selam kıslarrrrrr
haydeç aplam hoşgelmişin.özlemişizaplam..allah yardımcın olsun.gerçekten iki ev arası çok zor..kendine dikkat et çok yıpratmamaya çalış.
bende çarşıya çıkıcam bugün kardeşcağızımla işlerimiz var.biraz havam yerine gelsin.bayanssulusmile
hepinize güsel haftasonlarııııııııııııŞeniz
aman ablam dışardan maşallahım varda :kedi:,çok naneli bişeyim yaf,bünyem zayıf ,bak kış bitçek ben hala tam düzelemiim,ya gribim,ya boynum ,ya belim tutulur heep böle,-tatlicadiarzu-yane içimi hiç sormabilmiyorumkismile
anlıcaan yine, sen her şartta hepimizi sollarsın allahıma,
amiin :Saruboceq:rabbim senide evlatlarına ,eşine bağışlasın:Saruboceq:
havalar bi iyi bi kötü..malum grip havaları..sen yine dikkat et...sağlık önce geliyor canım benim...bende şimdi fırsat buldum yazayım dedim..sanırım yarın okursunuz..bu hafta gümüşboncukla buluşma ihtimalim var.pekmez istedi.onu götürcem...süpriz buluşma olabilir..burda yazarım vakti olanlar belki gelirler...sizlerle sohbeti özledim canlar..bi çay içeriz .Şeniz
iyi akşamlar haydeç ablacım gümüşe bende eşilik edebilirim seni çok özledim allah inandırsın yerimsenibenŞeniz
iyi geceler hanımlar,
yatmaya hazırlanıyodum,bi bakiim dedimdi,sizleri görünce slm edemeden gitmiim dedim,
sürpriz buluşmamı ne güzel olur,fazla kalamasamda işim olmazsa bende gelebilirim,
hadin allah rahatlık versin hepinizee...
günaydın sakaryaaacanım ya hoşgeldin sende yoktun özlettin..Şenizsağolasın çok teşekkür ederim...teyzen nasıl oldu.inşallah sağlığı iyidir...:Saruboceq:
canım iyi akşamlar..çok sevinirim...bende seni özledim...accık dertleşiriz ne güzel olur ben yarın gümüşü arıcam..salı olabilir benim için onun içinde uyarsa buraya yazarım canım...sen neler yapıyorsun.sanırım iş görüşmesine gitmiştin ne oldu sonuç..Şeniz
ablacım msjımı yazıp kapatıp yattım akşam bana yazdığın yazıyı şimdi gördüm kusura bakmadın inş. ama sabah senin sesinle kendime geldim ve çok mutlu oldum enerji geldi birden yataktan fırladım yarın buluşacağımıza çok sevindim benimde dertleşmeye çok ihtiyacım var çok iyi gelecek bana süprizzzzz
süper süperalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositocanımsın kusura bakmam ben ...tahmin ettim.çok geç vakitti zaten...yarın belki yeşilgözlümde orda bizimle olacak..ben onuda aradım..buraya pek gelemediği için onada haber verdim...öyle böyle süper olacak kanımca...
yaaa işte bi büyüğün el atması gerekiyomuş bu işe:ecrin_bebek:nasılda topladı hepicimizi bize kalsa omu açsa konuyu bumu açsa şugünmü olsun bugünmü derken bi halt yapamıcaktık kendi adımakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?