Sakarya///54

bugünde pek bi yoğundum,
komşum aşure yapmıştı,mevlüt okutmaa karar vermiş son anda,
poğaça yaparmısın dedi,onu yaptım, oraya gitmedende kardeşim geldi,
evde bıraktım onları,okuma yerine gittim, geldim,hade dedik mantı açalım birlikteyken,
yemekti ,bulaşıktı ,anca oturdum,
anlıcaanız ,ben artık dinlenmee gidiim,bilmiyorumkismile
ii geceleeropuyorumnanaktan

aaaaa eltimle benden başka gelen giden olmamış.haftasonu ya herkeşler gezmede sanırım.
eltişim kıs ben yapamadım yaf aşure..sen yaptın mı ben yokken bakemm
beyazcım kıs essen kasiyer arıyormuş.haberin olsun bi bak istersen.
hade herkeşlere iyi pazarlarrrrrrr

iyi pazarlar hepinize,opuyorumnanaktan
aman eltim sorma ,aşure yaptıımda bizim kızları toplıcaktım güya,birine uysa,diğerine uymuyo derken gün bitti,ne zaman canı gönülden yapmak istesem ,istediim gibi olmuyo,bi daa programlamadn yapçemguclubacismile

canım ya hoşgeldin sende yoktun özlettin..Şenizsağolasın çok teşekkür ederim...teyzen nasıl oldu.inşallah sağlığı iyidir...:Saruboceq:

havalar bi iyi bi kötü..malum grip havaları..sen yine dikkat et...sağlık önce geliyor canım benim...bende şimdi fırsat buldum yazayım dedim..sanırım yarın okursunuz..bu hafta gümüşboncukla buluşma ihtimalim var.pekmez istedi.onu götürcem...süpriz buluşma olabilir..burda yazarım vakti olanlar belki gelirler...sizlerle sohbeti özledim canlar..bi çay içeriz .Şeniz

iyi akşamlar haydeç ablacım gümüşe bende eşilik edebilirim seni çok özledim allah inandırsın yerimsenibenŞeniz

iyi akşamlar haydeç ablacım gümüşe bende eşilik edebilirim seni çok özledim allah inandırsın yerimsenibenŞeniz

canım iyi akşamlar..çok sevinirim...bende seni özledim...accık dertleşiriz ne güzel olur ben yarın gümüşü arıcam..salı olabilir benim için onun içinde uyarsa buraya yazarım canım...sen neler yapıyorsun.sanırım iş görüşmesine gitmiştin ne oldu sonuç..Şeniz

iyi geceler hanımlar,
yatmaya hazırlanıyodum,bi bakiim dedimdi,sizleri görünce slm edemeden gitmiim dedim,
sürpriz buluşmamı ne güzel olur,fazla kalamasamda işim olmazsa bende gelebilirim,
hadin allah rahatlık versin hepinizee...

hadi bakalım boşnağım ne güzel olur... sanada allah rahatlık versin canım...Şeniz

canım ya hoşgeldin sende yoktun özlettin..Şenizsağolasın çok teşekkür ederim...teyzen nasıl oldu.inşallah sağlığı iyidir...:Saruboceq:
günaydın sakaryaaa
ablacım kalpkalbe karşı derler.sende özlettin kendiniiŞeniz.sağolasın teyzem çok şükür toparlamaya başladı.
bugün işlerim çok bilmiyorumkismile..malum haftabaşı..onun için çıkıyorum ama mola verdiğimde bakınırım tekrardanopuyorumnanaktan

günaydın dostlar... :1hug:

yarın gümüşümle buluşuyorum. ihihoyyyt steyen,bizi özleyen tüm dostlar davetlidir.kaydirigubbakcemile3

buluşma topicine yer ve zamanı yazdım... bekleriz anacıma.s.

tünaydınlar güzeller,
yeni hafta hepimize güzellikler getirsin,:Saruboceq:
bende evde çok yoğunum bugün,yemeğimi koydum bi yandan ortalık toparlıyom,,bide üstüne günüm var,bilmiyorumkismile
valla haydeç ablam ani bi karar tam süper oldu,başka türlü uzatıp duruyodukguclubacismile
seni özlememek mümkün müü yaaf,
bi koşu bakıp topice

ablacım msjımı yazıp kapatıp yattım akşam bana yazdığın yazıyı şimdi gördüm kusura bakmadın inş. ama sabah senin sesinle kendime geldim ve çok mutlu oldum enerji geldi birden yataktan fırladım yarın buluşacağımıza çok sevindim benimde dertleşmeye çok ihtiyacım var çok iyi gelecek bana süprizzzzz

bu arada herkeze selamlar sanırım tüm demir başlar gelicek yine buluşmayahihoyyythihoyyytben bugün panterimle canoyada haber veririm onlarda gelirkaydirigubbakcemile

canımsın kusura bakmam ben ...tahmin ettim.çok geç vakitti zaten...yarın belki yeşilgözlümde orda bizimle olacak..ben onuda aradım..buraya pek gelemediği için onada haber verdim...öyle böyle süper olacak kanımca...

süper süperalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositososito

yaaa işte bi büyüğün el atması gerekiyomuş bu işe:ecrin_bebek:nasılda topladı hepicimizi bize kalsa omu açsa konuyu bumu açsa şugünmü olsun bugünmü derken bi halt yapamıcaktık kendi adımakaydirigubbakcemile3

yok be canım şans..sanırım herkesin müsait zamanına denk geldi...ablanız kurban olsun size.... Şenizşaka bir yana..gerçekten süper canlar..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…