Sakarya///54

hu hu kıslarrrrrrrr
elif_nl hoşgelmişin cancağazım.hep bekleriz.güzel arkadaşlıklar var burda..olumunekankayizsmileemin ol..
bak bugün buluştuk bilem.olumunekankayizsmile

slm kızlar anca biraz kendime geldimde şöööyle size bi gözatayım dedim yine misafirlerimiz var ne güzelkaydirigubbakcemile5
elifcim hoşgeldin aramıza eğer bu senin gerçek isminse adaşız senle buraya geldiğinde yüz yüzüde tanışır kaynaşırız inş. sen bizi şimdiden tanımak ve görmek istersen buraya tıklaman yeterliyerimseniben

linki atacaktım ama atamadım kızlar siz atarmısınız benim yerime hayrettin bişey yaa adres çubuğum yok benim şimdi farkettim format attırdıktan sonra oda yokkafamçokkarıştı

beyazım nasıl oldun canım ya.aklım sende kaldı bugün öyle hasta hasta bizi kırmayıp geldin.inşallah daha kötü olmamışsındır...:Saruboceq:

daha iyi gibiyim ablacım sağolasın ama ağzım burnum pörtledi ateş dışarı vurdu sanırım 2 saat içinde üç tane uçuk çıktı dudağımda:bbo:

daha iyi gibiyim ablacım sağolasın ama ağzım burnum pörtledi ateş dışarı vurdu sanırım 2 saat içinde üç tane uçuk çıktı dudağımda:bbo:

kıyamam sana..mendili sobada ısıt uçuklarını yak canım çoğalmasın...ısısı dayanabileceğin kadar olsun...iyi gelir..

ayyy dayanamamki offff ne acır ama yarın denerim bakalım şimdi geçti soba okadar sıcak değil

Ozanlarda oturuyorum bende merkezde yani ve sakaryanın hastasıyım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…