canımsınız yaaa işte benim memleketimin insanı bu herkeze yer vardır herkeze kucak açar :içelim:
yenicami annemlerin evini söylesem şıp diye bilirsin
73 doğumluyum 8 yıllık evliyim 7 yaşında fırlama bir oğlum var 6 senedir ankaradayım ilk evlendiğimde 2 yıl bursada oturdum haa bu arada ağustos ayına kadar 1 buçuk yıl orada annemlerin yanında kaldım eşim şehir dışına gitti iş nedeniyle yazın döndüm oğlum okula başladı eşim hala şehir dışında ama çok sık geliyor daha sende sor hem kendini anlat
hem çok hareketli ve fena hemde erken doğdu tam bir fırlama ben ev hanımıyım deprem yüzünden saçma sapan bir şekilde atılmıştım açıköğretimden geçen yıl çıkan aftan yararlandım geri döndüm bakalım nekadarda bitirecem öğrenciyim anlayacağın
inşaat mühendisi konya karamanda hidroelektrik sanrali yapan bir firmanın proje müdürü
ne güzel benim oğlumda kreşe ve ana okuluna orada gitti gökkuşağı var yenicamide bilirsin belki oraya gönderdim annemlerin karşısında hemen annemlerin evi inci göz hastanesinin bitişiği hemen biliyormusun bilemem
geçen sakaryalıların buluşması vardı sende oradamıydın bakmıştım fotolarınıza yorumda yapmıştım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?