Sakarya///54

Kızlar nişanda pasta ve kurupasta dağıtacaz..Bildiğiniz bir pastane varmı temiz ucuz :hulya:

gecmıs ossun cnm
ıs olayınada ck sewındım ıns... bu defa daımı olar da zor durumda kalmassın ama ben yerını annamadım

çok tşk ederim canım inş bende artık daim olmasını umut ediyorum yeri sem sürücü kursunun olduğu pasaj üst katta

birtada git ozaman canım hem evinizede yakın hem diğerlerine nazaran daha uygun baya kalabalık olacakmışsınız yine inş güzel olur nişanın

Saolasın canım benim..
Akşamdan beri onca insanı eve nasıl sığdıracaz diye düşünüyorum.Nişana kadar kafayı yemesem bari
tatlı yorgunluk gelip geçecek inş.
allah kolaylık versin boşverim,
Evet çok az kaldı 4 ay sonra evleniyorumeyvahedigeldismile
ooy günde konulmuş,hayırlısı olsun cnm ,allah mesut etsin inş.:Saruboceq:
inş bu kez daimi olur beyazım :Saruboceq:
dış mekanda rahat olmuyom efet,
ama son gittimiz yer sankim bize ayrılmıştı demi,bi nebze rahattıkbayanssulusmile
neden hemen film çekip bakmazlar ki bi kızıyomki şu dr lara,ilaçlara bağımlı kılcaklar ya milletialsanaalsanasmile
sinirlendim sempatiksalakcinnineyse pıntırım çok geçmş olsun olsun bidanem,dikkat ol kendineolumunekankayizsmile
Kızlar nişanda pasta ve kurupasta dağıtacaz..Bildiğiniz bir pastane varmı temiz ucuz :hulya:

cnmcım ofise yakın ahsen pastane var,hep tazedir ürünleri hemde fiyatı uygunkaydirigubbakcemile5

kıslar nbrsiniz bu arada ,bütün geçmişe bakamadım uçmuş sayfalar,sempatiksalakcinni
giremiyorum hiç ben yaa,çocuklar evde babaları evde,girsemde muhabbete katılamıyorum diye bişe yazamadım kaç gündür,guclubacismile
kıs pıntır ne kaa becerikli hatunmuşun hiç belli etmiyon hee,
az daa büyü alcem seni oğluşumaaaklinialirimsmile

cocuklar ewde olunca ole oluo kusum oglusumda habıre tarla ıle ugrasıooo
hamaratım tebııı ammma gostermem ole kımsyesengözlerimebaksanab

dr bayagı ılgılendı kusum allah razı olsun yarım saat ılgılendı benımlen
gıyınıp suslenmemım bunla alakalı oldugunu sanmıom tebıııı:)))
werdıgı ılaclarda ıcıme yattı agr kesıcı

we mıde koruyucu bakalım ne olcekkkkk

acil şifa olur inş pıntırım ,ama ben kendim çok çektim,çekiyorum da bel ve boyundan ,verilen ilaçlar sadece hasta bölgeyi uyuşturan geçici çözümler bilirsin belki ama,
özellikle kas gevşetici denilen ilaçlar,midemde ciddi hasarlar oluşturdu,bide onla uğraşıyorum,
dayanılmıcak ağrın olmadıkça çok içme dicem yine sen bilirsinde,sonra benim gibi pişman olma inş.

yaa pıntırcım o gözlüklerinizi çıkaraydınızda bi göreydik bakışlarınızdaki içtenliği be gülümsengözlerimebaksanab

bılıom kusum bulıstugumuzda da anlattın yha sanırım ben usuttumn
dedım yha bel acık balkona cıkıom buz gıbı dırek ıcıme ıslıo oda cehennem gıbı sıcak belım sok yasıo tebıııı
dr 10 gun bırakma dedı benı ıkna ettı bende kullanmayı dusunuom
bu arada lınklere tıkladınmı nan sole bakem

yaa pıntırcım o gözlüklerinizi çıkaraydınızda bi göreydik bakışlarınızdaki içtenliği be gülümsengözlerimebaksanab

yha kusum orası katepe gıttıgımde gunes fena ıdı gozluk takmasa ıdık gosler kapalı cıkardı ondan ole:))))))
bıgun senın karsında bakarız bırbırımıze melul melul olar mı:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…