arkadaşım beni düşündüğünüz için sağolun bundan sonrada herkesin işi olur buluşma olmaz karar vermişken toplanın herşey bizim için allahım böyle yazmış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yaşadığımız sürece mücadele etmek zorundayız yazılan yazı bozulmuyor allahım kimselere göstermesin
badana bitmedi arkadaşım tam başladım bir sürü gidecek yer çıktı gezmekten fırsat buldukça devam ..eşimde yardım ediyor ..yavaş yavaş yapıyoruz.. buluşma için ben varım dedim ..2 temmus uygundur ... lütfen arkadaşlar sizde yazın fikirlerinizi,...sen bu saatte gelirmiydin ya nerelerdesin. badanan bittimi buluşma haberlerine bak istersen yorum yaz
canım senin buluşmada olman benim için çok önemli... anca beraber kanca beraber...hep birlikte olmak amaç
canım senin buluşmada olman benim için çok önemli... anca beraber kanca beraber...hep birlikte olmak amaç
Çok kırıldım çokkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Selamlar arkadaşlar. Buluşma sözleri var yine bakalım bu kez bir aksilik olmazsa bende katılacağım. Kimseler yokmu bu saatte? acaba hani Sakaryalı hanımlar bakalım.
Bu arada beyazım bir görünüp kayboluyor ama olsun öyle bile olsa görmek güzel çok özletti kendini.................
işte geldim burdayımsüprizzzzz evet başınızın belası ama umud ediyorumki tatlı belası geri döndü:sm_cool:evet kızlar beklenen gün geldi ve çok şükür nete ve sizlere kavuştum şimdi sıkıntılarım sizlerle paylaştıkça dahada azalacağını düşünüyoruma.s
evet ablacım artık sizlerleyim ve mutluluğumu anlatmam imkansız elinden alınan lolipopu geri verilen çocuk gibiyim desen yeterli olurmutatlicadiarzu
merhaba arkadaşlar.. haydeç arkadaşım ..gülpembeyle geçen hafta konuştuk ,afyona gidecekti, hafta sonuna kadar gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?