gecmıs ossun cnm
ıs olayınada ck sewındım ıns... bu defa daımı olar da zor durumda kalmassın ama ben yerını annamadım
Kızlar nişanda pasta ve kurupasta dağıtacaz..Bildiğiniz bir pastane varmı temiz ucuz :hulya:
cok zekusunuz hanfendu nasılda annnadın sana dıyıwerdıgımıkötükedihüsoklava:
Hayırlı olsun beyazım toprağım
ucuzluk olarak bişey diyemem ama lezzet olarak birtat,efendioğulları ve göktaşı tavsiye ederim canım
birtada git ozaman canım hem evinizede yakın hem diğerlerine nazaran daha uygun baya kalabalık olacakmışsınız yine inş güzel olur nişanın
Evet çok kalabalık olacaz inşallah sıkıntı yaşamayız..Yarın soreyım birtata bakalım
evet pek aile arasında gibi gözükmüyo inş sığarsınız evekaydirigubbakcemile3
nse gelıp goruruz artıkınçok tşk ederim canım inş bende artık daim olmasını umut ediyorum yeri sem sürücü kursunun olduğu pasaj üst katta
aşk ossuun ama bak bu topiktede verdim oyumu:dilcikar:
ben senın ıfadenı alcam bı ara unuttum sanma kusum
amin canım ve daimolsun inş.
Kızlar nişanda pasta ve kurupasta dağıtacaz..Bildiğiniz bir pastane varmı temiz ucuz :hulya:
tatlı yorgunluk gelip geçecek inş.Saolasın canım benim..
Akşamdan beri onca insanı eve nasıl sığdıracaz diye düşünüyorum.Nişana kadar kafayı yemesem bari
ooy günde konulmuş,hayırlısı olsun cnm ,allah mesut etsin inş.:Saruboceq:Evet çok az kaldı 4 ay sonra evleniyorumeyvahedigeldismile
inş bu kez daimi olur beyazım :Saruboceq:iyiakşamlar kızlar nasılsınız ben bugün süperim gece sıkıcı bi haber almama rağmen bugün herşey yolunda geçti haber nedir derseniz biliyosunuz en son görüşmemizde azcık çıtlakmıştık bi süredir biriyle görüşüyorum babası trafik kazası geçirmiş babası aynı zamanda benim eski iş arkadaşım çok üzüldüm sabah hastaneye gittim neyseki ucuz atlatmış verilmiş sadakası varmış 5 kaburgası kırılmış kafatasındada hafifi bi çatlama varmış 5 gün hastanede yatacakmış iç kanama tehlikesi varmış,benim zavallım bütün geceyi hastanede uykusuz geçirmiş beni görünce gözleri açıldı kendine geldi aldım onu ordan götürdüm bi kahvaltı yaptık çay falan içtik keyfi yerine geldi sonra evine gönderdim uyusun dinlensin diye eve geldim zır tel dün bi iş görüşmesine gitmiştim ordan siznle çalışmak istiyoruz denildi tabi çok sevindim inş bu sefer daim olur kızlar ne olur bir kerede olsa dua edin daim olması için :sinifsinif:bu iş yeri sayesinde buluşmamız içinde güzel rahat bi mekanda keşfetmiş oldum çalışacağım yer tını cafe diye ev yemekleri yapılan sipariş üzere yemek hazırlanan arada hanımların toplanıp gün yaptıkları bi yermiş en son buluşmada hatırladığım kadarıyla roşum dış mekanlarda pek rahat edemediğini pek eğlenemediğinden şikayetlenmişti doğrusu aynısı benim içinde geçerli burası hanım hanıma çok rahat oturabileceğimiz bi yer buluşmalarımızı burda yapabiliriz diyorum ben teklif benden yerimsenibenayy çok konuştum galiba kafanız şişti fisfisfis
neden hemen film çekip bakmazlar ki bi kızıyomki şu dr lara,ilaçlara bağımlı kılcaklar ya milletialsanaalsanasmilesolıyım canom
dr sıcak soguk dalgalanmasından suphelendı yanı bızım tabırımızle usutmusum 4 tane ılac werdı 10 gun kullanıcam sona gecmesse gıdecem fılm cekılecek
bu kadar ılgılendıgın ıcınde tsk kusum
kıslar nbrsiniz bu arada ,bütün geçmişe bakamadım uçmuş sayfalar,sempatiksalakcinni
giremiyorum hiç ben yaa,çocuklar evde babaları evde,girsemde muhabbete katılamıyorum diye bişe yazamadım kaç gündür,guclubacismile
kıs pıntır ne kaa becerikli hatunmuşun hiç belli etmiyon hee,
az daa büyü alcem seni oğluşumaaaklinialirimsmile
acil şifa olur inş pıntırım ,ama ben kendim çok çektim,çekiyorum da bel ve boyundan ,verilen ilaçlar sadece hasta bölgeyi uyuşturan geçici çözümler bilirsin belki ama,
özellikle kas gevşetici denilen ilaçlar,midemde ciddi hasarlar oluşturdu,bide onla uğraşıyorum,
dayanılmıcak ağrın olmadıkça çok içme dicem yine sen bilirsinde,sonra benim gibi pişman olma inş.
yaa pıntırcım o gözlüklerinizi çıkaraydınızda bi göreydik bakışlarınızdaki içtenliği be gülümsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?