panterim, roşum, beyazım çok teşekkür ederim..aslında okadar yorgunumki geldiğim gibi yattım.şimdi kalktım..sizleri burda görünce dayanamadım...roşum ellerine sağlık çok güzel görünüyor.... panterim faceden arkadaşlık isteği gönderdim canım..sanırım tanırsın...beyazım canım oğlunu aldınmı..annen nasıl oldu..
ya eltişim 3 gündür yatak döşek yatıyo,odasının camını farketmemşler açık kalmış ,fena üşütmüş,ne üzüldüm anlatamam yazık yaaboshayallersmilesağol canım benim....pisicik nerelerde..oda görünmüyor...Şeniz
vee insanda kalıyo izi hiç geçmiyo,benımde ole haslanmıs yumurta ıle anım wardır
sımcık asla yıyemıommmm kokusuna tahmmul edemıom yha:teselli:
aldım ablacım aldım keretayı anneme gelince hala hasta ama daha iyi bu melet yakaldımı insanı kolay kolay bırakmıyo benim bile burnum hala ince ince akıyo:çok üzgünüm:
ya eltişim 3 gündür yatak döşek yatıyo,odasının camını farketmemşler açık kalmış ,fena üşütmüş,ne üzüldüm anlatamam yazık yaaboshayallersmile
gecmıs ossun pisicime yha.................
vee insanda kalıyo izi hiç geçmiyo,
eşim kuzu etini çok sevii yazık ,benden eve sokamıyo adam,
ama nediim yaa,
bide biryanı tavuktanda yapıyolar biliyon muCADIARZU
ya eltişim 3 gündür yatak döşek yatıyo,odasının camını farketmemşler açık kalmış ,fena üşütmüş,ne üzüldüm anlatamam yazık yaaboshayallersmile
vee insanda kalıyo izi hiç geçmiyo,
eşim kuzu etini çok sevii yazık ,benden eve sokamıyo adam,
ama nediim yaa,
bide biryanı tavuktanda yapıyolar biliyon muCADIARZU
haydec ordukerımı gordunmu yawrımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bı panterın yaptıklarına:))))
beyazcım kaç gündür girmiyorum ,kaçırmışım ya,annen hastamış galbaa,nesi var,geçmş olsun :Saruboceq:
canım ne güzel tatili evlatlarınla geçiricen.çok mutlu oldum senin adına...yavrum benim. 2 evladınında yanacıklarından öpüyorum...ŞenizŞenizgrip geldimi gitmiyor...
görmedim ...buraya ekledin sanırım bakayım..sen yaparsında güzel olmazmı..sadece geçen en sevimli çift gördüm..bana göre sizdiniz cicim...oyum sanaydı...Şeniz
bıde en gusel bakan war onada bı bak kusum
çok sağol canım yaa fena üşütmüş ağır bi şekilde grip geçiriyo sanırım piside öyle çok çok geçmiş olsun dileklerimi ilet
sağol ablaların ablası inş. bakalım güzel bi 15 tatil geçiriyoruz =))
iletirim beyazcım,annenede acil şifalar olsun,
bu arada gözünaydın yavruların yanındamış,bi anne için en güzel tatil budur işte,boshayallersmile
haydecım orduklerımı dun gece bu saatte ekledım bu topıge benım sayfa ayarım bayagı uzun gondersem yanlıs sayfa acılır dıe dusunuom ama yınede bakııım
canım ben oyumu kullandım...harikasınız...panterim neden yaptığın elişlerini bölümde paylaşmıyorsun konu aç...:hulya:
Ne hamaratmışın san panter yahu pek bi beğendim yaptıklarını...
Ama bu havlu danteli çok hoşuma gitti.Benim böyle becerilerim yok gösterimde birilerine yaptırayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?