Sakarya///54

dün sabah teyzeme kahvaltıya gittik kızlar öyle güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamışki sağolsun bugün eve anca dönebildiktatlicadiarzu
eee sizlerin hafta sonu nasıl geçiyor bakalım kimler pikniğe gitti el kaldırsın amman kenelere dikkat:1shok:

merhaba, ben gititm pikniğe ,,birde hafta sonu sünnetler vardı ...bugün birde küçük kızımın yaşgünüydü ..benim için çok güz<el bir gündüü.....

allah uzun ömürler versin kızınaaaa gümüş boncukummm,öptüm yanaklarından

merhaba, ben gititm pikniğe ,,birde hafta sonu sünnetler vardı ...bugün birde küçük kızımın yaşgünüydü ..benim için çok güz<el bir gündüü.....

Allah ömrünüde bahtını da açık etsin hayırları ona yakın şerleri uzak etsin yokluğunu yaşatmasın sizeee hep birlikte olun mutlu olun tüm aileeeeeeee

günaydın kızlarrrr gerçi öğle ezanı okunmaya başladı yazarken ama neyse sakaryammmmm günaydınnnnnnnna.s.

slm kızlar....hadi buluşma haberlerine bakın .yorumlarınızı yazın gelenler de parmakları görelim.:1shok:

nerde bu millet aa gelen giden olmamış:mymeka: neyse ben anlatayım bu gün bir iki iş görüşmesine gitim kızlar biz sizi ararız diyerekten tel no aldılar ooof yaa ne olur dua edinde gerçekten arasınlarsenağlama

kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar..herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim ..sevgilerimle.....

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.a.s.​

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.a.s.​

Way way
Kimler burdaaaŞeniz
Kandiliniz mübarek olsun
:1hug:

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun

Müjde! Bu gece günahlarda% 100' e varan indirimler, iyiliklerde bin kata varan ekstra puanlar, sizi bekliyor! Not : Kul hakkı kampanya dışındadır. iyi kandiller.yerimseniben

Bütün arkadaşların Miraç kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…