Sakarya///54

aldığın koku cennetin kokusu olsun yaslandığın duvar kabenin duvarı olsun etrafın allah dostlarıyla dolsun dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun

nerde bu millet aa gelen giden olmamış:mymeka: neyse ben anlatayım bu gün bir iki iş görüşmesine gitim kızlar biz sizi ararız diyerekten tel no aldılar ooof yaa ne olur dua edinde gerçekten arasınlarsenağlama

dualarım seninle şekerim hayırlısıyla ararlar inş.

bu arada tüm islam aleminin kandili mübarek olsun,nice kandillere...a.s.

kızlar bi bakıyorum yoksunuz.ben olmayınca burdasınız.bi tutturamadım yaffff .. buluşmaya az kaldı.çarşıda buluşacağınız yer ve saati belli oldu..arada buluşma haberlerine bakında aranızda anlaşın :lepi:

GünayddınnnnnnnnnŞeniz
Buluşmaya az kaldı:lepi:
Heyecan varmı
CADIARZU

slm kızlar bugün nasıl geçiyor bizim burası öyle güzel esiyorki.hiç sıcaktan haberim yoktatlicadiarzu

boşverim canım 10da çık evden birbucuga kadar dunyayı alırsın, hem orda aldıklarını analis ederiz:)

hadi bakalım kızlar büyük buluşmaya 1 gün kaldı... bir gelin .yine gelelim diceksiniz..onuda demedi demeyin..:teytey:

ben çıkıyorum arkedeşler:)
ruyanızda beni rahat bırakın kimi görürseniz görün
allah rahatlık versinnnnnnnnnnn

yeşilgözlüüüüüüüüüü..aman allahım arkadaşım gelmişşş.yavv özletme kendini her gece girerdin .valla gözlerim sakarya sayfasında kaldı hoşgeldin bacımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…