Ozanlarda oturuyorum bende merkezde yani ve sakaryanın hastasıyım:asigim:
tünaydın hanımlarrr
liveangel hoşgelmişin.her daim bekleriizz.
kızlar bugün ben pek bi üşüyorum.aslında çarşambaya gitmek istiyorum.ama gözüm yemiyoo..bakalım bakalım.dışarıdaki soğuğa inat içiniz hep sıcak olsun
yok be ablam...gtimedim pazara gözüm yemedi soğuktaboshayallersmilepisim sen süpermenmisin.hangiara silip süpürüp birde üstüne pazara gidicen..kafamçokkarıştıbravo sana...gençlik işteŞeniz
yok be ablam...gtimedim pazara gözüm yemedi soğuktaboshayallersmile
slm mıllet
bugun pıncırımla awatara gıttık
beyazım dedıgın kadar warmıs ck guzeldı fılm hala etkısındeyım
bı daha olsa yıne gıderım
slm tatlım nasılsın dünden beri...ya burada görünce seni çok mutlu oluyorum....Şeniz
iim haydecım pıncırın dukkandayım ordan gırıom
sen nasılsın tatlım ?*
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende iyiyim.yemek işini hallettim şimdi indim yukardan..bi bakayım dedim...yerimseniben
ohh hamarat hatunsun wesselam ben cıkıom cnm gorusuruz yıne operem
aman ii etmşin eltim ya,yağmur falan yokta,acaip kuru soğuk var,
otur evinde sıcacıkolumunekankayizsmile
tebiii ben söz dinlerim bikeremmbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3valla soğuk buralarda.kızcemkek yaptı kardeşim geldi çay içip oturduk yumuşak yumuşak..boshayallersmileburalar daha soğuk..bi biraz daha yüksekte kalıyoruz...merkezde binalar daha siper...amam gerçekten çok soğuk.iyi etmişsin gitmemekle...
dinle ablanla eltiniolumunekankayizsmile
[
tebiii ben söz dinlerim bikeremmbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3valla soğuk buralarda.kızcemkek yaptı kardeşim geldi çay içip oturduk yumuşak yumuşak..boshayallersmile
valla öyle ablacım.benim kızçe mutfak işlerine meraklı.pek fırsatlrı olmuyo gerçi ama...yaptığı kekler özellikle çok güzel düşüyoyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?