemeyecem niye heyecan yapıyorsammm aklım şimdiden sizde kaldı yaaa ondan sanırımmmm:gitme:
haydeç ablam kolay gelsinnnn:1hug:
panterimm hayırlısı olsun tez elden daha güzel bir iş seni bulsun inşallahhhhh:1hug:
beyazımm hayli koşuşturmalı bir günün olmuşş duruldumu bariii şevvali öpüyorum canımmm neden çıkartmış acaba hasta değildir inşallahhhh
roşumm meşgul hatunn yine koşturmacadasınn kolay gelsin canımmm:1hug:
kısmetsizimm sen nasılsınn:1hug:
sakayamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

yok canım hasta değil araba tutuyo malesef anasına çekmiş sıpa lmaz:iyi şeyleri almazlar zatii,canım sen niye gelmiyon buluşmaya bak burası sıcak havalarda oldukça güzel üşümez ufaklık merak etme hem bizim bebek sandalyelerimiz bilem var ona oturturuz paşayıkaydirigubbakcemile5

günayınlar olsun güzeller..
beyazımcım canım valla bu ara biraz yoğunum onun için uğrayamadım.ama aklımdasın yane..bu arada şevallciğe geçmiş olsun.
ben bugün anacığıma gidicem çok hasta olmuş.yatıyomuş yorgan döşek..
myhopem paşamıza dikkat et vaalla grip çok salgın..
şimcilik ben kaçar hepiciğinizi öperimm

tünaydın kıslar,
bizdede grip hakim eşim ve çocuklar hafta sonundan bu yana hastalar,
bugün biraz daha ii gibilerde eh işte ,
bende halsizlik dışında bişe yokta,ne olur bilmiyorum bundan sona,
acaip tadım kaçtı sabah sabah,
şu programa bakiim dedim,aslında hiç izlemiyorum ,çok etkilendiim(
eltimcim anacıına çok gemş olsun ,slmlarımı ilet...

mugeden bahsedıyorsun sanırım rosum gozlerım şişti aglamaktan oglusumla asagı yukarı akran
allah anacına babacına ewliya sabrı wersin yhaaaaaaa

slm kızlar bugün erken 8 de gittim direksiyon dersine ilk defa trafiğe çıktım hoş pek trafikte sayılmaz ama kazım paşaya falan gittik ama köy yollarından biraz heyecan yaptım baştan ama dönüşte iyiydi herşey yolundaydı anlıcanız, ama benim moral sıfır yine yerlerde sürünüyo nedenine gelince motordan kalmışım canım çok sıkkın hatta oturup ağladım dersem dalga geçmeyin:sinifsinif:yaaa ilk yardımın kapağını bile açmadım 90 almışım trafiğin yarısını çalıştım yarısına çalışmadım 85 almışım motora köpek gibi çalıştım 65 almışım bari 70 olsaydı 2 sorucağa daha doğru cevap verseydim sinir oldum kudurdum hatta sabah sabahÇok üzgünüm çoook

bi dahakine gecersin beyaz olan olmus artık

mugeden bahsedıyorsun sanırım rosum gozlerım şişti aglamaktan oglusumla asagı yukarı akran
allah anacına babacına ewliya sabrı wersin yhaaaaaaa
sorma pantercim ben de çok etkileniyorum,hiç izlemezdim aslında,
dikkatimi çekti bi bakiim dedim,ağlamaktan içim çıktı,mafoldumben
beyzcım geçersin be gülüm,fazla bişe diyemiyom saada psikolojim berbat benimde:gitme:

kısmetsizim çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda ancığına şifa versin roşum seninde ev ahaline çok geçmişler olsun şu grip belası benmde başımda malesef 1 haftadır iyileşeceğime gittikçe daha kötü oluyorum yaa bende her sabah kalktığımda ses biraz daha gitmiş oluyoakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…