Sakarya///54

günaydın hanımlarkaydirigubbakcemile5 beni yine uyku tutmadı kalktım bende napçam ben böyle ya bu saatte kalkıyorum sonra gün geçmiyo valla yabenneyaptımki neyse bişekilde geçecek artık hepinizin günü güzel geçsin inş.Şeniz

günaydın kıslar,Şeniz
hafta sonu tatili geldii için çok mutluyum,yarın sabah uyuyacam inş.
sabahın 6.30 unda kalkıyom bi daada uyuyamıyom,
çok uykusuzum yaf,mirmirmirmir
işlerimi yapem yavaştan,sona günüme gidiciimkaydirigubbakcemile

ooooozemuszemus
hanımlar bugun erken dustunuz topige ne gusel benı yalnız bırakmadınızopuyorumnanaktan

gunaydın sedosum
erkencisin yineopuyorumnanaktan

sorma panterim ya uyuyamıyorum uykkusuzluk dert oldu başıma sadece sabahlerı uyuyamasam tamamda işin kötüsü gecede uyuyamıyorum bütün gece yatakta dönüp duruyorum nolcak halim bilmiyorumbenneyaptımki

:umursamaz::gitme:lmaz:
haydecım gulum ne oldu
sifrelı konusmussun:uhm:
amma gezentı oldun sende haaa:mymeka:bı ewınde otur solıcem enısteme senı:1rolleyes:
günaydın sevgi kelebekleri:))
gününüz güüüppppgüzel geçsin:)
ins..... hepımızın cnm :1hug:
sorma panterim ya uyuyamıyorum uykkusuzluk dert oldu başıma sadece sabahlerı uyuyamasam tamamda işin kötüsü gecede uyuyamıyorum bütün gece yatakta dönüp duruyorum nolcak halim bilmiyorumbenneyaptımki
alla alla nden ole oluyo kı cnm :uhm::teselli:

günaydın sedacım
sakaryanın havasındanmıdır nedir bende buraya geleli sabahları erken kalkıyorum opuyorumnanaktan
günaydın roşum sana iyi gezmeler canımopuyorumnanaktan
günaydın sevgi kelebekleri:))
gününüz güüüppppgüzel geçsin:)

seninde günün güzel olsun canımopuyorumnanaktan
ooooozemuszemus
hanımlar bugun erken dustunuz topige ne gusel benı yalnız bırakmadınızopuyorumnanaktan

pantercim iyi günler olsun opuyorumnanaktan

eminem zemuszemus
nerden gelmıstınız dıye kızın nerde ne gorewı yapıo dıye sormustum ama taklaya gıttı sorular

amma gezentı oldun sende haaa:mymeka:bı ewınde otur solıcem enısteme senı:1rolleyes:
:[/B]

hahayt selamımıda sööölee deermişim,kaydirigubbakcemile5
bi kerem eniştenin iznini almadan bi yere gitmem ben taam mıyerimseniben
bu hafta 2 gün gezmem vaadı,çok değil ama ,diğer günlerde ile bişe çıkıyo yaa,
kardeşlerde çok ondan zaar,
aslında çok yoruluyom evde koş ,dışarda koşta seviiyim gezmeyi gülüm yaa

merhabalar hanımlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşaallahopuyorumnanaktan
hava çok güzel ama ben hiç eyü değilim gripmidir nezlemidir bilmiyorum kapıda başım çatlıyo bu sıralar insan grip oldum demeyede korkuyo beyaaa:sinifsinif:
roşum hangi gün gülüm bu dışardan siparişlimi öyleyse telini bekliyom bakyerimseniben
burda gelip gün yapanlar bile var kızlar hele geçen altın kızlar geldi o gün panterle canoda burdaydı ayy mühabbetlerini görceksiniz ölürsünüz gülmekten sanatçıların dedikodularını yapıp durdularkaydirigubbakcemile3

hepinize hayırlı cumalar güzel keyifli bi gün olsunn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inş.:Saruboceq:
tmm solerim saka yapmıyom heee
enisteyi bi goremde bak neler dicem-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:ne komik bi gruptu hepicinin sacı fonlu idisengözlerimebaksanab
hepinize hayırlı cumalar güzel keyifli bi gün olsunn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada gulum :Saruboceq:

ben burdayım cnm keyfim yk birazdan cıkıcam zate waktim gelioo

biliyom canım canının sıkkınlığını burdandan sesin çıkmıyo zaten herşey olucana varır takma kafana bak bende bitti derken neler yaşadım ve yaşıyorum mevlam neyler neylerse güzel eyler:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…