Sakarya///54

hoş geldiniz arkadaşlar aramıza sizde

roşum gelicem sanırım bişi çıkmassa,sizde ordasınız dimii

günaydın dostlar......bugün büyük buluşma hadi ben yavaş yavaş hazırlanayım...görüşmek üzere canlar...Şeniz

bnde sakaryalıyımzemuszemus

merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyım (=

hoşgeldinizarkadaşlar her daim bekleriz hatta bugün buluşmamız var akm de jadii sen burda değil kütahyadasın gelemezsin gelmek istesen bile yetişemezsin yol bi 4 5 saat sürüyo sanırımbilmiyorumkismile tleyle seni bekleriz ama merkezdemisin güzelim?

bende hazırlanıp çıkacam birazdan hanımlar bi torba ilaç yuttum onlarla ayakta durabilirim sanırım :çok üzgünüm:

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
dışarıdaki yağmura inat sımsıcak bir ortamdasınız eminim beyazım iyileşmiştir bilee haydeç ablam yorgunluğunu atmıştırr-başlık bile pekmezle ilgilii ablam benimmmma.s.-panterim bir sizinle sohbet ederken pıncırınıda ihmal etmiyordurr yeşilgözlü ablam kahkahalar atıyordur roşum kısmetsizim gümüşüm canom başka kimler var bilemiyorum ama hepinizin yüzünde gülümseme eksik olmuyordurr bir ben eksiğim ama hele bir havalar ısınsınnn acığını çıkartacam gelemediğim buluşmalarınnnnn söylememe gerek yok zaten eminim biliyorsunuzdurr hepinizi özledimmmm:gitme:

merhaba ben hollandadan katiliyorum bura dogumluyum turkcem pek iyi degil simdiden ozur dilerim,
kendim aslen adana/kayserliyim ama esim aslen sakaryali , esim sakaryaya kesin dusun yapmak istiyor bende simdiden cevre edinim dedim sakaryada cunku hic bir arkadasim yok oralarda burada arkas edinirsem insallah cok guzel olacak simdiden heycanliyim

cnm hoşgelmişsin,opuyorumnanaktanbizlerde çok memnun oluruz seninle arkadaş olmaktan,
her zaman bekleriz, biz hep burdayızolumunekankayizsmile

ben hollandadan slmlar ya ben burayio cuzemedim cok karisik burasi , yavas yavas cuzcem herhalde burayi bu gidisle

cok tesekkurler memun oldum . bu site ye ilkez girdim nasil tam oluyor bilmiyorum neyse zorlanacagim artik ben kendimi tanitim 27 yasindayim 1 oglum var 8 yasinda ve birde kizimiz olacak 31-03-20010 insallah ev hanimiyim ..

ılk ben yazayım barı daHa bulusma topıgıne bakmadım ck guzel bı bulusma oldu yıne hepıcınızı operem

yenı gelen arkadaslar hos gelmısler hep gelın hep sohbet edelım gercı ben bu ara gıremıom ama ossun arada okusamda yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…