Sakarya///54

allah yardımcın olsun sedacım sana bir fikir hürriyet emlak sitesine bi baksana oradan bulabilirsin belki gerçi adapazarındada fiyatlar uçmuş ama belki bebeğinin şansına çıkar karşına nedersin canım

günaydıııııınnnnn günaydın güzellerim şekerlerim benim.hepinizin kandili mubarek olsun canlarım.

sakaryam gunaydın ....................
kandılımız mubarek olsun hepımızın duaları kabul olsun ins....

günaydınlar güzeeller,boshayallersmile
öncelikle kandiliniz mübarek olsun diyim,:Saruboceq:
sedacıım bebişini sağlıkla kucağına alasın inş.ev konusundada allah yardımcın olsun cnm:Saruboceq:,bu mevsimde ev bulmak çok zor cnm ya,aklımda olsun duyarsam hemencik haber edicem sana,
anam bugün bi telaşeli başladımki sorman gitsin bea
bugün akraba günüsün var, gitmeden mutfaama girip bi temizliyem,rahat oturayım sona dedimdi kii
oğluşumu okula gönderiim diye beklerkene bi baktım çocuk yine ateşler içinde daa p.tesi antibiotikini bitirmştik,tabii 2 gündür sokaklarda gene şişmş bademcikler,akannehir
götürdüm hemencik dr a ii oldu dr iğne verdi,çabıcak geldim eve yaptım iğnesini ilaçlarını verdim ateşi düştü şükür,
böle işte,şimcik ortalık topliim sona gitçem ,hadin kolay gele herkesee

rosumum bebekım cokkkkkkkk gecmıs olsun tosuna
nanelı dmekkı senın oglusun benım gıbı hade atom karımcalık yap sen sımcık ewı topla...
sonada gıt gezmelerıne mamaları ye bıze anlat
senınde kandılın mubarek olsun guzelım...........

geçmiş olsun canım allah şifa versin bebişine :Saruboceq:

günaydın güzellerrrrr
pazartesiden beri pc arızalı ..dün akşam ance düzeldi
bende hemen damladım buralara.bide eşim biraz rahatsızdı.çok şükür önemli bişi çıkmadı.
beyazımbuluşma demişsin ama mazeretimi belirttim diğer topicte.
sedacım allah yardımcın olsun canım.kiracılık gerçekten zor..insaflı ev sahibi bulmak gerçekten zor.
keşke daha önceden haberimiz olsayduı.benim üst katımı verdiler kiraya bir ay olmadı.350ye sanırım.ama aklımda olsun gene bakınırım canım.
eltim kıs geçmiş olsunya..anam akşam konuştuk bişii yoktu nezaman ne oldu.geçmiş olsun oğluşumuza.
bende bugün gesmeye gitcem biraz takıliim bakiim ne var neyok etrafta
bu arada kandiliniz mübarek olsun.allah herkesin kalbindekileri versin inşallah..

dımek bundan sona sanalda burdasın kusum
gezın bakalım ıkı eltı sefanız ossunkaydirigubbakcemile

tşkler panticiim,maalesef naneli ya,sana kaa gitmee gerenk yok,burda çürük annesi varkene,kaydirigubbakcemile3
oğluşumuda götürdüm zate gün kardeşimdedi,allahtan yakında oturuyo,uzak olsa gitmezdim çocuumun dermanı yok beaboshayallersmile
mamaları netçen yaf,yiyip yiyip şişiyoz zate nolcek haylimiz bilmiimakannehir

geçmiş olsun canım allah şifa versin bebişine :Saruboceq:
tşkler tatlışım ,allah razı olsun ,ama benim bebiş baya bi iricene bilin mi şööle 11 yaşında felan:ecrin_bebek:
günaydın güzellerrrrr

eltim kıs geçmiş olsunya..anam akşam konuştuk bişii yoktu nezaman ne oldu.geçmiş olsun oğluşumuza.
.

saolasın eltimcim ay hiç sorma ii gibidi çocuk,
bu sabah ateşler içinde uyandı gene,bademcikleri ciğer olmuş ,şok oldum resmen,
içirdiim antibiyotiki gösterdim dr.a , bu yaşta çocuk için çok düşük bu ilaç dedi,daa çok mikrobu güçlendirmş olabilir dedi,boşuna içmş çocuk,yarardan çok zarar ,üzüldüm bea:sinifsinif:neyse iğne verdi şimdide,sabah akşam basiim totosunaaklinialirimsmile

Ada nın güzel hatunları..Kandiliniz mübarek olsun ,hemşolarım..[/B]opuyorumnanaktan

kandiliniz mübarek olsun hanımlar çok canım sıkkın dua edin bana olurmu rabbim tüm dualarınız kabul etsin hepimize gönül ferahlığı versin inş.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…