Sakarya///54

aldım ablacım aldım keretayı anneme gelince hala hasta ama daha iyi bu melet yakaldımı insanı kolay kolay bırakmıyo benim bile burnum hala ince ince akıyo:çok üzgünüm:

sağol canım benim....pisicik nerelerde..oda görünmüyor...Şeniz
ya eltişim 3 gündür yatak döşek yatıyo,odasının camını farketmemşler açık kalmış ,fena üşütmüş,ne üzüldüm anlatamam yazık yaaboshayallersmile
benımde ole haslanmıs yumurta ıle anım wardır
sımcık asla yıyemıommmm kokusuna tahmmul edemıom yha:teselli:
vee insanda kalıyo izi hiç geçmiyo,
eşim kuzu etini çok sevii yazık ,benden eve sokamıyo adam,
ama nediim yaa,
bide biryanı tavuktanda yapıyolar biliyon muCADIARZU

aldım ablacım aldım keretayı anneme gelince hala hasta ama daha iyi bu melet yakaldımı insanı kolay kolay bırakmıyo benim bile burnum hala ince ince akıyo:çok üzgünüm:

canım ne güzel tatili evlatlarınla geçiricen.çok mutlu oldum senin adına...yavrum benim. 2 evladınında yanacıklarından öpüyorum...ŞenizŞenizgrip geldimi gitmiyor...

bılıııım gulum ondanda yedımdı sewdım onuda

haydec ordukerımı gordunmu yawrımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bı panterın yaptıklarına:))))

yazık pisime..nasıl olmuş..çok geçmiş olsun..:Saruboceq:

haydec ordukerımı gordunmu yawrımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bı panterın yaptıklarına:))))

görmedim ...buraya ekledin sanırım bakayım..sen yaparsında güzel olmazmı..sadece geçen en sevimli çift gördüm..bana göre sizdiniz cicim...oyum sanaydı...Şeniz

beyazcım kaç gündür girmiyorum ,kaçırmışım ya,annen hastamış galbaa,nesi var,geçmş olsun :Saruboceq:

çok sağol canım yaa fena üşütmüş ağır bi şekilde grip geçiriyo sanırım piside öyle çok çok geçmiş olsun dileklerimi ilet
canım ne güzel tatili evlatlarınla geçiricen.çok mutlu oldum senin adına...yavrum benim. 2 evladınında yanacıklarından öpüyorum...ŞenizŞenizgrip geldimi gitmiyor...

sağol ablaların ablası inş. bakalım güzel bi 15 tatil geçiriyoruz =))

pantercim,haydeç ablam saolun,
bugün dr a çıkmış,ilaç alıyo,dinleniyo,inş.çabuk toparlar:Saruboceq:

iletirim beyazcım,annenede acil şifalar olsun,
bu arada gözünaydın yavruların yanındamış,bi anne için en güzel tatil budur işte,boshayallersmile

haydecım orduklerımı dun gece bu saatte ekledım bu topıge benım sayfa ayarım bayagı uzun gondersem yanlıs sayfa acılır dıe dusunuom ama yınede bakııım

iletirim beyazcım,annenede acil şifalar olsun,
bu arada gözünaydın yavruların yanındamış,bi anne için en güzel tatil budur işte,boshayallersmile

evet canım yanımda yine bi işte buldum inş bu sefer daim olur tek dileğim bu bugünlerde keyfim yerinde çok şükür rabbime

haydecım orduklerımı dun gece bu saatte ekledım bu topıge benım sayfa ayarım bayagı uzun gondersem yanlıs sayfa acılır dıe dusunuom ama yınede bakııım

canım ben oyumu kullandım...harikasınız... panterim neden yaptığın elişlerini bölümde paylaşmıyorsun konu aç...:hulya:

canım ben oyumu kullandım...harikasınız... panterim neden yaptığın elişlerini bölümde paylaşmıyorsun konu aç...:hulya:

aman sız gorun yeterlı gulum sızın dusuncelerı benım ıcın onemlıopuyorumnanaktan

Ne hamaratmışın san panter yahu pek bi beğendim yaptıklarını...

Ama bu havlu danteli çok hoşuma gitti.Benim böyle becerilerim yok gösterimde birilerine yaptırayım bari

canım ya aslında bu yaptıklarını burda satıyorum bölümünde değerlendirebilirsin.tabiki satmayı düşünürsen... çok güzel yapmışsın ellerine sağlık...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…