Sakarya///54

çok üzüldüm ablacım,başınız sağolsun ,allah sabırlar versin:Saruboceq:
inş.daha ii günler sizlerin olacak,kendine ii bak lütfen,seni çok seviyoruz ,özledikte,sen bize lazımsın unutmaŞeniz

kıslar bendede bi yoğunluk ,küççük evin içinde koşa koşa bi hal oluyorum,
havalar iyice soğudu ,eşim gripli gibi bütün gün evde,soğuktan gripten dışarı fazla çıkmıyo,
evde oluncada,maalesef pc sırası bana pek gelmiyo,ondandır pek gelemiyorum...

eltim allah kolaylık versin,hastanada acil şifalar dilerim,inş bi sorun çımadan geçirisiniz,hayırlısıyla gidip gelin inş.
hadin ii uykular sakaryam,öperimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok üzüldüm ablacım,başınız sağolsun ,allah sabırlar versin:Saruboceq:
inş.daha ii günler sizlerin olacak,kendine ii bak lütfen,seni çok seviyoruz ,özledikte,sen bize lazımsın unutmaŞeniz

sağol canım benim..bende sizleri seviyorum... eşinede çok geçmiş olsun...Şeniz

saol ablacım,
bugün kendini biraz ii hissetti hemen dışarı çıktı,inş.devam etmez hastalııda,:Saruboceq:
yani çocuklardan beter bi şe oluyo hastayken,bu arada olan bana oluyo tabeelaelaelaelaelae

Başınız saolsun ablacım

slm sakaryammmmmmmm
nasılsınız bakem
benım net hala kapalı ayın 10nundan sona acılcak ınsss...
ne o topık bos kalmıs sızlerı toparlamak ban dusecek sanırım ama benımde ımkanım yk bu ara
sesımı duyan kokumu alan gelsın bakem topıge 2 lafın belını kıralım

bu sabah anacımla halama geldık carsamba pazarında oturuo kendısı pcmıde getırmıstım
aasama kadar burda olucaz bı ara pazarı dıdeklerım
bız beyazımla dewamlı ırtıbat halındeyız kanka olduk sanırsam
bı bulusma ayarlıyalım da en kısa surede goruselım artıkın hanımlar

haydecım basın saolsın gulum
bı ara ne gusel sohbet ederdık senınle ck ozluom ınankı

panter cano sağolun dostlar...:Saruboceqanterim evet net açılsın artık ta sohbetlere başlayalım...olumunekankayizsmile

kısmetsizim çok çok geçmiş olsun teyzene acil şifalar versin umarım kolaylıkla atlatırsınız:teselli:

haydeç ablacım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm başınız sağolsun en son buluşmamızda kayınpederinin ameliyatından kayınvalidenin evinde kalmak istediğinden bahsetmiştik birden bire nasıl oldu bilmediğimiz bi rahatsızlığımı vardı mekanı cennet olsun inş.sizlerede sabır versin:çok üzgünüm:

yaa bi kaç gün nete giremedim ne olmuş topicimize hastalık vefat haberleri çok üzüldüm
umarım herkez şimdi iyidir, kızlar müsait olduğunuzda bi moral buluşması yapalım sanırım buna hepimizin ihtiyacı varfisfisfis

evet beyazım kayınpederim prostat ameliyatı oldu..kayınvalidemin ayakları rahatsız olduğundan bana gelmesi zor olacağı için evinde kalmak istiyordu..yinede 15 gece bana geldi kaldı... kayınpederim hastahaneden çıktıktan sonra ona baktı ayağa kaldırdı...aradan çok bir zaman geçmeden kalp krizi geçirdi canım...bugün tam 1 hafta oldu...çok üzgünüm vede çok yorgunum..

gerçekten çok üzldüm ablacım tekrar başınız sağolsun kayınvalidene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim taksiratını af etsin inş.

panteri (insaallah bi an önce bağlanır neti),kediyi ,nilyi,hele bide o yeşilgözlümü gözler iyice arar olduu nerdesiniz yahuuuuuuu

gerçekten çok üzldüm ablacım tekrar başınız sağolsun kayınvalidene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim taksiratını af etsin inş.

sağolasın beyazım... AMıN...

cano cum ne güzel seslenmişsin kayıplara..gelin arkadaşlar..arada olsa sizlerle burda konuşmak kendi adıma beni mutlu ediyor..ben eskiden daha çok uğrardım ama bu ara pek gelemiyorum..inşallah bundan sonra diyeyim..beyazcım buluşma demişsin..biraz zaman geçse bende kayınpederime bakıyorum...ama birkaç hafta sonra derseniz size uyarım..sizleri özledim....Şeniz

Son düzenleme:
panteri (insaallah bi an önce bağlanır neti),kediyi ,nilyi,hele bide o yeşilgözlümü gözler iyice arar olduu nerdesiniz yahuuuuuuu

unutulduk arkadaşım unutulduk:çok üzgünüm:
panteride istanbula gönderdik bugün gezecek hatun:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…