panticikim hoşgeldin yuvana yavyuumopuyorumnanaktan
bişi annadıysam portekizli olayımaklinialirimsmilesempatiksalakcinnieyvahedigeldismilbilmem anlatabildim mi cnmguclubacismile
bişi annadıysam portekizli olayım
kızlar merhabalar...
ben sakarya da 3 yıl çalışmıştım...sonra eş durumundan istanbul a geçtim...
çok özledim sakarya yı...nasıl oralar?
hepinize tünaydıııın anca açabildim oğlanın toplantısındaydım naber kızlar iyisiniz değilmi opuyorumnanaktan
hoşbuldum kızlar...
ya ben adana dayım şimdi eşimin istanbul dan sonra tayini adana ya çıktı...maalesef baya uzağım...istanbul a geçersem ille geleceğim...oraları çok özledim arkadaşlarımı herşeyi..
hesapladım da şimdi 3buçuk sene olmuş...evlendiğimde bir defa gidebildim o da istanbul dayken...
güzeldi ya oralar...
selam sakaryaaammmm
panterim şikerim geçmiş olsun dileklerin için sağolasın.döndün nihayet yuvana he..
eltim kıs sende sağol.oh ne ka güsel işlerini kolaylamışın.darısı başıma.bende yarın başlıyorum derin temizlik harekatına..
beyazım şikerim diğer topicte sitem etmişin kuşum ama mazeret bildirdik.sen sayıma katılmayanları bulcenyerimsenibenbide burayada arada buluşma top. linkini at ki millet görsün.yoksam kimsenin habri olmıceek.:1ninca:
hoş bulduk panetrimmtekrardan hosgeldın pisicimmm
ben bıktım yemınle temızlık yapmaktan
pıncıra dıommmm ewlenınce yardımcı alcam ben
oda dıe buluruz askım natasasırnaşık şey
hoş bulduk panetrimm
oy valla aynen bende bıktım bu temislik davasından.ben bide arada teyzoşlara gittiğimden bıkıntı geliyoooboshayallersmile
nataşa heealsanaalsanasmilepıncra sölee furruzzz onii..aklinialirimsmile
eeeeeee panterim kedigiller olarak benziyorus sanırsammsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3all ıste benım degısık wersıyonumsun pisicim bende abıye kosturuyom
ewlensede rahatlasak artıkın
hele ole bıse yapmaya kalksın
alırım facasınıaklinialirimsmile
erkek hızmetlı tutacammmm ben sole pazulu mazulu guclu kuwwetlı sempatiksalakcinni
sapıttım sabah sabah yınelülülülülülü
eeeeeee panterim kedigiller olarak benziyorus sanırsammsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?