canım mutlaka haber edermisin bi eşimin arkadaşlarınada haber verdik herkesden bekliyom haber
günaydınlar güzeeller,boshayallersmile
öncelikle kandiliniz mübarek olsun diyim,:Saruboceq:
sedacıım bebişini sağlıkla kucağına alasın inş.ev konusundada allah yardımcın olsun cnm:Saruboceq:,bu mevsimde ev bulmak çok zor cnm ya,aklımda olsun duyarsam hemencik haber edicem sana,
anam bugün bi telaşeli başladımki sorman gitsin bea
bugün akraba günüsün var, gitmeden mutfaama girip bi temizliyem,rahat oturayım sona dedimdi kii
oğluşumu okula gönderiim diye beklerkene bi baktım çocuk yine ateşler içinde daa p.tesi antibiotikini bitirmştik,tabii 2 gündür sokaklarda gene şişmş bademcikler,akannehir
götürdüm hemencik dr a ii oldu dr iğne verdi,çabıcak geldim eve yaptım iğnesini ilaçlarını verdim ateşi düştü şükür,
böle işte,şimcik ortalık topliim sona gitçem ,hadin kolay gele herkesee
günaydınlar güzeeller,boshayallersmile
öncelikle kandiliniz mübarek olsun diyim,:Saruboceq:
sedacıım bebişini sağlıkla kucağına alasın inş.ev konusundada allah yardımcın olsun cnm:Saruboceq:,bu mevsimde ev bulmak çok zor cnm ya,aklımda olsun duyarsam hemencik haber edicem sana,
anam bugün bi telaşeli başladımki sorman gitsin bea
bugün akraba günüsün var, gitmeden mutfaama girip bi temizliyem,rahat oturayım sona dedimdi kii
oğluşumu okula gönderiim diye beklerkene bi baktım çocuk yine ateşler içinde daa p.tesi antibiotikini bitirmştik,tabii 2 gündür sokaklarda gene şişmş bademcikler,akannehir
götürdüm hemencik dr a ii oldu dr iğne verdi,çabıcak geldim eve yaptım iğnesini ilaçlarını verdim ateşi düştü şükür,
böle işte,şimcik ortalık topliim sona gitçem ,hadin kolay gele herkesee
sakaryam gunaydın ....................
kandılımız mubarek olsun hepımızın duaları kabul olsun ins....
günaydın güzellerrrrr
pazartesiden beri pc arızalı ..dün akşam ance düzeldi
bende hemen damladım buralara.bide eşim biraz rahatsızdı.çok şükür önemli bişi çıkmadı.
beyazımbuluşma demişsin ama mazeretimi belirttim diğer topicte.
sedacım allah yardımcın olsun canım.kiracılık gerçekten zor..insaflı ev sahibi bulmak gerçekten zor.
keşke daha önceden haberimiz olsayduı.benim üst katımı verdiler kiraya bir ay olmadı.350ye sanırım.ama aklımda olsun gene bakınırım canım.
eltim kıs geçmiş olsunya..anam akşam konuştuk bişii yoktu nezaman ne oldu.geçmiş olsun oğluşumuza.
bende bugün gesmeye gitcem biraz takıliim bakiim ne var neyok etrafta
bu arada kandiliniz mübarek olsun.allah herkesin kalbindekileri versin inşallah..
selam panter döndün mü yoksa
seninde kandilin mübare duaların kabul olsun
tşkler panticiim,maalesef naneli ya,sana kaa gitmee gerenk yok,burda çürük annesi varkene,kaydirigubbakcemile3rosumum bebekım cokkkkkkkk gecmıs olsun tosuna
nanelı dmekkı senın oglusun benım gıbı hade atom karımcalık yap sen sımcık ewı topla...
sonada gıt gezmelerıne mamaları ye bıze anlat
senınde kandılın mubarek olsun guzelım...........
tşkler tatlışım ,allah razı olsun ,ama benim bebiş baya bi iricene bilin mi şööle 11 yaşında felan:ecrin_bebek:geçmiş olsun canım allah şifa versin bebişine :Saruboceq:
günaydın güzellerrrrr
eltim kıs geçmiş olsunya..anam akşam konuştuk bişii yoktu nezaman ne oldu.geçmiş olsun oğluşumuza.
.
Ada nın güzel hatunları..Kandiliniz mübarek olsun ,hemşolarım..[/B]opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun hanımlar çok canım sıkkın dua edin bana olurmu rabbim tüm dualarınız kabul etsin hepimize gönül ferahlığı versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?