iyi geceler dostlar. önceki sayfaları okuyamadım..çok yorgunum.dün gece halamı kaybettik..bugünde düzceye cenazeye gittim geldim...bu sene çok kötü geçiyor..inşallah böyle devam etmez...:1no2azartesi günüde kızım hastaneye yatacak...bakalım..herşeyin hayırlısı diyelim..:Saruboceq:sizler nasılsınız...Şeniz
slm kızlar ben geldimbilmiyorumkismile panterim slm vermişsin ama ben netin başında değildim şimdide kapatmışsın :ecrin_bebek:
iyi geceler dostlar. önceki sayfaları okuyamadım..çok yorgunum.dün gece halamı kaybettik..bugünde düzceye cenazeye gittim geldim...bu sene çok kötü geçiyor..inşallah böyle devam etmez...:1no2azartesi günüde kızım hastaneye yatacak...bakalım..herşeyin hayırlısı diyelim..:Saruboceq:sizler nasılsınız...Şeniz
cewrımdısıyım zate gulum osssunnnnnnnnnnn
şimci tarif için konu açmak uzun sürcek,cnm istmiii sona açarım,
ben size ikram ediim burdan
[/URL][/IMG]
afiyet ossunolumunekankayizsmile
eee gelince ordamısın dedim ne cevap vermedin len:dilcikar:
werdım ama ıletı gıtmedı ben napemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile
dur açayımda konuşalım azcuknaniknanik
koy gulum hade beklııım
rosum bıryan yapınnnmı gı sen
ck gusel gorunuoooo
rosumum bu dadlı kımlerdendır de balem sona alırım tarıfını
biliyorum , çok eskiden denemiştim,büyüklerim yaparlardı da,kuzu etiyle pilav fırında pişiriliyo,
ağır oluyo baya,bide ben kuzu etinin kokusunu pek sevemiyom yaa
panterim, roşum, beyazım çok teşekkür ederim..aslında okadar yorgunumki geldiğim gibi yattım.şimdi kalktım..sizleri burda görünce dayanamadım...roşum ellerine sağlık çok güzel görünüyor.... panterim faceden arkadaşlık isteği gönderdim canım..sanırım tanırsın...beyazım canım oğlunu aldınmı..annen nasıl oldu..
benım yenge yapıooooo
ne kokusu oluo
nede agır ck sewıom yhaaaaacokacimcoook
panterim, roşum, beyazım çok teşekkür ederim..aslında okadar yorgunumki geldiğim gibi yattım.şimdi kalktım..sizleri burda görünce dayanamadım...roşum ellerine sağlık çok güzel görünüyor.... panterim faceden arkadaşlık isteği gönderdim canım..sanırım tanırsın...beyazım canım oğlunu aldınmı..annen nasıl oldu..
allah kolaylık versin ablacım,dikkat et kendine:gitme:
cnmcım ben yatılı kursta kaldım küçükken bilin mi,orda çok pişiriliyodu kuzu eti,
ordan bi iz var bende,aslında biryan lezzetlidir tabiiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?