:iyi akşamlar hanımlar .....nerdesiniz yeşilgözlü ,,oburşirin geziyormusunuz:uhm:
iyi akşamlar arkadaşlar ben yoktum burada cenazemiz vardı 6yaşında teyzemin torunu 2.ci katın terasindan düştü birkaç gündür giremedim bugünde yoğundum aksi bir durum olmazsa görüşürüz yine
başınız sağ olsun yanlış yazmışım
bende buluşmaya geleceğim inş buluşma sayfasınada yazdım ama tarih kesin değil ne olur ne olmaz nete giremezsem bana bi msj atarsanız sevinirim boşver ve cano sizde tel no var haydeç ablacım msnesinden boşverden yada canodan al gerçi ben sizede msnemi vermiştim ama kaydetmemişsiniz herhalfisfisfis
Merhaba.Selamlar herkese.Ben de Sakarya'danım.Yeni katıldım aranıza.
sana sözüm yok zaten aylacım.Şeniz senin bizimle olman bizi çok mutlu etti seneye gelirsen senin için yine buluşuruz canım:1hug:
iyi akşamlar arkadaşlar ben yoktum burada cenazemiz vardı 6yaşında teyzemin torunu 2.ci katın terasindan düştü birkaç gündür giremedim bugünde yoğundum aksi bir durum olmazsa görüşürüz yine
buluşma işini erteleyelim kızlar......... yeşilgözlümün acısı var.:çok üzgünüm: daha sonra olsun buluşma ne dersiniz.
arkadaşım beni düşündüğünüz için sağolun bundan sonrada herkesin işi olur buluşma olmaz karar vermişken toplanın herşey bizim için allahım böyle yazmış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yaşadığımız sürece mücadele etmek zorundayız yazılan yazı bozulmuyor allahım kimselere göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?