slm yeşil gözlü ablam...
ben tesadüfen bulusma resımlerınıze bakarken seni tanıdımmmm...sende benı tanırsın umarım.deprem senesi sızlerle cok guzelll zaman gecırdık sonra kızımızı sızın sokagınıza gelın verdık.tabı boyle ozel seylerı yazmak burada ne kadar dogru bılmıyorumda ben kendımı tanıtmak amaclı yazıyorum yanlıs anlasılmasın.bende uzun suredır KK dayım ama pek yazmaya yada bulusmaya vaktim olmuyor.kızlarda buyumusler masallah.inş görüsebılırız.(düzceden burcu)
mrb arkadaşlar.ben de artık k.k lıyım.gümüşboncuk ve nilyy benim dostlarım.güzel bir buluşma düzenlemişsiniz.inş.bir dahakine bende aranızda olurum.hep birlikte en iyi günleri görmek dileğiyle...
memleketimin güzel hatunları nerdesiniz bakem yeşilgözlü ablacm bende sen gibi yeşil gözlüyüm doğrusu nick ini kıskandım niye düşünemedim deye :uhm:öpüyorum hepinizi...a.s.
mrb arkadaşlar.ben de artık k.k lıyım.gümüşboncuk ve nilyy benim dostlarım.güzel bir buluşma düzenlemişsiniz.inş.bir dahakine bende aranızda olurum.hep birlikte en iyi günleri görmek dileğiyle...
hoşgeldinnnnnnnnnnn canımm.bir dahaki buluşmayı bende saabırsızlıkla bekliyorumm:enbuyukkk:mrb arkadaşlar.ben de artık k.k lıyım.gümüşboncuk ve nilyy benim dostlarım.güzel bir buluşma düzenlemişsiniz.inş.bir dahakine bende aranızda olurum.hep birlikte en iyi günleri görmek dileğiyle...
merhaba kızlar ben de sakaryalıyım herkeze selam hemşerilerim. nasıl bir buluşma oluşturuyonuz gezi falanmı merak ettim anlatırmısınız
selamlar hepinizee
ıkı yağışlı günün ardından güneşi gördükkkk işte
inşallah yağmur beraberinde bereketi de getirmiştir
neşeniz bol olsunnnnnnn
hoşgeldin canımmmmmma.s.:enbuyukkk:merhabalar ben de sakaryalıyım karasudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?