haha ck guzeldı dımı beyazım ben bayıldım sahsenslm millet ben geldim bugün düne nazaran daha iyiyim sanırım dua ettiniz ferahladımyerimseniben
sağolsun sıkıntıma üzülüp panterim bugün yanıma geldi onla sohbet etmekte çok iyi geldi sonra kardeşim geldi onla konuşmakta iyi geldi gittik oğluşumu aldık ordan deniz altına bindikkaydirigubbakcemile3pantercim gerçekten hoş bişeymiş sağolsun kardeşciğim ablasınada kıyak yaptı götürdü beni oğlumuda bindirdik yavrum benim nasıl korktu ayaklarını topladı gerçek sandı heyecanlandı bayadelikafadulden
nan caddede war yha 5d yön magazasının yanında 5 dk suruo 3 boyutlu gozlukle seredıon super bıse cahel gacı :)))hangi denizaltı yaf
yettım bacımkır hade beklıom nası kırıon gorelım :)o panterciğinede söyle de bi ugrasın kırmimm kafasını
nereye uğrıcak kız yarın akşam üstü gelecek yine yanıma sende gel istersen bizim balkonda çay içeriz sonra sen bana kırtasiye açarsınkaydirigubbakcemile3
yaaa çark caddesinde var yaa 3 gli 5 glimi bişey ona bindik canım baya baya gerçek gibi
semrican sen nasılsın bebegım bacagın ne durumda ??
geldım bıdanem yettım sukur....ooooo kimler gelmişşşş buyrunnnnnnnnn nerelerdesin hemşom yaaaa kimse yoktu bu gün garip bıraktınız beni buralarda özlettiniz ama böyle olmazki yasakkelime iyiyim arkadaşım turp gibiyim evelallah öpüyorum herkesleri iyigeceler hepinize İYİ GECELER SAKARYAM a.s.
nen panter gacısı ben taaa açıldığında binmiştim o şeye geçende nisayı götürdüm demiştim ya kör cahalll:) hem kör hem sagır cahall:))
gelmimm akşam yanına kırarımm nennnn ,,,,,
bardagı yanibilmiyorumkismile
kızlar merhabalar...
ben sakarya da 3 yıl çalışmıştım...sonra eş durumundan istanbul a geçtim...
çok özledim sakarya yı...nasıl oralar?
kızlar merhabalar...
ben sakarya da 3 yıl çalışmıştım...sonra eş durumundan istanbul a geçtim...
çok özledim sakarya yı...nasıl oralar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?