Sakarya///54

of çok uykum geldi..malum sabahta erkenciyim..a.shayırlı geceler dostlar..kendinize iyi bakın..Şeniz

günaydınlar hanımlar,
bugün temizlik yapıciim ben,hafta başından beri geziim ,kociş kofmadan her yeri silip parlatiim ,
gözüne giriim de,aklinialirimsmileyarın akraba günüme gidiciim ,yüzüm olsun demibayanssulusmile
hadin herkeşlere kolay geleeopuyorumnanaktan

tünaydın hanımlarrr
liveangel hoşgelmişin.her daim bekleriizz.
kızlar bugün ben pek bi üşüyorum.aslında çarşambaya gitmek istiyorum.ama gözüm yemiyoo..bakalım bakalım.dışarıdaki soğuğa inat içiniz hep sıcak olsun

pisim sen süpermenmisin.hangiara silip süpürüp birde üstüne pazara gidicen..kafamçokkarıştıbravo sana...gençlik işteŞeniz

aman ii etmşin eltim ya,yağmur falan yokta,acaip kuru soğuk var,
otur evinde sıcacıkolumunekankayizsmile

slm mıllet
bugun pıncırımla awatara gıttık
beyazım dedıgın kadar warmıs ck guzeldı fılm hala etkısındeyım
bı daha olsa yıne gıderım

slm mıllet
bugun pıncırımla awatara gıttık
beyazım dedıgın kadar warmıs ck guzeldı fılm hala etkısındeyım
bı daha olsa yıne gıderım

slm tatlım nasılsın dünden beri...ya burada görünce seni çok mutlu oluyorum....Şeniz

[
aman ii etmşin eltim ya,yağmur falan yokta,acaip kuru soğuk var,
otur evinde sıcacıkolumunekankayizsmile

buralar daha soğuk..bi biraz daha yüksekte kalıyoruz...merkezde binalar daha siper...amam gerçekten çok soğuk.iyi etmişsin gitmemekle...

dinle ablanla eltiniolumunekankayizsmile
tebiii ben söz dinlerim bikeremmbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3valla soğuk buralarda.kızcemkek yaptı kardeşim geldi çay içip oturduk yumuşak yumuşak..boshayallersmile

[

tebiii ben söz dinlerim bikeremmbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3valla soğuk buralarda.kızcemkek yaptı kardeşim geldi çay içip oturduk yumuşak yumuşak..boshayallersmile

afferim benim pisime...oh sefan olsun.afiyet olsun..sıcacık çay ve kek ne güzel gitmiştir bu havada..yerimseniben.kızların elinden yemekte ne güzel oluyor..

valla öyle ablacım.benim kızçe mutfak işlerine meraklı.pek fırsatlrı olmuyo gerçi ama...yaptığı kekler özellikle çok güzel düşüyoyerimseniben

valla öyle ablacım.benim kızçe mutfak işlerine meraklı.pek fırsatlrı olmuyo gerçi ama...yaptığı kekler özellikle çok güzel düşüyoyerimseniben

evet evlatlar okuyor..ama boş vakitlerinde ben izin verdim hep..kızlarım ilkokulda başladılar..şimdide gözüm arkada kalmaz yaparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…