Sakarya///54

bunda oncekı bulusma kasım ayında ıdı
benım dogumgunum ıcın toplanmıstık zate
bımem gordunmu kusumbilmiyorumkismile

toplasabılırsek ewt
buyuklerımız ıstıycek bıze uyucaz
ben beyaz toprak we cano ıle dewamlı gorusuyorum normalde
hatta bu aksam beyazımla bırlıkte ıdık sohbet ettık

ne güzel bende katılacam denk gelirse havalar biraz düzelince bir hafta sonu gelmek istiyorum sömestrede gelemedim ameliyat oldum çünkü oğlumda anne çok özledim adapazarını deyip duruyor

ne güzel bende katılacam denk gelirse havalar biraz düzelince bir hafta sonu gelmek istiyorum sömestrede gelemedim ameliyat oldum çünkü oğlumda anne çok özledim adapazarını deyip duruyor

ozel degılse ne amelıyatı gecmıs olsun

sağol canım benim yaa 4 ay kadar önce buraya tayinle gelen erkek kardeşimin evini temizliyordum diz kapağımı kırdım ve menüsküs oldu doktor ameliyat şart dedi tatile girdiğimizin ertesi pazartesi ameliyat oldum 45 dakikalık ameliyattan 2 buçuk saat sonra çıktım eşim annem falan kafayı yemiş beklerken meğer dizdeki bütün bağlarda kopmuş

ahhhh cnm yha okurken bıle booole ıcım bı tuhaf oldu cok gecmıs olsun tekrardan
sımdı durumun nası merak ettıma.s.

idare eder doktor kızdı geçen gün egzersizlerini yapmamışsın güçsüz dizin dedi ameliyat %50 gerisi sana bağlı diyor iyileşmek için 10 gün kadar yapamadım çünkü ev arıyordum öğlende çocuğu okula ben yallah emlakçılara neyse geçen hafta sonu eşim buradaydı beraber bulduk aldık allah hayırlısıyla oturmayı nasip eder inşallah şimdide onun derdindeyiz içini yaptıracaz onunla uğraşıyorum iyi olacam olmak zorundayım hem çok işim var hemde oğlumun hem annesi hemde babasıyım eşim yokken ben sağlam olmalıyım :lepi:

of hepsı ustuste gelmıs cnm yha
ama saglıgın onemlı
bak ne guzel demıssın hem annneyım hem babayım dıye dıkkat et kendıne drunu dınle.........
daha yenı tasınmıssında yerlesmek bı yılı bulur tam anlamıyla ew ıcınde de ınsaat zordur cok cok kolay gelsın bıtanem

nse kusum benım uyku waktım geldı tanıstıgıma cok memnun oldum hep gel
kızlarlada tanıs kaynas ck sıcak kanlıdırlar
sımdılım ıı geceler operemzemuszemus

taşınmadım daha yeni aldık önce yapılacakları yaptıracaz sonra taşınacam ama sağolsun annem babam zaten çok sık geliyor birde 5 kardeşiz koşarız hemen birbirimizin yardımına yanlız bırakmayız hiç sağolsun hepsi:1hug:

tamam sağol canım benim arkadaşlığın için bende seni çok öpüyorum iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn
iyi pazarlar kızlar
havalar bi öle bi böle ama bizim havamiz hep iyi olsun insaallah
ayy ne çok yazmışsınız bu aradaa oku oku bitmedi
atladığım sayfalar olmuş olabilirs ,semrican hoşgeldin sende aramıza

gunaydın sakaryam semricanson yazdıgını duzgun okumamaısım ben ew tuttunuz sandım
rabbım ıı gunlerde oturmak nasıp etsın ıns...
canom nabersın gercı cıkmıssın amma

iim cnm ne olsun kahwatı yapcez.
onun hazırlıgı war bı taraftanda yatak topluyom hawada guzel yhaaa
gece ck yagmıs sanırsam benım sayfa ayarı baska bende 250. sayfada daaaaa
ama olsun bakalım hayırlı ugurlu:))))

waktim olursa orduklerımı eklıycem kahwaltı edeyımde bı...........

gunaydın sakaryam semricanson yazdıgını duzgun okumamaısım ben ew tuttunuz sandım
rabbım ıı gunlerde oturmak nasıp etsın ıns...
canom nabersın gercı cıkmıssın amma

günaydın sakaryam panter sağol canım benim herkeze selam olsun :teytey:

tekrardan slm hatunlar zemuszemus
soleeeeee pazar pazar gerıne gerıne balkonda kahwaltı edelım dedıkcokacimcoook
hawada superdı sositososito
yedık ıctık tam keyıf sıgaramı yaktım
bı basladı yagmur arkasından dolu :1shok:nası kacacagımızı sasırdık ıcerı delikafadulden.......
mubarek 15 dk surdu ama heryer su oldu:1rolleyes:
ancak bıtırdım sıldım supurdum bulasıkları hallettım:sm_cool:
of yha su ew ısı ne nankor yap yap arkanı don sankı hıcc yapmamıssın gıbı:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…