bi broda sekreterlik canım inş.olur bakalımbeyazım inşallah hayırlısı olur bilirim zordur işsiz olmak ben hala bulamadım bak öyle takılıyom.
Nereye müracat ettin
günaydın kızlar
beyazım inşallah olur canım hayırlıysa tabiiii
tünaydın hanımlarrrr
ben anca kendime geldim.hala bile üstümdehastanenin yorgunuğu var.
beyazcım allah yardımcımolsun tatlımm
iyi akşamlar hanımlar,
sabah erkenden düştüm yollara bugün,
kısgardaşlarımlan anacıımda toplaştık kaffaltıya,cokacimcoook
öğleden sona 1 saatçik evime uğrayıp ,okulun verdiği seminere gittim,
hoş bişeyede benzemiyodu ya,
yani hep bildiimiz şeyler,bişey alamadım anlıcaanız,CADIARZU
akşam yemee falan derken bayaa yorulmuşum,
az dinleniim şimcii:ecrin_bebek:
nasılsın pisicim inş. teyzen daha iyi olmuştur:teselli:günaydın hatın kişiler..
bu sabah erkenciyim.ama sürekli uyuyasım var.mirmirmirmirbugün teyzoşuma gidicem bakiim nasıl olmuş diye..
hepinize hayırlı cumlar.öpüldünüzzopuyorumnanaktan
ii akşamlar kıslar,
bugün günüm vardı,gezdim geldim,dondum soğuktan,akannehir
evime geldim içim ısındı yaa,
birazdan kardeşcazıma yemeğe gitçez
hafta içi hep evde ottum beazemuszemussositosositobide evde otur be kızım yaa:)
:dilcikar:nasılsın pisicim inş. teyzen daha iyi olmuştur:teselli:
ben seni kıskanıyorum galiba naniknanik
hayırlı geceler..ben anca gelebiliyorum..sizlerle pek sohbet edemiyorum...bütün gün yukarı aşağı baya yoruluyorum...2 ev çok zor sabah kahvaltı etmeden kayınpederime gidiyoruz orda yiyip içip sonra sil süpür eve geliyorum...evi toparla sonra yine yukarı yemek yap yedir yıka derken eve gelmem 8 oluyor... biraz oturup dinlendikten sonrada fırsat bulursam anca kk ya gelebiliyorum...yarında pekmez yapıcaz sonkez inşallah..kızlar sonrada buluşalımmı ne dersiniz..bu hafta sanırım gümüşboncuk gündüz evde..sizler fikirlerinizi yazarsanız size uymaya çalışırım hafta içi olabilir ...Şeniz
hafta içi hep evde ottum beazemuszemussositososito
:dilcikar:
sankim kendin gezmiyon yaneekaydirigubbakcemile
yarında bi ablama aşure yimeğe gitçem:jeyyar:aklinialirimsmile
ablacım hoşgelmişin ii geceler,opuyorumnanaktan
zaten çok yoğun yaşıyodun,şimdi işin 2 ye katlandı,allah önce sağlık ,sonra kolaylık versin sana :Saruboceq:
sorma canım ya..evet yoğunluk ikiye katlandı..önce sağlık sonra güç kuvvet..yapacak bişey yok..bu şekilde devam edecek sanırım...sen nasıl oldun..çocuklar nasıl ..gençlik güzel canım valla sefanı sür.ailenin yakın olması da güzel....Şeniz
iyiyim ablacım, çocuklarda ii hamdolsun,senin çocuklarda iyidir inş.
kızlar büyük bayaa senin yardımcı oluyolardır dimi,annleri hamarat ,kimbilir nasıl yetiştirdin onları,kaydirigubbakcemile5
gençlik güzel ablamda,sen bizi cebinden çıkarırsın yine,inan şimdi bile geriye dönüp baktıımda ne kadar yıpranmışım diye hayıflanıyorum,kimbilir daha ne hale gircez,ooy rabbim sağlık versin hepimize:Saruboceq:
ailemle aynı şehirde olduumuz için çok şanslıyız,:Saruboceq:
iyice kalabalık olduk bide,ordu gibi 2 koca sofra kuruluyo,çocuklarla tam 16 kişi oluyoruz,zahmetli oluyo ama çok güzel bi duygu yaaolumunekankayizsmile
kızlar büyük evet canım okuyorlar onlarıda yıpratmak istemiyorum..ama sağolsunlar çok faydaları var bana..oh oh sefanız olsun ne kadar güzel..kardeşler ayrı ayrı illerde olunca çok zor oluyor...benim öyle.. yıpranmakmı senmi..yok maşşalahın var fıstıksın ..rabbim eşine ve çocuklarına bağışlasın seni.. aman yorgunluk nedirki dinlendinmi gider..kafa yorgunluğu çok kötü canım..ona çare yok...inan şu 15 gündür beden yorgunluğumdan çok beyin yorgunluğum yıprattı beni..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?