Sakarya///54

neler oluyor nerelerdesiniz? huuuu huuuuu kızlarrrrr yaaa ağlarım ama terkettiniz beni mafoldumben

slm millet ben geldim bugün düne nazaran daha iyiyim sanırım dua ettiniz ferahladımyerimseniben
sağolsun sıkıntıma üzülüp panterim bugün yanıma geldi onla sohbet etmekte çok iyi geldi sonra kardeşim geldi onla konuşmakta iyi geldi gittik oğluşumu aldık ordan deniz altına bindikkaydirigubbakcemile3pantercim gerçekten hoş bişeymiş sağolsun kardeşciğim ablasınada kıyak yaptı götürdü beni oğlumuda bindirdik yavrum benim nasıl korktu ayaklarını topladı gerçek sandı heyecanlandı bayadelikafadulden

nereye uğrıcak kız yarın akşam üstü gelecek yine yanıma sende gel istersen bizim balkonda çay içeriz sonra sen bana kırtasiye açarsınkaydirigubbakcemile3
yaaa çark caddesinde var yaa 3 gli 5 glimi bişey ona bindik canım baya baya gerçek gibi

haha ck guzeldı dımı beyazım ben bayıldım sahsen
ne demek her daım yanındayım gulum
sen yeterkı uzulme kusum benım

hangi denizaltı yaf
nan caddede war yha 5d yön magazasının yanında 5 dk suruo 3 boyutlu gozlukle seredıon super bıse cahel gacı :)))

o panterciğinede söyle de bi ugrasın kırmimm kafasını
yettım bacımkır hade beklıom nası kırıon gorelım :)

heeee beyazım acıklamasını yapmıs zate
gelıcem yarın aaasam kısmetse
cano nan sende ek kocanıda yarın laflayalım bırazcıkınolumunekankayizsmile

semrican sen nasılsın bebegım bacagın ne durumda ??

ooooo kimler gelmişşşş buyrunnnnnnnnn nerelerdesin hemşom yaaaa kimse yoktu bu gün garip bıraktınız beni buralarda özlettiniz ama böyle olmazki yasakkelime iyiyim arkadaşım turp gibiyim evelallah öpüyorum herkesleri iyigeceler hepinize İYİ GECELER SAKARYAM a.s.

nen panter gacısı ben taaa açıldığında binmiştim o şeye geçende nisayı götürdüm demiştim ya kör cahalll:) hem kör hem sagır cahall:))
gelmimm akşam yanına kırarımm nennnn ,,,,,
bardagı yanibilmiyorumkismile

geldım bıdanem yettım sukur....
ohh ohh maasallah ıısın dmek super haber:))

aklinialirimsmilesempatiksalakcinnieyvahedigeldismilbilmem anlatabildim mi cnmguclubacismile

kızlar merhabalar...
ben sakarya da 3 yıl çalışmıştım...sonra eş durumundan istanbul a geçtim...
çok özledim sakarya yı...nasıl oralar?

kızlar merhabalar...

oncelikle hos geldın cnm ............
sakarya ozlenmıcek bı memeleket deel tabiii..
ıstanbuldaymıssın arası en fazla 2 saat neden gelmıosunkı beklerız yanı:))buralar guzel yesıllık hele bugun hawa mısss gıbı baharmıgeldı nesırnaşık şey

tünaydınlar güzeller,olumunekankayizsmile
güneş nasıl güzel görünüyo demi,:lepi:
bide camlarım tertemiz amanın içim açıldı bea,iiki yapmışım temislik dedim ooh miis,sositososito
hava güzel ama bi yere gidemicem,benim işler bitmedi daa,bugün makineyle halıları yıkıciim inş.CADIARZU
hafta içi günüm var,üst üste misafir ağırlıciim,yetiştirmem gerek,hadin hepinize güzel hafta sonu gesmeleri ossun,öperim opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar...

hoşgeldin cnmcım,memleketim özlenmez mi bea,
bi büyüsü var bu şehrin ,burdan ayrılan tanıdıklarım sakarya başka der dururlar:lepi:
buralar bugün bol güneşli ışıl ışıl:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…