merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız?ya ben sizleri özledim.siteye girmeye de fırsat bulamıyorum her zman.düşünsenize bi.dostluklarımız öylesine sıkı olmuş ve artık birbirimizin cemiyetleri hastalıklarımız vs hep beraberiz.harika olurdu dimii.inş ilerleyen zmanlarda daha sıkı dostluğa sahip oluruz.:)
kizlar hepinize selamlar.Ben geri geldiiiiim.
ayla54 hoşgeldin.kizlar hepinize selamlar.Ben geri geldiiiiim.
ayla54 hoşgeldin.
ahydeç aplam düzce resimleriniz çok güsel yaffffff..........:enbuyukkk:
bi dahaki buluşmada seninle düzceye geliriz arkadaşım çok güzel vakit geçirdik:içelim:
canım aynen söylediklerine katılıyorum.bizim dostluğumuz kalıcı olur inşallah. buluşmalara bastonla geliriz belki:roflol:
merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız?ya ben sizleri özledim.siteye girmeye de fırsat bulamıyorum her zman.düşünsenize bi.dostluklarımız öylesine sıkı olmuş ve artık birbirimizin cemiyetleri hastalıklarımız vs hep beraberiz.harika olurdu dimii.inş ilerleyen zmanlarda daha sıkı dostluğa sahip oluruz.:)
ya şu bastonu hatırlatmaya gerek varmıydı aaaaaahhhhh aaaaahh kızzz haaaydeç seeenmiydin hatırlaaaayaaamaaadııım:roflol::roflol:
rabbim tekrar görüşmeyi nasip etsin aylacım.buralarda bizi unutma.Şeniz
canım bende sakarya serdivanlıyım.. seninle tanışmak isterim kk sohbet odalarına bekliyorum senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?