Sakarya///54

yha kusum orası katepe gıttıgımde gunes fena ıdı gozluk takmasa ıdık gosler kapalı cıkardı ondan ole:))))))
bıgun senın karsında bakarız bırbırımıze melul melul olar mı:asigim::1hug:

ööle oomas, başabaşayken daa aşk dolu bakar insan demi:jeyyar:

ooo sen bile bile lades etmişin amalmaz:
valla tedavini olda,dikkatte et,bişe insana girdimmi bi daha kalıyo ,ben şimci çok dikkat ediyom ama artık olan olmuş baaa,falım fallanmış yaneekaydirigubbakcemile3

ooo sen bile bile lades etmişin amalmaz:
valla tedavini olda,dikkatte et,bişe insana girdimmi bi daha kalıyo ,ben şimci çok dikkat ediyom ama artık olan olmuş baaa,falım fallanmış yaneekaydirigubbakcemile3

aklıma sen geldın bugun zate
annamıstın ck cektım deyıııı
rabbım herkeslere sıfa wersın rosumum
nerde agrın warsa canın orda oluoooooo

ne anketler varmış şimci farkettim beaa,
nelere vakit ayırabiliyo insanlar şaştım ben yaf

ne anketler varmış şimci farkettim beaa,
nelere vakit ayırabiliyo insanlar şaştım ben yaf

milletin bos waktı we merakı war cicim ondn yapiler
bızede renk oluo
ben sewerım bole selerı
sen sewmiiin miii gı??

milletin bos waktı we merakı war cicim ondn yapiler
bızede renk oluo
ben sewerım bole selerı
sen sewmiiin miii gı??
ay pıntırım çoluk çocuk öle bi dalmışımki ,ya benim vaktim kalmıyo kendimi dinlemee bile,akannehir
hoş bi renk tabii,sevilmez mi şikercim,ama ben sadece bakıp oy veriim ,katılmam böle işlere

sen ew hanımıısn gullum
tabıkıde ısın war gucun war
bole takıl sen en rahatı

ööle valla hee,amaa bende yemek yarışmalarına katılıyom başka yerlerde naabeerr,
en ii yaptıım bişee

iyi geceler dostlar. önceki sayfaları okuyamadım..çok yorgunum.dün gece halamı kaybettik..bugünde düzceye cenazeye gittim geldim...bu sene çok kötü geçiyor..inşallah böyle devam etmez...:1no2azartesi günüde kızım hastaneye yatacak...bakalım..herşeyin hayırlısı diyelim..:Saruboceq:sizler nasılsınız...Şeniz

slm kızlar ben geldimbilmiyorumkismile panterim slm vermişsin ama ben netin başında değildim şimdide kapatmışsın :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…