ne güzel bende katılacam denk gelirse havalar biraz düzelince bir hafta sonu gelmek istiyorum sömestrede gelemedim ameliyat oldum çünkü oğlumda anne çok özledim adapazarını deyip duruyor
sağol canım benim yaa 4 ay kadar önce buraya tayinle gelen erkek kardeşimin evini temizliyordum diz kapağımı kırdım ve menüsküs oldu doktor ameliyat şart dedi tatile girdiğimizin ertesi pazartesi ameliyat oldum 45 dakikalık ameliyattan 2 buçuk saat sonra çıktım eşim annem falan kafayı yemiş beklerken meğer dizdeki bütün bağlarda kopmuş
idare eder doktor kızdı geçen gün egzersizlerini yapmamışsın güçsüz dizin dedi ameliyat %50 gerisi sana bağlı diyor iyileşmek için 10 gün kadar yapamadım çünkü ev arıyordum öğlende çocuğu okula ben yallah emlakçılara neyse geçen hafta sonu eşim buradaydı beraber bulduk aldık allah hayırlısıyla oturmayı nasip eder inşallah şimdide onun derdindeyiz içini yaptıracaz onunla uğraşıyorum iyi olacam olmak zorundayım hem çok işim var hemde oğlumun hem annesi hemde babasıyım eşim yokken ben sağlam olmalıyım :lepi:
taşınmadım daha yeni aldık önce yapılacakları yaptıracaz sonra taşınacam ama sağolsun annem babam zaten çok sık geliyor birde 5 kardeşiz koşarız hemen birbirimizin yardımına yanlız bırakmayız hiç sağolsun hepsi:1hug:of hepsı ustuste gelmıs cnm yha
ama saglıgın onemlı
bak ne guzel demıssın hem annneyım hem babayım dıye dıkkat et kendıne drunu dınle.........
daha yenı tasınmıssında yerlesmek bı yılı bulur tam anlamıyla ew ıcınde de ınsaat zordur cok cok kolay gelsın bıtanem
gunaydın sakaryam semricanson yazdıgını duzgun okumamaısım ben ew tuttunuz sandım
rabbım ıı gunlerde oturmak nasıp etsın ıns...
canom nabersın gercı cıkmıssın amma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?