Sakarya///54

canımsınız yaaa işte benim memleketimin insanı bu herkeze yer vardır herkeze kucak açar :içelim:

saol bebenkım o senın sıcaklıgın:)
sakaryamızın neresındensın annat bakalım kendını de tanısalım kaynasalım gulumkaydirigubbakcemile5

73 doğumluyum 8 yıllık evliyim 7 yaşında fırlama bir oğlum var 6 senedir ankaradayım ilk evlendiğimde 2 yıl bursada oturdum haa bu arada ağustos ayına kadar 1 buçuk yıl orada annemlerin yanında kaldım eşim şehir dışına gitti iş nedeniyle yazın döndüm oğlum okula başladı eşim hala şehir dışında ama çok sık geliyor daha sende sor hem kendini anlat

76 dogumluyum 14 yasında oglusum war
aslen ıstanbulluyum 6 yıldır sakaryadayım annemlerle yasıyorum
bosandım yanı anlıycannn
ogretmenım bu yıl calısmıyorum cnm

esın ne ıs yapıo sen ew hanımımısın
fırlama demıısın oglusuna erkek cocugu ole oluyo bıde buyusun ondan sona gor be kusum benımkı yerı gogu ınlettıyoaklinialirimsmile

hem çok hareketli ve fena hemde erken doğdu tam bir fırlama ben ev hanımıyım deprem yüzünden saçma sapan bir şekilde atılmıştım açıköğretimden geçen yıl çıkan aftan yararlandım geri döndüm bakalım nekadarda bitirecem öğrenciyim anlayacağın

bende gecen sene basladım aöf ye ama sınawda hepıcınden kaldım
bu sene kaydımı yenılemedım zate
esının ısını sormustum ama!!

ne güzel benim oğlumda kreşe ve ana okuluna orada gitti gökkuşağı var yenicamide bilirsin belki oraya gönderdim annemlerin karşısında hemen annemlerin evi inci göz hastanesinin bitişiği hemen biliyormusun bilemem

dedıgın hastaneyı bılıyorumda kresı bılmıyorum maalesef
ewt meslegım ck guzel ilk temeli atıyosun otesı warmı????????

doğru birde anneden sonra ilk siz oluyorsunuz onlar için benim oğlum hala konuşuyor telefonda ve mezuniyette çok ağlamıştı ayrılıyor diye salya sümük oldular öğretmeniyle ikisi

ben 4 yıl aynı yerde gorew aldım bazen o koyu zıyaret edıyorum
ogrencılerım benı gorunce delı oluyo
butun okul yanıma doluyo ck mutlu oluyorum ck guzel bı duygu

geçen sakaryalıların buluşması vardı sende oradamıydın bakmıştım fotolarınıza yorumda yapmıştım hatta

geçen sakaryalıların buluşması vardı sende oradamıydın bakmıştım fotolarınıza yorumda yapmıştım hatta

ewt wardım cnm bı yıl oldu asagı yukarı kkya uye olalı her bulusmaya gıttım
gıdecegımde kısmet olursa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…