Sakarya///54

slm kızlar muhabbetiniz bol olsun dün güzel kaynatmışsınız bende bütün gün başımı kaldıramadım yattım bugünde yatak içinden yazıyorum
panterim sevindim senin adına filme gitmişsiniz iyide etmişsiniz insana harika bi üç saat geçiriyo değilmi geç saatte olmasaydı 15 tatilde çocuklarıda götürmeyi düşünüyordum ama o saatte zor
kızlar bizim ev hayvanat bahçesine döndü bu arada ilk önce balıklar ve akvaryum geldi daha sonra kaplumbağlar ve onların yaşadığı kap şimdide muhabbet kuşu ve kafes daha neler gelir bilemiyorum ama kuşumuz çok güzel yeşil annem adını yeşim koydukaydirigubbakcemile3

canım ya kıyamam sana..bu gripte bir hafta sürüyor..dikkat edicen..Şeniz

hiç sorma abla ben yakalandımmı kolay kolay kurtulmam bünyem çok zayıf malesef illa yatağa yapıştıracak beni :sinifsinif:

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
beyazım geçmiş olsun canımmm
şu avatarı bende çokk merak ediyorum ama oğluştan gidemiyorumm neyse yakında çıkar cd si umarımmmgamyoncuiremsu
sakaryamın güzel hatunlarıı nasılsınızzz hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

sağol canım sen nasılsın neler yapıyosun anlat bakalım kaçaklardasın bugünlerde

ii akşamlar hatunlar,
bugün erkenden kardeşcezime gittim,akraba günümüz vardı ,
eve yeni geldim,
ne güzel muhabbetler yapmışsınız,ben kusur kalmışım,:umursamaz:
beyazcım geçmşler olsun tekrar,:Saruboceq:
sana katılıyorum myhopem bu aralar kaçağa bağladı,
kendini özletmek mi istiin tase anneboshayallersmile

eltişim bugün senlen de görüşemedik yaf,burayada gelmemeşin,neler yapıyosun bakemolumunekankayizsmile

iyi akşamlar milletttt,
beyazcık nasıl oldun toparladınmı biras.ne güsel kuşlar, balıklar bahr havasını anımsatır sana.boshayallersmile
myhopm özledik yane..arada uğra sıksık..
eltişim bugün teyzemin dikişleri alınacaktı.sabahtan onun yanına gittim anca geldim.biraz dinlenirkne sizlere bakiim dedim

aaa kismeler gelememişş.....akannehir
bu 2gün yoğunum.hem karne alcez,hem güne gitcembayanssulusmile.akşamada anacığıma yemeğe gidiciizzzzemuszemus
hepinize hayırlı cumalarrr

hayırlı cumalar hanımlar rabbim tüm dualaırnızı kabul etsin:Saruboceq:
çok şükür karı gördük sonunda bu sefer hayal görmüyorum cidden kar yağıyo ve biz camdan seyrediyoruzhihoyyyt

aaa kismeler gelememişş.....akannehir
bu 2gün yoğunum.hem karne alcez,hem güne gitcembayanssulusmile.akşamada anacığıma yemeğe gidiciizzzzemuszemus
hepinize hayırlı cumalarrr

evet canım bugün karneler alınıyo bendede heycan var bugün şevvalcikte ilk karnesini alacak birazdan yanına gidecem bende, oğlumda tabiki alıyo onunkinide yarın görücem inş.

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsunn dualarınız kabul olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
sonunda bembeyaz gelinliğini giydi doğa kısa süreliğine olsadaaa karı görmekten umudu kesmiştim nerdeyseee ne güzel yağıyordu lapa lapaa şimdi sulu kara dönüşmüşşş neyse şükür bunadaa
karne heyecanı sarmışş beyazımla pisimii ve herkeziii darısı başımaa o günleri de görmek nasip olur inşallahhhhh:Saruboceq:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

kızlar bugün dondum dondum mübarek kar bizim çocukların karnesinimi bekliyomuş nasılda lapa lapa yağıyordu şemsiyenin üstünü kapladı ağırlaştı adımlarımı zor attım ve eve dönünceye kadar sırılsıklam oldum daha tam iyileşmeden inş. tekrardan hasta olmam şevvalde olmaz yarında hendeğe nasıl gideceğimi düşünüyorum ama gitmrm lazım enesi nerdeyse 1 aydır görmüyorum şimdi 15 gün benle çok özledim onuda:asigim:

tünaydın hanımlar,
hepinize ii tatiller olsun,
sonunda karnelerimizi aldık,hepimiz için hayırlısı olsun...
dün çok güzel kar yağdı diye sevindirik olduk ama ,kısa sürdü bea,
bugün yine atıyo arada,yarın için bizim bura kar yağışlı gösteriyo,inş.yağar
bugün çarşıya çıkıciim,ordan da anama yemeğe gideciiz bütün gardaşlarımlansositososito
bu günlük benden bu kaa,
sanırsam bidaa gelemem,hadin öperim hepçiniziŞeniz

Son düzenleme:
merhabalar hanımlar dün dondum dedim yaa bugün yine yataklardayım:sinifsinif: annemde hasta ev revire döndü oğlanıda almaya gidemedim tel ettim 2 güne kadar iyileşir gelirim almaya dedim karneside gayet iyiymiş oğluşumun siznkilerin nasıl??

slm sakaryam
fırsat buldum gırdım
beyazım gecmıs ossun tekrar yesımın hayorlı ugurlu olsun
konusmayı ogret ona ck akıllı oluolar
adasım oldugundan da bı gururlandım sorma
pıncır dıyokı huyu sana benzemesın

my hopem fırsatın warsa sınemaya gıt kusum 3d farkı bı baska aynı tadı alırmısın bılmıom cd den
beyazım gunduzde seans warmıs kusum bız 2 .30 seansına gıtmıstık

hatunlar hepıcınızı operem bugun dayım yatıracaktı netı ıns.. halletmıstır

sağol canım öğretmeye çalışıyorum ama baya uğraşmak lazım bu arada sanamı banamı benzemesinmiş onu anlamadımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…