hayırlı geceler arkadaşlar. uzun zamandır yoktum..çok üzgünüm çünkü ayın 31 de kayınvalidemi kaybettik..anca kendimize gelebildik..şimdi ise sabahtan gece 9 a kadar kayınpedreimin yanında kalıyoruz gece eve geliyorum..gecede eşim kalıyor.bu şekilde devam edecek..anlıcanız yeni yıla çok kötü girdik.inşallah böyle devam etmez...:Saruboceq:
çok üzüldüm ablacım,başınız sağolsun ,allah sabırlar versin:Saruboceq:
inş.daha ii günler sizlerin olacak,kendine ii bak lütfen,seni çok seviyoruz ,özledikte,sen bize lazımsın unutmaŞeniz
hayırlı geceler arkadaşlar. uzun zamandır yoktum..çok üzgünüm çünkü ayın 31 de kayınvalidemi kaybettik..anca kendimize gelebildik..şimdi ise sabahtan gece 9 a kadar kayınpedreimin yanında kalıyoruz gece eve geliyorum..gecede eşim kalıyor.bu şekilde devam edecek..anlıcanız yeni yıla çok kötü girdik.inşallah böyle devam etmez...:Saruboceq:
Başınız saolsun ablacım
kısmetsizim çok çok geçmiş olsun teyzene acil şifalar versin umarım kolaylıkla atlatırsınız:teselli:iyi geceler hatın kişiler.....
yarın sabah ankaraya gidiyorum.çarşamba günü teyzem ameliyat olcek.5 gün gibi yanında kalıcağım.zor bi ameliyat geçirecek.inşallah sıkıntısız atlatırız.dualarınızı eksik etmeyin.
kısmetsizim çok çok geçmiş olsun teyzene acil şifalar versin umarım kolaylıkla atlatırsınız:teselli:
haydeç ablacım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm başınız sağolsun en son buluşmamızda kayınpederinin ameliyatından kayınvalidenin evinde kalmak istediğinden bahsetmiştik birden bire nasıl oldu bilmediğimiz bi rahatsızlığımı vardı mekanı cennet olsun inş.sizlerede sabır versin:çok üzgünüm:
evet beyazım kayınpederim prostat ameliyatı oldu..kayınvalidemin ayakları rahatsız olduğundan bana gelmesi zor olacağı için evinde kalmak istiyordu..yinede 15 gece bana geldi kaldı... kayınpederim hastahaneden çıktıktan sonra ona baktı ayağa kaldırdı...aradan çok bir zaman geçmeden kalp krizi geçirdi canım...bugün tam 1 hafta oldu...çok üzgünüm vede çok yorgunum..
gerçekten çok üzldüm ablacım tekrar başınız sağolsun kayınvalidene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim taksiratını af etsin inş.
panteri (insaallah bi an önce bağlanır neti),kediyi ,nilyi,hele bide o yeşilgözlümü gözler iyice arar olduu nerdesiniz yahuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?